- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Имахме хубави моменти заедно, обаче си оставаш същия глупак.Писна ми щом мина покрай теб, да се обръщаш на 180 градуса и дръжанието ти сега, няма да коменсира всички онези пъти, в които си ме удрял.Изчезни.
+1Първоначално написано от PurpleBubble
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Глупак?Първоначално написано от justonegirlwithonehope
И,защо?
3ащo почти всички мразите бившите си гаджета?
Не мислиш ли,че е глупаво?
Ни с моят бивш,когато се видиме си пиеме биричката заедно.
Дaже аз се познавам с новата му приятелка,която е много готин човек..и така.
Само,защото се е влюбил в друга примерно,или вече не те обича,не го прави глупак.
^ ти тъпа ли си?
Прочети какво е написала, че той я е удрял.
Освен това не може светът да е прекрасно място с "peace & love" и всички да си обичаме бившите гаджета, и да се разбираме с всеки един от тях, след като някои наистина са били боклуци.
Нали за това са бивши... от някои можеш да научиш нещо и да си "пиеш биричката" с тях, но други са такива келеши, че се чудиш защо изобщо си се занимавал с тях
Както и да е, аз няколко страници по-назад съм си казала чуФствата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Колега , не ме занимавай с глупости...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Бих му казала да бъде щастлив с която иска, защото вече не ме интересува.![]()
JUST DON'T GIVE UP !!!
сега разбра ли,че не си незаменим? остави ме да си живея живота, не ме вълнуваш![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
да неси играе с чувствата на хората
да не си измисля оправдания, а да си каже истината.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
да не се прави мн мн щото ще го яде големия!
lick lick lick lick me lika e lollipop !
да не ми дава надежди, да не си играе с чуствата на хората, да не ходии само след момичета и да не им разбива сърцата така както на мен. Останах си влюбенна в негоо, но това,че е бил един път нараняван от бившата му незначи че трябва да си играе с мен .. просто съм без думи .. най-вероятно ще си го подмина без да му кажа нищо
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Бих го зашлевила, след което най - вероято ще го целуна![]()
тинкиуинки дипси ляля пол телетъбис телетъбис кажете ехо :Д а и също минах ли те , минах ли те , сети ли се , минах ли те![]()
![]()
![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
мечки, мечки, мечки ти пращам копеле :Д
отивам да набирам телефона, хахах
REGGAE BOOM <3
Ще му кажа, че въобще не може да е истински приятел (той си знае защо), че в опита си да се прави на интересен и многознаещ е смешен, че въобще си няма и на идея какво е ставало докато бяхме заедно, а аз знам какво е правил той и че колкото и да се опитва да си втълпи, че сегашното му гадже прилича на мен, няма да успее.![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Хахаха..ще му кажа ,че доста съм го мразела след това ,което ми причини ,но сега ми е супер забавно с него и нямам лоши чувства...![]()
Малък град,големи филми ....
Дори и да съм с друг, все още имам чувства![]()
![]()
Малко тъпо ми звучи, но това ми идва от вътре![]()
![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ти ще се обадиш дрисльо...![]()
Да си е*е майката е т'ва само искам да му кажа и нито дума повече.
след вчерашните му глупости ..ДУХАЙ ..![]()
Hostis Honori Invidia
Е'и са в г'заПървоначално написано от lyfche
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Благодаря ти, че ме отърва от себе си!!! Огромна услуга ми направи!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."