- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Днес се убеждавам, че в текущото положение сме най-добре. Поотделно.
Не трябваше да се противя и/или дълбая толкова, както винаги правя, макар че това само аз си го знам (няма и да обяснявам.)
Прав си, че трябва да си гледам ученето и да не се занимавам с "батковци" - просто не съм за тях, нито за връзки и т.н.
Каквото и да правя/правиш/правим, няма да станем по-подходящи един за друг.
Съжалявам за всичко, защото имам вина за 90% от всичките комплекси, батаци, драми и скарвания ... всичката ненужна и ужасна злоба. Не знам какво искам.
Осъзнавам, че за доста неща не съм била подходящата партия, както и че те напълних с лоши чувства. Напълно разбирам решението ти и ти го одобрявам. Предполагам че ти доста уверено продължаваш напред и ти желая успех по пътя.
Извиненията ми НИЩО няма да променят, и не смятам да те търся повече заради елементарно уважение. Все пак не искаш повече драми, а и усещам, че няма да стигнем доникъде по-напред. Не е сега времето и не сме ние хората. От нашия опит не се роди нищо и така е трябвало да бъде. Имам вина, и съжалявам, че ще те обременя с подобни спомени. Съжалявам, че стигнах много далече в лошото си поведение и че ти кипна, но и да бях сдържала гадния си характер, това нямаше да помогне за събиране или дори нормално приятелство. Просто трябва да побачкам над себе си. Aз съм ужасно глупав човек и минах всякакви граници.
Това, което си решил наистина е най-разумното - игнор и евентуално някой хубав ден пак ще се видим, защото "неведоми са пътищата Божии".
Времето променя стойността на нещата![]()
Надявам се след много време ако си спомниш за това, въпреки всичко да се усмихнеш и да разбереш, че една не е била "съвсем с всичкия си" и да си ми простил. Все пак малко ме е срам.
Сега край и успех с А.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride