- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
"Майната ти " :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Бих му казала, че не е било правилно това, което е сторил и че дори да не беше го сторилл.. Пак щях да скъсам с него, защото чувствата ми към него са отминали...:Х
Нищо не бих му казала,отдавна няма какво да си кажа с него (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изгуби ме вече! Късно е да си ме върнеш!!! Сега поне съм сигурна на 100% че ще остана с настоящият ми приятел, а ти го духай!!! Да си ме оценил на време!
че тоя човек от 2009та ме бъгва, само че този път по добър начин.
имам чувството, че е някаква лайф чейнджинг персона за мен.
на толкова неща ме научи присъствието му.
в момента просто изживявам пълния катарзис.
благодарна съм, че го има
и същевременно съм изплашена, ако отново се случи да сме заедно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пожелавам й щастливо бъдеще с новия човек в живота й. Мисля, че е наясно какво е изгубила. Дано спечеленото покрие тоя дефицит.
Welcome to the Jungle...
Ай да се изчеластрим, имам да празнувам... хубаво е да се поглезя
бих му казала остай ме на мира педе*ад долен!
ddd
Видя ли колко те обичах ? Сама видя направих повече за нея отколкото някога за теб смятай си сама и не ме занимавай с глупости !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Ей, животно, спри да бъдеш такъв инат и си признай, че ти липсвам!
Първоначално написано от Riot
Амии бих му казала, че се радвам, че въпреки всичко си останахме приятели и че мога да му разчитам за всичко![]()
Супер яко ми е да сме сък бъдита. Радвам се, че вече мога да те оценя като приятел и дано да си запазим отношенията в сегашния им вариант.
За к'во се върна бе боклук?? Тъкмо те забравих...;хх
Ах,точно от една такава тема имам нужда в моментаНе е точно за бившия,а по-скоро за едно от първите ми гаджета:
"Защо?!Защо след 5 години трябваше отново да се появиш в живота ми?!Защо на студентския празник трябваше да се връзваш на акъла на И. и да идваш в моя град на диско?!Не ми ли стига,че през последните 5 години не минава и месец (да не се изхвърлям с "не минава и ден"),в който поне веднъж да не си спомня за теб?!Не страдам ли достатъчно от факта,че сложих край на най-красивата си връзка заради "първата ми любов"?!Не страдам ли достатъчно като сравнявам всяко момче с теб?! ... Защо трябваше да стават тия неща в тъпия фейс онази вечер?!Защо трябваше да ми покажеш,че помниш всяка песен от онова време?!Защо трябваше да ми пишеш?!Защо трябваше с всяко второ изречение да ми напомняш,колко хубаво ни беше?!Защо ми доказа,че помниш всичко с най-малките подробности?!За к'во трябваше да си толкова искрен?! ... Имам още куп въпроси към теб и страшно много искам да ти ги задам в очите и да чуя отговорите ти,да видя реакциите ти.Знаеш ли,че през всички тези години не съм спирала да се обвинявам ... Пита ме,защо не писах през тези години - аз писах,но знаеш как стояха нещатаТи си един прекрасен човек и до ден днешен не съм срещала друг като теб.Не ме разбирай погрешно - ценя те адски много,просто случващото се ми дойде малко в повече и наистина съм страшно объркана
За краткото време,в което бяхме заедно,ти ми беше преди всичко най-добрия приятел и човека,на когото можех да се доверя.Знам,че и ти мислеше тези неща за мен и наистина много ще се радвам ако успеем да възобновим приятелството си.Ще се радвам ако отново си в живота ми въпреки миналото ни,въпреки онези други неща ... А и ще си чакам обещаната бира
"
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ти си мъжка курва. Просто си жалък.
Първоначално написано от Riot
Какво толкова съм ти направила, че като ме видиш и едно ''здрасти'' не казваш ?
Нали искаше да си останем приятели ?
^ ахаха, и аз се присъединявам към клуба![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Ейй, мъжка п*тко толкова ли си важен че едно "здрасти" не казваш?! Майната ти, виждаш ли какво изпусна!![]()
Скъпа , скъпа Анастасия , не знам чии приятели са по-зле - моите или твоите..Толкова съжалявам за почти всичко
Обичам те, Липсваш ми ужасно много ;******* НЕ МОГА ПОВЕЧЕ БЕЗ ТЕБ
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Някои лъжи винаги ще те преследват. ;] Забавлявай се със разрухата, която ти си донесе. Приятно пътуване надолу. :}}}
the naughty look. <3
Merry Christmas, dirty ANIMAL ... And Happy New Year !Въпреки че минаха отдавна
![]()