- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Последно време доста се сещам за него и дори сегашния ми приятел ми напомня за него (на външен вид)...но не бих му го казала де.
Бих му казала по-скоро.. Е, какво стана, минаха години, а още не си стигнал никъде.. Едно голямо Ха!
![]()
Everything happens for a reason
Нищо.
Радвам се, че не ми звъни да ми обърква живота, но май това е затишие пред буря..
Искам отново да сме заедно, никога не съм спирала да го искам.
Или поне да се освободя от тази примка на очаквания и сълзи по нещо неизживяно, което не ми трябваше да развалям, но толкова ми беше мозъка на 15 години...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хайде, време е да се разделяш с новата приятелка и да се връщаш при мене...само от моето присъствие за 5 минути се скарахте...пък и двете ни гледаш еднакво...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Все още си ми всичко .. не прецаквай нещата : )
това е малка част от нещата, които искам да му кажа ...
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Колкото и жесток да си, винаги ще си моето сък бъди (sun)
ти си тъпо л***оРадвам се, че най-накрая виждам истинския живот... БЕЗ ТЕБ!
![]()
Толкова много те търпях да съм ти виновна за всичко и да ме правиш на идиотка, толкова сълзи... Не искам да те виждам и чувам, достатъчно ме нарани.. Вече съм силна, горда и спокойна, без нерви, без постоянното напрежение в главата..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Радвам се, че имаме нормални отношения и се държим като зрели хора с един друг![]()
Кой каза, че сърцата не могат да бъдат разбивани? Не е вярно. Могат. Сърцата се разбиват...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
бих му казала , че за нищо не става....а да и честито за новата му аверка която е "най-добрата" ми приятелка : )
Bih my kazalla , che poveche neiskam da go vijdam i da zabrawi za mene !!
Ти..сериозно ли ?! Веждите са ти по-тънки от моите,обички,не знам си кво.. ;х явно май си осъзнал,че след мен няма да можеш да погледнеш друго момиче..хах. ;d
Бих му казала само една дума: Губиш ..
(и това между другото си важи и за останалите бивши ;д )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих желала да си промениш малко мисленето и да си останем приятели,защото вече нямам чувства и няма нищо лошо да си запазим добрите отношения.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ъ..,откъде да започна..
Такам, първо: престани да си измисляш рааазни филмарски истории или намали тревицата, или де да знам.., просто не си ми интересен и не будиш съчувствие в мен по никакъв начин, като си измисляш разни неща и го приеми.
Второ: ПРИКЛЮЧИХМЕ. Няма да се съберем. Съжалявам, но ти се държа като пълен задник. Не си ме оставял намира, откакто се запознахме, първоначално те помислих за обикновен селски рейнджър, но ти се оказа.. патологичен случай.
Трето: Ти беше грешка. Аз бях грешка. Приеми го.
Четвърто: Държа се грубо,ако изобщо те засека не ти вдигам и гледам да не ти говоря,защото всяка една секунда, в която се държа нормално, я свързваш с някакъв момент от не особено дългата ни и смислена връзка. Няма да стане така. Не искам да съм с теб,няма да съм с теб и съжалявам, че ти изгубих времето, но това е. Ако си решил да ме "преследваш", откажи се, най-много да си изядеш шамарите и нищо повече.. И,естествено, да си доразвалиш отношенията с мен.![]()
..не ми е бивш, ама сме скаранички ;д...
Какво бих .. "двете ти любимки, а?"
Какво искам .. ''милооо, не спирам да те обичам още и още, и още и ощееее .. животът ми без теб е толкова безсмислен, искам си те пак при менн и пак да ме обичаш ;("
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
''Въпреки всичко ,което ми причини и че продължаваш да ми даваш надежди в един ден ,а на другия все едно нищо не си ми казал , продължавам да те обичам. Ту си при нея - ту при мен . Не издържам! Избери най сетне ,за да знам какво да права и аз-дали да се бора или да се откажа завинаги''
Закъсня прекалено многоСега съм щастлива с него, така както никога не бях с теб. Колкото и да ме молиш няма да се върна при теб и дори да го направя ще е за да те смачкам, както ти направи с мен едно време
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не съм сърдита, не съм и ядосана вече, разбрах, че изобщо не си за мен
драстии како
БлАа що ми изневери с бай Тоше оня от Айтос ма
Щото имаше хубава кола ли?
Завиждай - аз спечелих 10 милиона лева
а СЯ ? :d :d:d
nQMAM bivsha
Пътувай к**коРадвам се че си осъзнала какво си ми причинила и загубила = )
Аре бира тия дни![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium