- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Нямам идея не поддържам контакти с бившите си ;>
+++Първоначално написано от NoGivinUp
Побърквай се, какъв подарък му направи...Такамм..,казах ли ти аз, че ще съжаляваш?..Казах ти..Казах ли ти аз да не дрънкаш без да мислиш?..Казах ти..Казах ли ти аз, че като ти тегля майните, ще се чувстваш все едно си отнесъл най-гадните майни (
) теглени някога?..Казах ти.. Ами, ся, духай..
![]()
Вече нито те обичам, нито ми липсваш...Надявам се някой ден някоя да ти причини същото, което ти на мен....и аз да съм там и да и стисна ръката!![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Виждаш ли, и аз съм щастлива сега! Не ми пука за теб.. това с теб не беше нищо.. и знаеш ли, радвам се че скъсахме.. радвам се че осъзнах какво говедо си..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Започвам да те преодолявам. Всеки ден си мисля все по-малко и по-малко за теб. Направи ме много по силен. Пожелавам ти всичко хубаво, наистина. Донякъде се радвам, че връзката ни приключи. Сега имам време за себе си, мога да се концентрирам и да се радвам на приятелите си и на хората които наистина ме обичат. Дано наистина си щастлив. Пожелавам ти го от сърце и оставам с най-мили и топли чувства към теб! Благодаря за всичките хубави моменти. Оставаш си един от прекрасните ми летни спомени. Не съжалявам за нищо което преживях с теб! Съжалявам, че трябваше да свърши така...![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Как си курво? Колко те минаха днес? Минимум 5 нали ? Не му завиждам на сегашния ти приятел .. дано и той като мен не разбере че се чукаш с други при всяка възможност..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Обичам те ! Съжалявам ,че така се получи .. няма да спра да се обвинявам .. ти си един страхотен човек ! Надявам се '' приятелството '' ни да потръгне ..![]()
![]()
Все още вярвам, че дълбоко в себе си криеш, това, което видях тогава. Но, по дяволите, колко ли тежи маската?![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
аз му казах вече....само глупакът не се връща там където е бил истински щастлив....Ще те чакам... Ще те чакам цял живот,ако трябва. Пуснах те да си отидеш,за да вкусиш от живота. Избърсах сълзите от очите си,поех си дълбоко въздух и се усмихнах. Знам,че там където отиваш,всичко ще бъде различно. Знам,че ще ми липсваш,но просто трябва да те пусна... Обичам те.....
Да кажа честно не се почувствах нито жалка нито унижена че едвали не му се моля... просто и да искам немога да му кажа че го мразя защото не е така ... а да кажа че е боклук,парцал, че всички мъже са такива .. не е така защото не съм момиче което е било с всички мъже за да го твърдя така .. но искам да кажа че понякога и цял живот време не стига за да преглътнеш факта, че това което те е правило щастлив вече го няма![]()
Първоначално написано от Wwwooow
![]()
На последния,с който излизах-попътен вятър![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Да не стане пак да те чакам месец и половина?И между другото, наистина искам да си докажеш думите... Пиши ми, мамка му.....
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бих му казала да си живее живота и да не се занимава с мен,щото когато аз се занимавах с него той ми тегли една ,,, сега е мой ред![]()
..
Радвам се, че успях да те забравя, че намерих истинска любов и съжалявам, че ти дадох толкова много. Друго нямам какво да ти кажа.
Абе, по принцип към бившите винаги може да се говори много, какво ли не. Аз ще ви споделя, че спрях да водя безсмислените си битки с всички бивши, защото те не бяха от значение дали ще ги спечеля или неПървоначално написано от BrokenDreamzBG
![]()
Осъзнах вече, че войната аз я спечелих. Друго няма да говоря, защото никой не знае какво ще се случи![]()
Hell yeah! to be continue.... jersey in the house bitchezzz
![]()
![]()
хЪх...
winagi shte mi lipsva ...
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Всичко се връща маниак,погледни се с кои ходиш сега![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И аз това бих му казала. Успех с кобилката миличък ... Сори, магарицата!Първоначално написано от nefchi_bs
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
обичам те и искам със или без мен да си щастлив. аз продължих,надявам се и ти да го направиш![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!