- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Първоначално написано от Wwwooow
![]()
На последния,с който излизах-попътен вятър![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Да не стане пак да те чакам месец и половина?И между другото, наистина искам да си докажеш думите... Пиши ми, мамка му.....
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бих му казала да си живее живота и да не се занимава с мен,щото когато аз се занимавах с него той ми тегли една ,,, сега е мой ред![]()
..
Радвам се, че успях да те забравя, че намерих истинска любов и съжалявам, че ти дадох толкова много. Друго нямам какво да ти кажа.
Абе, по принцип към бившите винаги може да се говори много, какво ли не. Аз ще ви споделя, че спрях да водя безсмислените си битки с всички бивши, защото те не бяха от значение дали ще ги спечеля или неПървоначално написано от BrokenDreamzBG
![]()
Осъзнах вече, че войната аз я спечелих. Друго няма да говоря, защото никой не знае какво ще се случи![]()
Hell yeah! to be continue.... jersey in the house bitchezzz
![]()
![]()
хЪх...
winagi shte mi lipsva ...
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Всичко се връща маниак,погледни се с кои ходиш сега![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И аз това бих му казала. Успех с кобилката миличък ... Сори, магарицата!Първоначално написано от nefchi_bs
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
обичам те и искам със или без мен да си щастлив. аз продължих,надявам се и ти да го направиш![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ако не успя да разбереш за какво беше всичко-е,аз ще ти кажада си задоволя каприза мерака или както искаш го наречи.КАквото и да искам - това не си ти!
![]()
Всички ми казваха да внимавам,каква курва и използвачка си,но аз не оставете ме сам да си изградя мнение.
Е,благодаря че ме нарани и ми показа как можеш да смениш 30 за по- малко от месец.
Благодаря, че ме направи момче за 1 нощ докато се осъзная.
Благодаря, че пропиля 2рият си шанс на същия ден.
Благодаря, че разбра какво си загубила.
Enough said?!?
PS;Въпреки всичко сърцето ми трепва като те видя!![]()
![]()
НО НЕ НЯМА да се върна!
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Имам много мангизи.
http://www.youtube.com/watch?v=H2ElYs6Bv0M
бях с теб само за да ти ръчкам носа(много як нос има :Д) и весели празници :Д
REGGAE BOOM <3
Всичко съм и казал и тя го е разбрала с времетоУтре може и да пиша по новата бивша ...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
дотолкова си ми безразличен вече.......
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от antifashionshit
![]()
![]()
![]()
![]()
уби ме...а-а-а направи празниците по-весели за мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Бихх му казала, че е пропуснал най-големия си шанс за приятелка и че по-добра няма да си намери от мен![]()
Хехе... знам бе, лъжа се :ддд.... Ама ще му кажа в очите че е загубеняк и на сън, и на явве само мен да си мечтае... аз няма да бъда с него
![]()
Съжелявам, но така е по-добре![]()
Не те искам обратно но все още не мога да свикна с липсата ти и искам да чувам гласът ти..![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Искам да му кажа колко ми писна от лъжите му, и че вече ми е безразличен !! И още нещо, което обичам да казвам : ''Hякой ден ще разбереш колко много значеше за мен... аре да го д*хаш и приятен ден!''
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Гледай си работата..и стига си ме тормозил вече...![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
деба тъпака , щи се върне всичко но от друга страна се още те обичам baby
From:
Merlyn Manson