.
Отговор в тема
Страница 15 от 36 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 888
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    нужен си ми,
    не мога да те забравя..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Липсваш ми, нека просто забравим всичко и да започнем на чисто...
    абсолютно същото, но на по-бившия
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Спри се. Не разбра ли, че сме само приятели?
    Много ценен човек си за мен, защото си истински, но.. мисля, че си казахме каквото имахме и че опитахме каквото можахме.
    Недей да използваш това, че страдам с него като агумент да се върна при теб, защото няма да се получи, просто няма да стане.
    Обичам те като приятел, почти най-ценния, истински и добър човек в живота ми си ти, но моля те, недей да правиш нещата по-сложни. Нямам сили за още една караница.

А към по-бившия ( ) :
    Не й разбивай сърцето. Тя ми е приятелка и не заслужава още един глупав провал. Не ставай като него, защото ще съжаляваш.
    Тя не е аз, тя иска да си имате доверие, защото ти прекалено много сменяше мнението си по отношение на връзката ви в последните месеци и няма да се получи така лесно, защто аз бях глупава и те обичах безрезервно.. и ти вярвях безрезервно. Ако я зарежеш заради това, много ще ми паднеш в очите, маме. Недей.

Не ми звънни,не ме търси ...Няма смисъл,каквото беше ..беше ...Жив и здрав и щастлив И много ти благодаря,че ми помогна,да разбера какво всъщност искам,и че ме накара да се осъзная на време,че не сме един за друг Успех занапред

Цитирай Първоначално написано от Piiseto0o
    Не ми звънни,не ме търси ...Няма смисъл,каквото беше ..беше ...Жив и здрав и щастлив И много ти благодаря,че ми помогна,да разбера какво всъщност искам,и че ме накара да се осъзная на време,че не сме един за друг Успех занапред

Уж ме обичаше,а после по улиците не ме познаваш ... интересно!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Бих му казала, че е най-отвратителното и противно момче, което познавам .... също такаа бих му казала да си навре бухалката в гъза и да си я изкара през устата (носи си бухалка, за да бие момичета.. смятайте за какъв изрод става въпрос), и бих му казала, че сегашното му гадже е противно колкото негоо и, че са един за друг .. Бих им пожелала много любов и да се скрият някъде, защото са супер смешни А и бих му казала отново, че никога не съм имала чувства към него и да ходи да се гръмне някъде .. На 10тата минута ми каза, че ме обича.. На втория ден бях "my all" и след като го скъсах станах "смешна, жалка" и незнам още каква Нещастник.. Страхливец
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Депресиращо тъп си, братле.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

МАЙНАТА ТИ !
    толкова се борих за теб, че вече ми писна !
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Просто и ясно - майната ти (:
    Уж много ме обичаше, идваше до нас в 12:00 само и само да ме види .. чудно как това се промени.Но пък не е първият,нито последният (: сега съм много по-щастлива без него и добре,че го осъзнах навреме. [/b]

не трябваше да свършва така

Благодаря ти, че ме научи как истински да обичам!! А след това така жестоко ме предаде... Сега съжаляваш, но е късно... Боли ме, но няма как... Прекалено късно разбра, че наистина ме обичаш... Сега се махни от живота ми и двамата да продължим сами напред.. : )
    No one makes me feel the way you do..! > E... <3

Ахх...ако можех да ти го кажа ... щяхда съм най-щастливата на света:ти си най-смотания,най-отвратителния,най-гнусния и прост тип на света!Хубаво,че дори не те целунах,защото цях да съм отватена от себе си! :P

бих му казала,че тази,с която е сега е най-големия крокодил срещан някога
    Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    К'во правиш, как си?

Мега фен Аватара на babity
    Благодаря ти, че ми припомни защо скъсах с теб. Нагонът ми замъгляваше преценката. Не вярвам някога да изпитам нещо към теб, но с удоволствие бих те мачкала още.

И кво като те обичах толкова ? Всяко нещо си има край.Докато аз страдах ти се мотк аше с твойта патка. Ето на - сега е мой ред - аз ще се шляя насам насам с мойто момче а ти ще страдаш че изгуби единствение човек който толкова те ценеше !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    христос воскресе
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    "Липсваш ми, както и моментите прекарани с теб..." Но това никога няма да го чуе ...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ей така понякога се сещам и се чудя как може да съм те харесвала.Ти не ставаш за нищо е маняк.

Град
    София
    Бих й казал, че е изпуснала шанса
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Fuck off изпусна си шанса!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Браво.. Успя. Накара ме да страдам за нищо и никакво време. Възхищавам ти се, боклук. Обичам те и това е, но повярвай ми.. Омразата е повече от любовта и не ми пука как, но ще те забравя. Не заслужаваш и една сълза.. Не заслужаваш даже да те помня.

Определено си боклук. За твое голямо нещастие успя да ме научиш на доста неща и сега не правя такива грешки.

Успех с новата ти приятелка.
    Обичам те.

че го обичам повече и от преди, ако изобщо е възможно и нямам търпение да се прибере в България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си