.
Отговор в тема
Страница 3 от 36 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 888
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Осъзнай се какво искаш и какво изгуби .. всъщност ти вече си го осъзнал ама НИКОГА няма да си го признаеш и това те убива отвътре!!!

Мега фен
    оо...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мисля че е голям глупак да продължава да си менка момичетата .. бих му казала точно сега да спре да си сменя момичетата щото вече се свърши града че и мойте приятелки започна да изрежда .. което хич не ми харесва и с тях колко гадно постъпваааа Абе .. аз не се занимаавам с него хич не ме интересува .. както казват някой " Всяко зло за добро и всичко зло се връща двойно .."

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Че дори не заслужава днес да му честитя рождения ден, заради тея циркове, които направи на моя рожден ден с момчето, което обичам Толкова ми е паднал в очите от тогава, че не ме интересува нищо свързано с него, не смятах, че е такъв човек и може да падне толкова ниско
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Благодаря за прекрасното време заедно и благодаря, че ме нарани, за да изляза по-силен от раздялата и да си подредя приоритетите и живота!
    Никога не се предавай!!!

Фен
    Град
    софия
    супер много съжелявам , че ти звъннах вчера ... (бях пияна) и забравих , че бях обещала да не те потърся повече ... дори не си направи труда да видиш за какво съм те потърсила :Х Искам да намеря причина , заради която да те мразя ..........
    I'm sitting here in the boring room
    It's just another rainy Sunday afternoon
    I'm wasting my time
    I got nothing to do
    I'm hanging around
    I'm waiting for you
    But nothing ever happens

въпреки че разбрах какъв си всъщност.. въпреки че направи 1000 глупости, с които ме нарани.. още те обичам ужасно много.. >.<

Голям фен Аватара на dimi93
    Липсваш ми ужасно много! Ти и лятните вечери в които си чатихме до зори, ти и разходките ни край плажа, ти и целувките ни на буната. Ти и всичките прекрасни моменти които имахме. Обичам те, никога не ти го казах (аи никога няма да ти го кажа). Липсваш ми ужасно много, всяка секунда си мисля за теб и си мечтая да те видя пак някога. Винаги поглеждам скайп с надежда да видя съобщение от теб (въпреки, че знам че е невазможно, защото те блокирах)... Всяка сутрин гледам телефона си с надежда, да видя смс от теб. Много ми липсваш, ужасно много ме боли... Опитвам се да се разсейвам, да нося маска - да изглеждам щастлив, но някак си не ми се получава успешно. Знам, че живота продължава (но ми се иска да продължи с теб). Знам, че е невъзможно да сме пак заедно, но не спирам да си мечтая и да се надявам. Знам, че никога няма да преглътнеш гордостта си, никога няма да ми се обадиш... никога няма да ми кажеш какво изпитваш към мен. Голямото ти его ти пречи да признаеш дори пред себе си, че страдаш и ти също. Липсваш ми бебчо ;( Липсваш ми... Въпреки всичко ... Липсваш ми! Всяка секунда си мисля за теб, каквото и да правя. Сънувам, че отново сме заедно и всичко си е прекрасно както преди. Вече седмица те няма и направо се побърквам. Имам нужда да те чуя, да разбера поне как си ;( Надявам се всичко с теб да е наред... Обичам те... ;( Но знам, ще те преживея, ще те забравя и това ще ме направи много по силен!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Пловдuв
    Хелооу Паразит , съжалявам за нещата които си казахме и наистина не ми се искаше да се разделяме с лошо. И все пак липсваш ми {}}

Казах ли ти, че ще съжаляваш за всичките неща, които ми каза? Съжалявам..,нищо не мога да направя.. Да си мислил!

Град
    Paradise
    Аз ще си те обичам винаги. Липсваш ми понякога, но сега просто се радвам, че си щастлив. Заслужаваш го, няма друг човек като теб. Ти си просто... най-уникалното същество попадало някога на Земята. Вече не страдам, че не сме гаджета. Просто много се радвам, че си до мен по начина, по който си. Мислех, че ще ме боли, но не е така. Сега аз и ти сме нещо много повече от приятели + грейки за креват. Ние сме семейство.

Къде си ти ,къде остана ми кажи?Къде са твоите думи давай пак ме излъжи!Сега разбирам ,че не си различна чесно да ти кажа вече си ми антипатична.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Искам да те боли както ме боля мен и да съжаляваш че прецака нещата

обичам те по свой си начин.няма да ме разбереш!
    Но се радвам, че те спасих от самата себе си - в смисъл да не те нараня повече от колкото успях да те нараня.... Дано успееш в живота!И да продължиш това, което аз започнах....обичам те...
    "ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."

Бих му казала:
    Все още не мога да си те избия от главата.Дори след 9 месеца!Иска ми се да знаеш колко много съжалявам за всичките простотии,които сътворих.Постоянно си припомням този толкова глупав край....не трябваше да свърши така.Толкова неща останаха недоизказани....
    Може би никога няма да си простя...

Ти си пълен боклук....троши крак и умираи по кофите!!!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Искам да знаеш ,че аз винаги ще те обичам и никога няма да те забравя.Никога няма да забравя прекрасните мигове които сме имали ние двамата.Не съжелявам за нищо нито дори и за лошите моменти.Ти си страхотен човек не се променяй не ставай поредния бройкаджия непукист който не го интересува никой и нищо не се се отчайвай или предаваш.Ти си едно изключително създание винаги ще си остаянеш моето малко сладко зайче което огрява всички с своята топлина ,любов и всеодайност.Въпреки че не сме заедно се надявам поне ти да си щастлив сега да нямаш никакви проблеми от каквото и да е изтество надявам се да намериш подходящото за теб момиче жалко е че това няма да съм аз която и да е с теб ще бъде голяма късметлийка.Наистина съжелявам за последната месец и нещо държах се ужасно за което наистина дълбоко се разкайвам и заради това те изгубих завинаги.Искам да ти кажажа не издигай никакви стени между теб или който и да е било.Искам да знаеш че винаги ще бъде духавно и мислено с теб ще те подкрепям и помагам въпреки че често се караме наистина много държа на теб и много значиш за мен съкровище мое късами се сърцето в момента стом не си до мен и не искаш да си по мен по никакъв начин дори и като приятел.Надявам се след време да се сближим отново и да сме поне пирятели защото ви стига дори само да те видя за да се почувствам отново жива.Ще те чакам колкото е нужно и никога не губя надежда че нещата между нас ще се оправят.Ти завинаги ще си останеш моята гиганска крал панда миличко и винаги ще заемаш едно специално място в сърцето ми.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Нищо.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
    Бих му казала, че всяко сторено зло, се връща двойно. Мисля, че вече го е разбрал...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Варна, моретоо :)
    Сега в този момент... върна се на разкифленето си положение отпреди 4 години, когато бяхме най-добри приятели - прегръдчици, целувчици и настоящ живот. Какво да ти се бъркам в живота? Абсолютно никакъв смисъл, защото ми ставаш безразлична. Много тъпо, че те обичам все още...всъщност не - в теб не съм нито влюбен, нито те обичам, аз обичам човека, който беше или поне който твърдеше, че си!!! (и винаги ще Я обичам) Която уважаваха всички, а не сега...създаде си врагове за 2 месеца и страхотно мнение от новите ти "приятелки и приятелчета". Явно имаш доста развита форма на шизофрения, с която си ме замеряла през тези 3 години и половина, също и с лицемерието си. Както и да е...успя да си промиеш сама мозъка(с помоща на няколко мишки), но един ден ще осъзнаеш що направи и на кого го направи. Мозъка сърцето не може да излъже...ти не можеш да го подчиниш и ще го разбереш - уверявам те! Предаде си своята любов и човек ти няма да бъдеш никога, не и след това, което направи... Всъщност се оказа права, да... хората се променят, но от от цялата ситуация единствения променен съм аз и не знам дали ще го разбереш някога. Ще съжаляваш за всичко казано и извършено от 4 септември 2010 година нататък. Дано никога ама никога не видиш какво съм написал в този тъп форум, в който си губя времето. Ако го направиш, значи доказваш моето твърдение, че все още имаш чувства към мен и вървиш против тях, така че гледай да не го четеш. Късничко, а?

П.П. Ох и моля те... не изричай думите "обичам те", "влюбена съм" или пък "искам те" - хаха...нито знаеш какво означават, нито ги мoжеш, затова АКО ОБИЧАШ (рофл) не лъжи и другите хора и не им губи времето с твоите лъжи и илюзии за това каква си.
    П.П. Не си завършихме последния разговор. Ти ме пита - "Искаш ли нещо?" -Да, искам... но аз ще те попитам какво е значението? Нека това бъде моята малка лудост, моята малка илюзия.
    хЪх...

Град
    Пловдив
    Винаги ще те обичам и никога няма да те забравя.Но няма да забравя и нещата,които ми причини.Иска ми се само за момент да изпиташ и да разбереш това,което аз изпитах.Искам също да разбереш какво си изгубил и дали си постъпвал честно във всичките пъти,когато си ме обвинявал.Иска ми се още да ти кажа,че никога не ти пожелавам да срещнеш в друго момиче това,което видя в мен,защото когато ме убеждаваше,че никога не си бил по-щастлив от времето,през което си ме познавал и си бил с мен,че аз съм най-уникалното същество на света за теб и никога не би ме заменил за друга,всъщност ти си си противоречал.Искам да изпиташ това чувство,колкото и брутално да звучи..но просто си нямаш и на идея аз какво изпитах през всичките пъти,през които си ме наранявал..

Надявам се някой ден да ти запука за мен.. И дано не е късно, щото в момента ти си напълно безразличен... До известно време ще те чакам, но после не знам.. И знаеш ли, не мисля, че съм толкова ужасна, колкото ме изкарваш... За себе си имам добро мнение, допускала съм грешки, да, но те само ме направиха по-добър човек. Впрочем винаги много си мрънкал, че съм те ревнувала.. Влезни само в тоя раздел и виж още колко такива момичета има.. Че не съм единствената "грешна"..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

I ♥ machoka Супер фен
    не те понасям разбери,но искам тее...

Бъди щастлив, моля те.
    Non, je ne regrette rien.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    И сега какво..?
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми