- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Ти..сериозно ли ?! Веждите са ти по-тънки от моите,обички,не знам си кво.. ;х явно май си осъзнал,че след мен няма да можеш да погледнеш друго момиче..хах. ;d
Бих му казала само една дума: Губиш ..
(и това между другото си важи и за останалите бивши ;д )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих желала да си промениш малко мисленето и да си останем приятели,защото вече нямам чувства и няма нищо лошо да си запазим добрите отношения.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ъ..,откъде да започна..
Такам, първо: престани да си измисляш рааазни филмарски истории или намали тревицата, или де да знам.., просто не си ми интересен и не будиш съчувствие в мен по никакъв начин, като си измисляш разни неща и го приеми.
Второ: ПРИКЛЮЧИХМЕ. Няма да се съберем. Съжалявам, но ти се държа като пълен задник. Не си ме оставял намира, откакто се запознахме, първоначално те помислих за обикновен селски рейнджър, но ти се оказа.. патологичен случай.
Трето: Ти беше грешка. Аз бях грешка. Приеми го.
Четвърто: Държа се грубо,ако изобщо те засека не ти вдигам и гледам да не ти говоря,защото всяка една секунда, в която се държа нормално, я свързваш с някакъв момент от не особено дългата ни и смислена връзка. Няма да стане така. Не искам да съм с теб,няма да съм с теб и съжалявам, че ти изгубих времето, но това е. Ако си решил да ме "преследваш", откажи се, най-много да си изядеш шамарите и нищо повече.. И,естествено, да си доразвалиш отношенията с мен.![]()
..не ми е бивш, ама сме скаранички ;д...
Какво бих .. "двете ти любимки, а?"
Какво искам .. ''милооо, не спирам да те обичам още и още, и още и ощееее .. животът ми без теб е толкова безсмислен, искам си те пак при менн и пак да ме обичаш ;("
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
''Въпреки всичко ,което ми причини и че продължаваш да ми даваш надежди в един ден ,а на другия все едно нищо не си ми казал , продължавам да те обичам. Ту си при нея - ту при мен . Не издържам! Избери най сетне ,за да знам какво да права и аз-дали да се бора или да се откажа завинаги''
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Закъсня прекалено многоСега съм щастлива с него, така както никога не бях с теб. Колкото и да ме молиш няма да се върна при теб и дори да го направя ще е за да те смачкам, както ти направи с мен едно време
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не съм сърдита, не съм и ядосана вече, разбрах, че изобщо не си за мен
драстии како
БлАа що ми изневери с бай Тоше оня от Айтос ма
Щото имаше хубава кола ли?
Завиждай - аз спечелих 10 милиона лева
а СЯ ? :d :d:d
nQMAM bivsha
Пътувай к**коРадвам се че си осъзнала какво си ми причинила и загубила = )
Аре бира тия дни![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
"Майната ти " :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Бих му казала, че не е било правилно това, което е сторил и че дори да не беше го сторилл.. Пак щях да скъсам с него, защото чувствата ми към него са отминали...:Х
Нищо не бих му казала,отдавна няма какво да си кажа с него (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изгуби ме вече! Късно е да си ме върнеш!!! Сега поне съм сигурна на 100% че ще остана с настоящият ми приятел, а ти го духай!!! Да си ме оценил на време!
че тоя човек от 2009та ме бъгва, само че този път по добър начин.
имам чувството, че е някаква лайф чейнджинг персона за мен.
на толкова неща ме научи присъствието му.
в момента просто изживявам пълния катарзис.
благодарна съм, че го има
и същевременно съм изплашена, ако отново се случи да сме заедно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пожелавам й щастливо бъдеще с новия човек в живота й. Мисля, че е наясно какво е изгубила. Дано спечеленото покрие тоя дефицит.
Welcome to the Jungle...
Ай да се изчеластрим, имам да празнувам... хубаво е да се поглезя
бих му казала остай ме на мира педе*ад долен!
ddd
Видя ли колко те обичах ? Сама видя направих повече за нея отколкото някога за теб смятай си сама и не ме занимавай с глупости !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Ей, животно, спри да бъдеш такъв инат и си признай, че ти липсвам!
Първоначално написано от Riot
Амии бих му казала, че се радвам, че въпреки всичко си останахме приятели и че мога да му разчитам за всичко![]()
Супер яко ми е да сме сък бъдита. Радвам се, че вече мога да те оценя като приятел и дано да си запазим отношенията в сегашния им вариант.