Днес се убеждавам, че в текущото положение сме най-добре. Поотделно.
Не трябваше да се противя и/или дълбая толкова, както винаги правя, макар че това само аз си го знам (няма и да обяснявам.)
Прав си, че трябва да си гледам ученето и да не се занимавам с "батковци" - просто не съм за тях, нито за връзки и т.н.
Каквото и да правя/правиш/правим, няма да станем по-подходящи един за друг.
Съжалявам за всичко, защото имам вина за 90% от всичките комплекси, батаци, драми и скарвания ... всичката ненужна и ужасна злоба. Не знам какво искам.
Осъзнавам, че за доста неща не съм била подходящата партия, както и че те напълних с лоши чувства. Напълно разбирам решението ти и ти го одобрявам. Предполагам че ти доста уверено продължаваш напред и ти желая успех по пътя.

Извиненията ми НИЩО няма да променят, и не смятам да те търся повече заради елементарно уважение. Все пак не искаш повече драми, а и усещам, че няма да стигнем доникъде по-напред. Не е сега времето и не сме ние хората. От нашия опит не се роди нищо и така е трябвало да бъде. Имам вина, и съжалявам, че ще те обременя с подобни спомени. Съжалявам, че стигнах много далече в лошото си поведение и че ти кипна, но и да бях сдържала гадния си характер, това нямаше да помогне за събиране или дори нормално приятелство. Просто трябва да побачкам над себе си. Aз съм ужасно глупав човек и минах всякакви граници.
Това, което си решил наистина е най-разумното - игнор и евентуално някой хубав ден пак ще се видим, защото "неведоми са пътищата Божии".

Времето променя стойността на нещата
Надявам се след много време ако си спомниш за това, въпреки всичко да се усмихнеш и да разбереш, че една не е била "съвсем с всичкия си" и да си ми простил. Все пак малко ме е срам.

Сега край и успех с А.