.
Отговор в тема
Страница 32 от 36 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 888
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако ти звънна ще вдигнеш ли?

пс: и пак не ми вдигна ... голяма съм наивница, ем го виждам, че е боклук, ем се опитвам да запазя някакви приятелски взаимоотношения ...
    Последно редактирано от DragonLady : 01-27-2012 на 16:56

Да си го начука!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хах аз квото съм му казала съм му казала псувал ме е ама и аз него тъй че но затва че иска да се сдобрим и разни такива е тая нема стане ....ще му кажа да отиде на психиятър да се прегледа щот след всичко това което ми направи дори и приятели не искам да бъдем

Изпитвах чувства към теб каквито никога не бях изпитвала към друг .. подигра се с мен по най-жестокия начин, но въпреки всичко продължих напред. Блогадаря ти !!!! Благодарение на теб вече мога да различа момчетата като теб от другите момчета.Тъпкано да ти се връща..

Бих му казала,че в момента е един от най-добрите ми приятели и не чувствам нищо към него освен приятелски чувства

Няма да използвам много думи.. само едно .. майната ти друго не си заслужава ;д
    My boy <3

Уфффф да беше минал от там 1 час по-рано щяхме за се видим за повече..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да спре да ме занимава с глупостите му..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Липсва ми адски много, но няма повече да го търся по този начин, по който го правех преди. Първо той трябва да разбере дали иска да е с мен. Аз отдавна съм му казала, че искам да съм с него.

Какво ще му кажа ли?!... Нещо от рода на:
    Знаеш ли, бяха красиви дни.. Слънце, дъжда, усмивки и тук-так сълзи.. от щастие разбира се.. Наистина те обичах, обичах всичко в теб, от начина по който бърчиш чело когато ме гледаш с подозрение, до начина по който ме прегръщаше в гръб, когато си говорих с момичетата.. Да, обичах те, но ти нито веднъж не го оцени.. Съжалявам за което.. Знаеш ли обичах, и сега обичам, но вече не теб! Гонена бях, а аз като наивно хлапе все при теб се връщах, без да осъзнавам, че любовта ти е лъжа.. Заспивах до телефона след думите ти "ще ти се обадя", но никога не видях това обаждане! Изглеждаше толкова невинен, сякаш ти бе ангел! В моито очи, ти никога не бе виновен, винаги се връщах след всяка караница, стига само да чуех думите "Съжалявам!". Връщах се без да осъзнавам, че всичко това е просто игра на думи, която ти до болка добре владееше! И всеки път щом се опитах да избягам, да се махна от този ад, ти винаги намираше начин да ме задържиш.. И след всеки пореден ден, отварях очите си, опитвайки се да видя нещо, ала бях заслепена от лъжите и болката, която не можех да понеса.. Болката, която дълбаеше в мен дупка, която остави белег до живот! Как можеше да се случи на мен?! Да, допуснах своите грешки, и нямаше на къде да бягам.. Никога не можех да си обесня какво ставаше, но винаги бях виновна.. Винаги бях наранена и до болка сама, а само една твоя усмивка заличаваше целия този ад! Една усмивка, която скъпо плащах! Всеки ден си казвах "Време е да кажа сбогом!", но гледайки очите ти това беше невъзможно.. И ето, че от нищото се появи той! Момчето, което ме спаси от теб! Сега обичам него, а можех да обичам теб! И повярвай, никога нямаше да те оставя да паднеш.. А сега не ми пука, дали потъваш или плуваш.. Но знам едно, всичко, което ми причини, беше начин да преодолея страха си от болката, за което съм ти до болка благодарна.. Ето оцелях, жива съм и съм цела, че дори и щастлива.. Завиждаш ли ми сега? Завиждаш ли за това, че аз съм щастлива? Че получих това, което ТИ не ми даде..? Завиждаш или не приемаш.. ?!

Бих му казала, че го обичам

Повече от фен
    за да получиш нещо първо трябва да създадеш ситуация
    момиче

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако ти звънна ще вдигнеш ли?

пс: и пак не ми вдигна ... голяма съм наивница, ем го виждам, че е боклук, ем се опитвам да запазя някакви приятелски взаимоотношения ...
    хаххаха и при мене е така. Време е да ги пускаме по течението, щом са толкова 'недостъпни'...

По темата :
    Бих му казала, че все още мисля за него и за нашите моменти, но не бих се върнала никога. Дадох каквото можах, каквото поиска си взе, каквото не успя - ще го гледа отстрани. Какво получих ? Вероятно максимума от едно толкова студено сърце. Жалко наистина.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Не бих обелил и дума.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Обичам те и съжалявам,че го осъзнах толкова късно именно чак сега,когато ти може би вече си щастлив с твоята годеница.Съжалявам,че не можах да ти дам това,от което се нуждаеше,ласките за които мечтаеше,милите думи които така и не успя да чуеш от мен.Хората казват "Времето лекува".Не не лекува,прави болката по силна от мисълта,че съм те изгубила завинаги и повече няма да те имам никога.Никога повече няма да чуя милите ти думи,няма да усетя пак,че там някъде имаше човек,който живота си даваше за мен,притесняваше се всеки един момент за мен,помагаше ми,беше до мен.Един истински човек,който изгубих.И това си го направих сама,от инат,от желание за глътка въздух и свобода.Е,предостави ми се,но сега какво!?Сега съм сама,няма те до мен,никога повече не мога да се почуствам толкова желана и обичана,както онези времена.ОБИЧАМ ГО,и винаги ще бъде така,независимо,че не е до мен.Той живее в сърцето ми и с всеки изминал ден го заобичвам все повече и повече..

P.s:съжалявам за дългия post,просто трябваше да си излея душата някъде,надявам се на правилното място.МОМИЧЕТА не отблъсквайте момчетата,които се интересуват за вас и правят всичко това,което споделих по-горе,радвайте се на това което имате,живейте и се радвайте на подаръка,който сте получили от Бог,не изпускайте шанса си,за да не страдате сега като мен, сами ...

Бих го оплюла

да ти се връща тъпккаанооо ШИБАНЯК ТАКЪВ ДОЛЕЕНН !!! ДА ГО ДУХАШШ !!!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    не знаеш какво изгуби...отказа се преди дори да си опитал...благодарение на теб осъзнавам колко силен мъж имам да себе си сега!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Леле коко злоба има в тая тема
    Какво бих казал :
    Ти си го избра ,дано бившия ти приятел ( този преди мене ) да те заобича някога и да живеете дълго и щастливо .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    На по-бившия: Кретен! Нали я харесваше, кво искаш сега? Да ти я поднеса на тепсия с панделка в устата и опашка, прикачена на задника?! Имай късмет да й разбиеш сърцето, много бързо ще забравя какво си обещахме.
    Към бившия: Моля ти се, изчезни и ми забрави номера, защото вече ми писва от теб и филмите ти и ще си изпатиш накрая..

Може ли да ми кажете как да си направя мое инфо с тема???

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Жалък си и такъв ще си останеш! : )
    женско

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Не исках да съм гадна, но ти ме принуди... Сега АЗ ще направя това, което ТИ направи с мен... (Недей да плачеш, ще ми стане гадно )

Обичам те , зная че и с теб е така след време наща като проумее,че не може да ме спре да те обичам ,пак ще е по старо му,липсваш ми ;s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си