.
Отговор в тема
Страница 6 от 36 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 888

Hybrid View

Благодаря ти за времето прекарано с теб! Най-хубавите ми спомени са ми с теб Извинявам се, знам, че си уникален човек, но просто вече не изпитвам същите чувства към теб... Благодаря ти, че си останахме приятели Успех с новото момиче, дано си по-щастлив с нея.

Той наистина е прекрасен човек... Минаха 2 години, които бяха незабравими... Но спрях да го обичам. Не се обвинявам за това, животът е такъв. Затваря се една врата, но се отваря друга...

Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)

Голям фен Аватара на dimi93
    hey b! хах кфо да ти кажа? Чувствата ми към теб са същите както преди 4 месеца. Липсваш ми адски много! Не спирам да мисля за теб, каквото и да правя... почти всяка секунда и така вече 3 месеца. Знаеш ли, може би съм болен. Преди преживявах разделите за максимум 1 - 2 седмици. Уж не ми пукаше... хаха Преди изживявах разделите, цялата болка за веднъж в продължение на седмици и после бях като нов човек... А сега... всеки изминал ден не мога да спра да мисля за теб, не че ме боли толкова... Просто искам да оправя всичко, чувствам се ужасно, че те загубих. Чувствам се ужасно, че никога не ти казах че те обичам (и никога няма да го направя). Чувствам се ужасно, че те отблъснах с моите паранои и страхове ... Непрекъснато си мисля, какво бих направил ако можех да върна времето назад, какво бих променил... дали още щяхме да сме заедно? Помниш ли в киното когато гледахме една реклама и ти казах: е ако сме още заедно ще отидем ли на този филм, като излезе?... Съжалявам, че непрекъснато намеквах, че все някога ще се разделим... просто толкова много те обичах и толкова ме беше страх да не се влюбя и да не ме нараниш. Непрекъснато си повтарях, че връзката ни е временна, че няма да ми пука ако скъсаме, че не ми трябваш, че имам нужда от нещо много по добро... Държах се толкова хладно, все едно не ми пука за теб и за връзката ни, само и само за да не ти омръзна бързо, да не ме помислиш за лесен и да ме зарежеш. Извинявай... олях се, но исках да ти кажа всичко това човече! Айде успех от мене! Дано си happy, знам че ще си, защото го заслужаваш! И да не можем да си останем приятели, защото всеки път когато ми пишеш в скайп 1000 ножове се забиват в мен! С времето просто ще ми писне да си мисля нон стоп за теб, и ще почна да си мисля за нещо друго! (i hope so)
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от elizabet10
    но искам да кажа че понякога и цял живот време не стига за да преглътнеш факта, че това което те е правило щастлив вече го няма

+++
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Напоследък си спомням за теб ..

I ♥ machoka Супер фен
    Майната ти,ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Гледам, че всички псувате бившите си, но аз няма да го направя. Искам да му кажа: Няма да те забравя, както ми беше казал. Но ти си си виновен, че скъсахме просто прецака всичко със закъснението си. Ако не беше закъснял, още можеше да сме заедно, НО ти го направи. Не сажалявам, че бях с теб. Но всичко свърши, човечее ! И, ако не лъжеше толкова, също щеше да е добре !

Как ще се зарибяваш с един от най-добрите ми приятели една седмица след като скъсахме ма, ОУУУУУУУ

Съжалявам за деня, в който ще осъзнаеш колко си сбъркала и болката, която ще изпиташ...

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Сега осъзнаваш колко много загуби, обаче е твърде късно..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Голям фен Аватара на Tedcho
    Град
    Paris
    Благодаря ти! Заради теб пих и заради теб сега съм с едно страхотно момче дори на хиляди километри от мен! Знам, че той ме чака и няма да направи така както ти, знам, че няма да ме зареже, защото го е страх от километрите които ни делят, знам, че ще ме обича и най-вече знам, че ТОЙ а не ТИ ме прави щастлива!И за бога не си мисли, че всеки път щом си дойда в България можеш да ме видиш и УЖ да ми разбиеш сърцето на което вече не му пука за теб!
    Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown

...Ти беше загуба на време ... Обичах те , но ти мен не ! Бях сляпа , за да разбера , че някой друг ме обича истински ! ...
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Мамка му .. Липсваш ми
    Just Siseyy Hater's ...

Бих казала след Нова година няма да имам интернет, така че ако ми пишеш пак след 1 месец и то в 2 през нощта надали ще мога да отговоря.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    "Ако наистина ме обичаше, както твърдиш никога нямаше да ми го причиниш. Много неща ти простих, дадох ти време, ти реши, че просто си говоря. Като си тръгнах дори, ти не поправи стореното. Не заслужаваш да бъдеш обичан така, както аз те обичах. Някой ден ще видиш какво е."

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен
    Никога няма да те забравя.. ти беше най-хубавото нещо за менн и страшно много те обичам
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    "Ако наистина ме обичаше, както твърдиш никога нямаше да ми го причиниш. Много неща ти простих, дадох ти време, ти реши, че просто си говоря. Като си тръгнах дори, ти не поправи стореното. Не заслужаваш да бъдеш обичан така, както аз те обичах. Някой ден ще видиш какво е."
    доста задълбочено.
    А защо не го каза?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Русе
    Бих му казала,да вземе да порасне малко и да се държи по-сериозно и да взима нещата общо взето на сериозно,а не като някаква игра за 3 дни!!
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Дадох ти повече от това,което заслужаваше,но това не стигаше,нали?
    Иска ти се сега да си с мен,но няма да си,затова дано да ти е още по-гадно и от преди.Крии се зад приятелите си,нека те се държат все едно аз съм зла,но всичко се връща. И аз ще съм тази,която ще се разположила комфортно на стола и ще гледа твоя провал.

П.П.С. Маааалко се унесох ама не знаете какво преживях,така че не ме съдете за отмъстителния коментар.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ти си номер 1 в списъка ми с кретени.
    Х.О.Х.О
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

амии.. то и да му казвам нещо той както винаги няма да ме чуе.. ама бих му казала, че въпреки всичките неща, които ми причини не го мразя и не му се сърдя... то тва да наранява си му е в кръвта .. и съм сигурна, че някой ден ще си намери майстораа.. та общо взето тва.. :P

"Мале мило к'во ти мисля... " Нищо, което да не знае

Трябваше да послушаш сърцето си ... Защото и аз искам да съм с теб, въпреки всичките караници
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    доста задълбочено.
    А защо не го каза?
    Твърде късно го осъзнах. Но няма да остане неказано.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    Русе
    Не ме заслужаваше...

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Сега разбра какво си изпуснал, когато той ти благодари, че си ме пуснал?! Когато имах нужда от любов, тогава теб те нямаше, сега за мен на всичко си готов, аз не искам вече. Давай, к***а наречи ме, за теб жените просто нямат друго име..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си