.
Отговор в тема
Страница 6 от 36 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 888
    Бих казала след Нова година няма да имам интернет, така че ако ми пишеш пак след 1 месец и то в 2 през нощта надали ще мога да отговоря.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    "Ако наистина ме обичаше, както твърдиш никога нямаше да ми го причиниш. Много неща ти простих, дадох ти време, ти реши, че просто си говоря. Като си тръгнах дори, ти не поправи стореното. Не заслужаваш да бъдеш обичан така, както аз те обичах. Някой ден ще видиш какво е."

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен
    Никога няма да те забравя.. ти беше най-хубавото нещо за менн и страшно много те обичам
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    "Ако наистина ме обичаше, както твърдиш никога нямаше да ми го причиниш. Много неща ти простих, дадох ти време, ти реши, че просто си говоря. Като си тръгнах дори, ти не поправи стореното. Не заслужаваш да бъдеш обичан така, както аз те обичах. Някой ден ще видиш какво е."
    доста задълбочено.
    А защо не го каза?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Русе
    Бих му казала,да вземе да порасне малко и да се държи по-сериозно и да взима нещата общо взето на сериозно,а не като някаква игра за 3 дни!!
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Дадох ти повече от това,което заслужаваше,но това не стигаше,нали?
    Иска ти се сега да си с мен,но няма да си,затова дано да ти е още по-гадно и от преди.Крии се зад приятелите си,нека те се държат все едно аз съм зла,но всичко се връща. И аз ще съм тази,която ще се разположила комфортно на стола и ще гледа твоя провал.

П.П.С. Маааалко се унесох ама не знаете какво преживях,така че не ме съдете за отмъстителния коментар.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ти си номер 1 в списъка ми с кретени.
    Х.О.Х.О
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

амии.. то и да му казвам нещо той както винаги няма да ме чуе.. ама бих му казала, че въпреки всичките неща, които ми причини не го мразя и не му се сърдя... то тва да наранява си му е в кръвта .. и съм сигурна, че някой ден ще си намери майстораа.. та общо взето тва.. :P

"Мале мило к'во ти мисля... " Нищо, което да не знае

Трябваше да послушаш сърцето си ... Защото и аз искам да съм с теб, въпреки всичките караници
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    доста задълбочено.
    А защо не го каза?
    Твърде късно го осъзнах. Но няма да остане неказано.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    Русе
    Не ме заслужаваше...

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Сега разбра какво си изпуснал, когато той ти благодари, че си ме пуснал?! Когато имах нужда от любов, тогава теб те нямаше, сега за мен на всичко си готов, аз не искам вече. Давай, к***а наречи ме, за теб жените просто нямат друго име..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Загуби много сега искаш да се върнеш, но вече е късно. Да, обичам те, но този път няма да позволя да се подиграеш с мен.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Благодаря, че ме избави от мъките ми?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен Аватара на xinfamous
    Яж ми xуя.
    Can It All Be So Simple ?

Имаше ли смисъл?

hmmm

Ami .. bih mu kazala: Vinagi shte te pazq nqkyde dylboko v syrceto si
    i vinagi shte mi lipsvash,dori da ne go izricham i nikoi drug nqma da zaeme onova mqsto,koeto ti topleshe celi 3 godini.. i nashata dymi4ka koqto si izmislihme nie.. purvite tri bukvi izmisli toi, a ostanalite 3 az.. i dumata koqto se polu4i reshihme da byde neshto poveche ot obicham te..obojavam te ..
    {ASD]OKI} .. :X
    Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
    Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Да вземе да порасне.

Град
    In the middle of Nowhere
    Успех бих му пожелала,няма да му е лесно с аналната принцеса
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Докато се стараеш да ревнувам ще знам, че не съм ти безразлична!! Сега видя ли какво е да останеш сам без дори да знаеш защо... ?
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Изобщо не ми дреме как се чувстваш и кво искаш. Вземи порасни и разбери какво искаш, за годините ти не отива това държание. Не знам защо се зарадвах, че не си взел изпитите - то не става само забавления и да разчиташ на нея да ти помага. То си е за теб, глупако, след време ще разбереш, че направи грешка .. Оо съжалявам, вече разбра! Прави квото искаш, вече не ме интересуваш. Не ми пука, ако не те видя никога повече. Живей си живота, забрави за всичко, което сме преживели, всичко което си казахме, всичко което те свързва с мен! Така, както аз ще направя И със здраве ;]
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Бих му казала , че много искам всичко да е като преди , но понеже вече не го чувствам същия човек ..нямам смелоста да му го споделя.

Град
    Пловдuв
    Нищо не искам да му казвам.

Супер фен Аватара на djipsito
    "Вземи се гръмни в пишката, може и да ти се качи акъла в ГОРНАТА глава.... и порасни! Вместо да ми се правиш на голям мъж и да казваш, че всички жени сме еднакви, се замисли защо не можеш да задържиш едно момиче и защо не ти връзват. Мъж си да, като лайно на дъжд. И не си станал по-интересен след като си почнал да се друсаш."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си