- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Ще й кажа: Върви на майната си!......и тя ще се върне в Пловдив![]()
![]()
![]()
Надявам се един ден когато ме видиш да разбереш колко съм щастлива и какво си загубил.
Мерси ,че ме направи по-силна.
![]()
Къде си бе, душа? Много ми липсваш вече.. ;*
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ти си пълен лайнар и ще си седиш на сухо докато не си стъпчеш сам балонското его и не ми се обадиш!![]()
ебаси тука само момичета сме писали някви гадни коментари за кочоветеама тъй тряа,те си го заслужават .................
![]()
айде някое моче да напише два реда ся
..бухтааа веее ^^
+ „you don't deserve me , you never did and you never will ..Първоначално написано от angel_spirit
Колкото и да ми беше гадно да скъсам с теб, не мисля, че щеше да се чувстваш по-добре да ходя с теб и да мисля (целувам, прегръщам, харесвам) друг , по-добре е и за двама ни , макар че ти сега ме мразиш и обиждаш, аз направих каквото сметнах за правилно. ;] *и само за протокола ;дд мога да си намеря по-добър! (и вече си намерих де ;д)* “
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
ЦЕЛИЯ ДА ГО ЯДЕШ, ЦЕЛИЯ, СИРЕНЯСАЛ И С РАНИЧКИ !![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
"You're a fuckin' coke-head slut, I hope you fuckin' die I hope you get to hell and Satan sticks a needle in your eye I hate your fuckin' guts, you fuckin' slut, I hope you die. What else can I do, I haven't got a clue
Now I guess I'll just move on, I have no choice but to but every time I think of you now, I'll I wanna do Is pu-uu-uu-uu-uu-uu-uke"
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ей, голяма злоба, хора. Май само аз не съм негативно настроен. Бих и пожелал да е щастлива и да има само успехи в живота
иПървоначално написано от Linns
и аз това, защо всички обиждате?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
"Дано си щастлив, както аз съм. Ти си един добър приятел."
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
защото са наранени и така успокояват нервите ?!Първоначално написано от mynichka
Hostis Honori Invidia
Хм .. всичко се връща нали знаеш ? И как е ? Гадничко ли ти е ? Е браво .. сега гледай профила ми в фейс така или иначе нищо друго няма да получиш.А тва че ме изтри от скайп значи само едно - тотално си наранен нали ? Честито,време беше и ти да усетиш на мен кво ми беше едно време,когато ме отблъскваше.
ТЪПАК !!!![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Хм ...
Може би че съжалявам, че нямахме хубава връзка и че не се научих да обичам 'здравословно', както и въобще да имам 'здравословни' отношения с хората. Не знам дали го е усетил, но аз си знам, че беше така.
И че ако нещо се е комплексирал заради негативната ми нагласа по-добре да не се комплексираНе че е бил безгрешен и за всяко нещо е подхождал правилно, но аз не трябваше да се настройвам предварително на най-лошото, и така.
Като цяло да не се чувства виновен за всичко, ако случайно се чувства. =]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бих му казала,че му пожелавам да е щастлив.Бих му казала също така,че е будала и,че може само да ми завижда,че моята мацка е по-свестна от неговата! x.o.x.o![]()
Ще му кажа:а пък Тедка каза, че приличаш на Джо Джонас...и не било заради веждите!![]()
Абе човек защо повярва на лъжите на една пълна шматка и прецака хубавата ни връзкаАйде късмет дано намериш по-добра от мен в което се съмнявам
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
искам пак да сме заедно,този път няма да слушам курвите които правеха така,че да те ревнувам постоянно и да се караме..Обичам те ! .. не ме интересува,че ще се виждаме два пъти в месеца за това,че не си си тук..аз без теб не виждам на къде да тръгна..моля те искам всичко да бъде както преди,даже по-хубаво![]()
![]()
Бих ти казала ... Майната ти !!!!
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19