.
Отговор в тема
Страница 36 от 36 ПървиПърви ... 263233343536
Резултати от 876 до 888 от общо 888
    Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ти, изгуби, пич! Ужасно много изгуби. Сметна, че си си върнал свободата. Да но всъщност не знаеш какво изгуби, а какво спечелих аз. Не можеш да си представиш колко съм щастлива, обичана желана и пълноценна. (пожелавам го на всеки!). И все пак те съжалявам. Разбрах, че страдаш за мен. И защо постъпи така? Само ти си знаеш. аз знам обаче, че съжалявам за дето бях с теб, за дето те обичах и бях готова на всичко за теб... Ще видиш, че живота не прощава. Това което правиш - то се връща. Ще има да спооомняш за мен, ще ме търсиш във всеки спомен или жест, но няма да ме откриеш и в земята да ровиш няма да ме намериш ...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Май се оказах права за всичко,нали?Съжаляваш,но е твърде късно..промени се.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

ти си тъп

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Заради теб сега се чувствам като едно нищо. Заради теб не мога да повярвам в хората. Заради теб животът ми отново стана сив. Искам да се забавлявам и да се развивам,а ми е толкова гадно,че ... Въпреки,че не трябва да се оплаквам,защото може и по-зле. Ти си тъпанар...нещастник си ти. Накара ме да повярвам,че всичко ще е наред,заобичах те и ми изтръгна сърцето за минути. Дано ти се върне двойно. Глупак ,глупак ,глупак... Нищожество,боклук долен... Имам чувството,че ще полудея ,ти ме доведе до това състояние! Толкова си ми ...противен.... и си ми безразличен. Браво на мен,че те премахнах от скайп и фб ,дано те е заболяло!
    Заслужавам нещо по-добро от тебе...

Много ми е добре без теб.Имам си ново сладурче и можеш да се пукниш от яд,че нямаш това,което аз и че нямаш никакъв шанс вече с мен!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хммм,момченцеее,забрави ме тая седмица И не казвай,че съм несериозна - знам,че си работно момче и чакам ти да се сетиш Айде утре ако не излизам с един приятел ще ти звънна да отидем да се поразходим малко,нооо тоя път ник'во ходене до пристанището,че е пълно с комари
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Искаше ми се това никога да не свършва...
    Правеше ме щастлива,защото имах теб до себе си,но всичко рано или късно рухва.
    Всякаш исках повече време да бъдеш до мен,това не ми стигна...Още те обичам ,не знам дали ще мога да спра да го правя.
    Остави следи в мен...Благодаря ти ,че беше моето момче и най-добрият ми приятел...
    Последно редактирано от balu4ka : 07-02-2012 на 13:38
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на babity
    Добре дошъл си за крастата ми, но моля те, не се набутвай и ти в кашата в главата ми, че и така ми е прекалено объркано...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Заради теб сега се чувствам като едно нищо. Заради теб не мога да повярвам в хората. Заради теб животът ми отново стана сив. Искам да се забавлявам и да се развивам,а ми е толкова гадно,че ... Въпреки,че не трябва да се оплаквам,защото може и по-зле. Ти си тъпанар...нещастник си ти. Накара ме да повярвам,че всичко ще е наред,заобичах те и ми изтръгна сърцето за минути. Дано ти се върне двойно. Глупак ,глупак ,глупак... Нищожество,боклук долен... Имам чувството,че ще полудея ,ти ме доведе до това състояние! Толкова си ми ...противен.... и си ми безразличен. Браво на мен,че те премахнах от скайп и фб ,дано те е заболяло!
    Заслужавам нещо по-добро от тебе...
    Понякога и аз мисля по същия начин

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Отне ми толкова време да ти повярвам на думите, не бях наивна, чаках да докажеш всичко и чак след като го доказа започнах да ти вярвам, а беше огромна грешка.. Ти ме накара да ти повярвам.. Толкова лъжи, толкова неспазени обещания, толкова разочарования... Нямаш ни най-малка представа през какво караш да минава момичето, което твърдиш, че обичаш.. Ти си глупак, който не оценяваше какво имаше, защото може да не съм перфектна, може да не съм като почти всички момичета, които се интересуват от материалното, знам, че не съм тип, който не се харесва на всички, но щях да дам всичко за да те направя щастлив, имах такова желание, такава вяра, надявам се тъпако да осъзнаеш някой ден какво изпусна, защото никоя няма да те обича по начина, по който аз те обичах, никоя няма да докасова по същия начин, да те гледа , познава така както аз го правех и надявам се глупако тъп някой ден да ти долипсвам толкова, че да го осъзнаеш и да съжаляваш...

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Все още имам някакви чувства към теб Жалко,че сме на огромно разстояние... (иначе щяхме да сме заедно де ;х )

ako chuvstvata sa istinski razstoqnieto nqma da vi poprechi

Супер фен Аватара на fenasf
    Бих ѝ казал МАМКАТИДЕЕБА, скрий ми се от погледа
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ти си един красив спомен и те уважавам за всичко, което си допринесла в живота ми, но моля те, остани си просто спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си