- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Ще ти отмъстя,стореното няма да забравя.Ти ме уби
Ето това,щот е идиот,и нищо не заслужава д:
Много се зарадвах вчера- да, да, да. Много искам да се видим- ама другата седмица.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
жалко, че не ме оцени, но всичко се връща и ти вече го разбираш
Такова страхливо създание като теб няма никъде. ;] Не мих си изцапала ръцете с нещо като теб. Само бих гледала сеира ти отстрани, друго не заслужаваш.
Обичам те ... !! Липсващ ми .. Ти беше единственото нещо за което си струваше да живея .. но хората са казали " обичаш ли някой истински ... годините , височината , килограмите са просто число .. еми сори малка съм ама поне наистина те обичах и все още обичам .. но ти не го оцени .. !! Приятен ден !! Дано с нея си по - щастлив !! ...
Че и пожелавам никога да не и се случи човекът когото обича просто да се обърне и да каже че вече не те харесва просто еи така.
Въпреки всичко се радвам, че се видяхме. Но не искам да съм с теб вече. Всичко приключи.![]()
женско
Защо не се извиняваш...
Въпреки всичко те обичам...
Искам да поправя грешките си и да бъдем отново две щастливи пухчета... <3
Дадох ти шанс, ти се провали, така че оставам сам до следващия път, в който ти пак ще се върнеш при мен, но може би този път нещата ще са различни.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-04-2012 на 19:22
ДА ГО ДУХ*Ш!:P
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Имам една твоя снимка която за нещастие остана в мене когато се разделихме... Трябва да си ти я дам. А и междудругото -
- ДА ГО ДУХАШ И НЕ ЗАБРАВЯЙ„ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!!!Всъщност това и казах!!! Горе долу... и още много.... :Д
По живо, по здраво..![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Липсваш ми, липсваш ми, липсваш мииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииии <3333333333333
..но никога няма да му кажа ... защото като се сетя какво прави .... спира да ми липсва ;х
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
хаха хаха...като ви чета коментарите се пукам да се хиля...много злоба, много нещо...![]()
По темата: Да е жива, здрава и голяма да порасне![]()
Съжалявам, че ти се доверих!!! И до ден днешен не мога да намеря 1 разумна причина, че съм стояла с теб 5 месеца... Иии Майната ти))
липсваш ми ........липсвашшш ми..... дори и след тези 4 месеца, които минаха нищо не се е променило.. . Но заслужих си го всичко това, по моя вина стигнахме дотук..
Бих му казала "Защо всъщност ти трябваше да се изрусяваш?" и "Как върви учението?" Не тая лоши чувства към бившия си...
"обичай ме"
"искам да те забравя"
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
'' не ми е до теб ''
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Нищо не бих казал на никое от предишните момичета. Минал етап от живота ми са. Да са щастливи.![]()
Eто. Най-накрая получи всичко което искаше...Заобиколен си от безброй много момичета...Красиви, слаби, надарени и какви ли не още... Сваляш се с всяка от тях..Жалък си... Липсва ти това някой да прави всичко за теб, да те подкрепя и да бъде с теб въпреки всичко и всички интриги на приятелките ти, нали? ... Правиш се на интересен за пред мен, на големия играч.. Но след година и половина те познавам прекалено добре... Ти си интригант,егоист и лицемер... Продължавай в същия дух не ме впечатляваш ни най-малко... Обичах те и дори и сега продължавам да те обичам по един специфичен начин..Като човек който се появи в живота ми ,показа ми едни от най-хубавите му страни...Но се издъни и продължаваш да се дъниш.. Хубаво ли ти е така като осъзна какво загуби заради твоите номера и детски глупости... Запомни ,че никоя от тях няма да съм аз и никоя няма да те търпи толкова дълго време... И слънчице всичко рано или късно се връща.. Признавам, че ми липсва вниманието ти, но това е заради факта, че трябва да ти гледам физиономията всеки ден в училище.. Сега само можеш да гледаш от страни как не свалям усмивката от лицето си и то заради друго момче ,което обичам... Не знам как съм могла да допусна в живота си човек като теб, как съм могла да страдам за теб, да давам абсолютно всичко за теб и да изгубя толкова много заради теб... Ти не ме заслужаваш... Продължавай да се мислиш за велик, заблуждавай се още..Но стой далеч от мен....