Ах,точно от една такава тема имам нужда в момента Не е точно за бившия,а по-скоро за едно от първите ми гаджета:
"Защо?!Защо след 5 години трябваше отново да се появиш в живота ми?!Защо на студентския празник трябваше да се връзваш на акъла на И. и да идваш в моя град на диско?!Не ми ли стига,че през последните 5 години не минава и месец (да не се изхвърлям с "не минава и ден"),в който поне веднъж да не си спомня за теб?!Не страдам ли достатъчно от факта,че сложих край на най-красивата си връзка заради "първата ми любов"?!Не страдам ли достатъчно като сравнявам всяко момче с теб?! ... Защо трябваше да стават тия неща в тъпия фейс онази вечер?!Защо трябваше да ми покажеш,че помниш всяка песен от онова време?!Защо трябваше да ми пишеш?!Защо трябваше с всяко второ изречение да ми напомняш,колко хубаво ни беше?!Защо ми доказа,че помниш всичко с най-малките подробности?!За к'во трябваше да си толкова искрен?! ... Имам още куп въпроси към теб и страшно много искам да ти ги задам в очите и да чуя отговорите ти,да видя реакциите ти.Знаеш ли,че през всички тези години не съм спирала да се обвинявам ... Пита ме,защо не писах през тези години - аз писах,но знаеш как стояха нещата Ти си един прекрасен човек и до ден днешен не съм срещала друг като теб.Не ме разбирай погрешно - ценя те адски много,просто случващото се ми дойде малко в повече и наистина съм страшно объркана За краткото време,в което бяхме заедно,ти ми беше преди всичко най-добрия приятел и човека,на когото можех да се доверя.Знам,че и ти мислеше тези неща за мен и наистина много ще се радвам ако успеем да възобновим приятелството си.Ще се радвам ако отново си в живота ми въпреки миналото ни,въпреки онези други неща ... А и ще си чакам обещаната бира "