- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
обичам те по свой си начин.няма да ме разбереш!
Но се радвам, че те спасих от самата себе си - в смисъл да не те нараня повече от колкото успях да те нараня.... Дано успееш в живота!И да продължиш това, което аз започнах....обичам те...![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
Бих му казала:
Все още не мога да си те избия от главата.Дори след 9 месеца!Иска ми се да знаеш колко много съжалявам за всичките простотии,които сътворих.Постоянно си припомням този толкова глупав край....не трябваше да свърши така.Толкова неща останаха недоизказани....
Може би никога няма да си простя...![]()
Ти си пълен боклук....троши крак и умираи по кофите!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Искам да знаеш ,че аз винаги ще те обичам и никога няма да те забравя.Никога няма да забравя прекрасните мигове които сме имали ние двамата.Не съжелявам за нищо нито дори и за лошите моменти.Ти си страхотен човек не се променяй не ставай поредния бройкаджия непукист който не го интересува никой и нищо не се се отчайвай или предаваш.Ти си едно изключително създание винаги ще си остаянеш моето малко сладко зайче което огрява всички с своята топлина ,любов и всеодайност.Въпреки че не сме заедно се надявам поне ти да си щастлив сега да нямаш никакви проблеми от каквото и да е изтество надявам се да намериш подходящото за теб момиче жалко е че това няма да съм аз която и да е с теб ще бъде голяма късметлийка.Наистина съжелявам за последната месец и нещо държах се ужасно за което наистина дълбоко се разкайвам и заради това те изгубих завинаги.Искам да ти кажажа не издигай никакви стени между теб или който и да е било.Искам да знаеш че винаги ще бъде духавно и мислено с теб ще те подкрепям и помагам въпреки че често се караме наистина много държа на теб и много значиш за мен съкровище мое късами се сърцето в момента стом не си до мен и не искаш да си по мен по никакъв начин дори и като приятел.Надявам се след време да се сближим отново и да сме поне пирятели защото ви стига дори само да те видя за да се почувствам отново жива.Ще те чакам колкото е нужно и никога не губя надежда че нещата между нас ще се оправят.Ти завинаги ще си останеш моята гиганска крал панда миличко и винаги ще заемаш едно специално място в сърцето ми.
Нищо.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Първоначално написано от ScorpionGirl
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Сега в този момент... върна се на разкифленето си положение отпреди 4 години, когато бяхме най-добри приятели - прегръдчици, целувчици и настоящ живот. Какво да ти се бъркам в живота? Абсолютно никакъв смисъл, защото ми ставаш безразлична. Много тъпо, че те обичам все още...всъщност не - в теб не съм нито влюбен, нито те обичам, аз обичам човека, който беше или поне който твърдеше, че си!!! (и винаги ще Я обичам) Която уважаваха всички, а не сега...създаде си врагове за 2 месеца и страхотно мнение от новите ти "приятелки и приятелчета". Явно имаш доста развита форма на шизофрения, с която си ме замеряла през тези 3 години и половина, също и с лицемерието си. Както и да е...успя да си промиеш сама мозъка(с помоща на няколко мишки), но един ден ще осъзнаеш що направи и на кого го направи. Мозъка сърцето не може да излъже...ти не можеш да го подчиниш и ще го разбереш - уверявам те! Предаде си своята любов и човек ти няма да бъдеш никога, не и след това, което направи... Всъщност се оказа права, да... хората се променят, но от от цялата ситуация единствения променен съм аз и не знам дали ще го разбереш някога. Ще съжаляваш за всичко казано и извършено от 4 септември 2010 година нататък. Дано никога ама никога не видиш какво съм написал в този тъп форум, в който си губя времето. Ако го направиш, значи доказваш моето твърдение, че все още имаш чувства към мен и вървиш против тях, така че гледай да не го четеш. Късничко, а?
П.П. Ох и моля те... не изричай думите "обичам те", "влюбена съм" или пък "искам те" - хаха...нито знаеш какво означават, нито ги мoжеш, затова АКО ОБИЧАШ (рофл) не лъжи и другите хора и не им губи времето с твоите лъжи и илюзии за това каква си.
П.П. Не си завършихме последния разговор. Ти ме пита - "Искаш ли нещо?" -Да, искам... но аз ще те попитам какво е значението? Нека това бъде моята малка лудост, моята малка илюзия.
хЪх...
Винаги ще те обичам и никога няма да те забравя.Но няма да забравя и нещата,които ми причини.Иска ми се само за момент да изпиташ и да разбереш това,което аз изпитах.Искам също да разбереш какво си изгубил и дали си постъпвал честно във всичките пъти,когато си ме обвинявал.Иска ми се още да ти кажа,че никога не ти пожелавам да срещнеш в друго момиче това,което видя в мен,защото когато ме убеждаваше,че никога не си бил по-щастлив от времето,през което си ме познавал и си бил с мен,че аз съм най-уникалното същество на света за теб и никога не би ме заменил за друга,всъщност ти си си противоречал.Искам да изпиташ това чувство,колкото и брутално да звучи..но просто си нямаш и на идея аз какво изпитах през всичките пъти,през които си ме наранявал..
Надявам се някой ден да ти запука за мен.. И дано не е късно, щото в момента ти си напълно безразличен... До известно време ще те чакам, но после не знам.. И знаеш ли, не мисля, че съм толкова ужасна, колкото ме изкарваш... За себе си имам добро мнение, допускала съм грешки, да, но те само ме направиха по-добър човек.Впрочем винаги много си мрънкал, че съм те ревнувала.. Влезни само в тоя раздел и виж още колко такива момичета има.. Че не съм единствената "грешна"..
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не те понасям разбери,но искам тее...![]()
И сега какво..?
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Нямам идея не поддържам контакти с бившите си ;>
+++Първоначално написано от NoGivinUp
Побърквай се, какъв подарък му направи...Такамм..,казах ли ти аз, че ще съжаляваш?..Казах ти..Казах ли ти аз да не дрънкаш без да мислиш?..Казах ти..Казах ли ти аз, че като ти тегля майните, ще се чувстваш все едно си отнесъл най-гадните майни (
) теглени някога?..Казах ти.. Ами, ся, духай..
![]()
Вече нито те обичам, нито ми липсваш...Надявам се някой ден някоя да ти причини същото, което ти на мен....и аз да съм там и да и стисна ръката!![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Виждаш ли, и аз съм щастлива сега! Не ми пука за теб.. това с теб не беше нищо.. и знаеш ли, радвам се че скъсахме.. радвам се че осъзнах какво говедо си..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Започвам да те преодолявам. Всеки ден си мисля все по-малко и по-малко за теб. Направи ме много по силен. Пожелавам ти всичко хубаво, наистина. Донякъде се радвам, че връзката ни приключи. Сега имам време за себе си, мога да се концентрирам и да се радвам на приятелите си и на хората които наистина ме обичат. Дано наистина си щастлив. Пожелавам ти го от сърце и оставам с най-мили и топли чувства към теб! Благодаря за всичките хубави моменти. Оставаш си един от прекрасните ми летни спомени. Не съжалявам за нищо което преживях с теб! Съжалявам, че трябваше да свърши така...![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Как си курво? Колко те минаха днес? Минимум 5 нали ? Не му завиждам на сегашния ти приятел .. дано и той като мен не разбере че се чукаш с други при всяка възможност..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Обичам те ! Съжалявам ,че така се получи .. няма да спра да се обвинявам .. ти си един страхотен човек ! Надявам се '' приятелството '' ни да потръгне ..![]()
![]()
Все още вярвам, че дълбоко в себе си криеш, това, което видях тогава. Но, по дяволите, колко ли тежи маската?![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
аз му казах вече....само глупакът не се връща там където е бил истински щастлив....Ще те чакам... Ще те чакам цял живот,ако трябва. Пуснах те да си отидеш,за да вкусиш от живота. Избърсах сълзите от очите си,поех си дълбоко въздух и се усмихнах. Знам,че там където отиваш,всичко ще бъде различно. Знам,че ще ми липсваш,но просто трябва да те пусна... Обичам те.....
Да кажа честно не се почувствах нито жалка нито унижена че едвали не му се моля... просто и да искам немога да му кажа че го мразя защото не е така ... а да кажа че е боклук,парцал, че всички мъже са такива .. не е така защото не съм момиче което е било с всички мъже за да го твърдя така .. но искам да кажа че понякога и цял живот време не стига за да преглътнеш факта, че това което те е правило щастлив вече го няма![]()