Какво ще му кажа ли?!... Нещо от рода на:
Знаеш ли, бяха красиви дни.. Слънце, дъжда, усмивки и тук-так сълзи.. от щастие разбира се.. Наистина те обичах, обичах всичко в теб, от начина по който бърчиш чело когато ме гледаш с подозрение, до начина по който ме прегръщаше в гръб, когато си говорих с момичетата.. Да, обичах те, но ти нито веднъж не го оцени.. Съжалявам за което.. Знаеш ли обичах, и сега обичам, но вече не теб! Гонена бях, а аз като наивно хлапе все при теб се връщах, без да осъзнавам, че любовта ти е лъжа.. Заспивах до телефона след думите ти "ще ти се обадя", но никога не видях това обаждане! Изглеждаше толкова невинен, сякаш ти бе ангел! В моито очи, ти никога не бе виновен, винаги се връщах след всяка караница, стига само да чуех думите "Съжалявам!". Връщах се без да осъзнавам, че всичко това е просто игра на думи, която ти до болка добре владееше! И всеки път щом се опитах да избягам, да се махна от този ад, ти винаги намираше начин да ме задържиш.. И след всеки пореден ден, отварях очите си, опитвайки се да видя нещо, ала бях заслепена от лъжите и болката, която не можех да понеса.. Болката, която дълбаеше в мен дупка, която остави белег до живот! Как можеше да се случи на мен?! Да, допуснах своите грешки, и нямаше на къде да бягам.. Никога не можех да си обесня какво ставаше, но винаги бях виновна.. Винаги бях наранена и до болка сама, а само една твоя усмивка заличаваше целия този ад! Една усмивка, която скъпо плащах! Всеки ден си казвах "Време е да кажа сбогом!", но гледайки очите ти това беше невъзможно.. И ето, че от нищото се появи той! Момчето, което ме спаси от теб! Сега обичам него, а можех да обичам теб! И повярвай, никога нямаше да те оставя да паднеш.. А сега не ми пука, дали потъваш или плуваш.. Но знам едно, всичко, което ми причини, беше начин да преодолея страха си от болката, за което съм ти до болка благодарна.. Ето оцелях, жива съм и съм цела, че дори и щастлива.. Завиждаш ли ми сега? Завиждаш ли за това, че аз съм щастлива? Че получих това, което ТИ не ми даде..? Завиждаш или не приемаш.. ?!