- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
абсолютно същото, но на по-бившияПървоначално написано от shmurkam
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Спри се. Не разбра ли, че сме само приятели?
Много ценен човек си за мен, защото си истински, но.. мисля, че си казахме каквото имахме и че опитахме каквото можахме.
Недей да използваш това, че страдам с него като агумент да се върна при теб, защото няма да се получи, просто няма да стане.
Обичам те като приятел, почти най-ценния, истински и добър човек в живота ми си ти, но моля те, недей да правиш нещата по-сложни. Нямам сили за още една караница.
А към по-бившия () :
Не й разбивай сърцето. Тя ми е приятелка и не заслужава още един глупав провал. Не ставай като него, защото ще съжаляваш.
Тя не е аз, тя иска да си имате доверие, защото ти прекалено много сменяше мнението си по отношение на връзката ви в последните месеци и няма да се получи така лесно, защто аз бях глупава и те обичах безрезервно.. и ти вярвях безрезервно. Ако я зарежеш заради това, много ще ми паднеш в очите, маме. Недей.
Не ми звънни,не ме търси ...Няма смисъл,каквото беше ..беше ...Жив и здрав и щастливИ много ти благодаря,че ми помогна,да разбера какво всъщност искам,и че ме накара да се осъзная на време,че не сме един за друг
Успех занапред
![]()
Уж ме обичаше,а после по улиците не ме познаваш... интересно!
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Бих му казала, че е най-отвратителното и противно момче, което познавам .... също такаа бих му казала да си навре бухалката в гъза и да си я изкара през устата (носи си бухалка, за да бие момичета.. смятайте за какъв изрод става въпрос), и бих му казала, че сегашното му гадже е противно колкото негоо и, че са един за друг ..Бих им пожелала много любов и да се скрият някъде, защото са супер смешни
А и бих му казала отново, че никога не съм имала чувства към него и да ходи да се гръмне някъде .. На 10тата минута ми каза, че ме обича.. На втория ден бях "my all" и след като го скъсах станах "смешна, жалка" и незнам още каква
Нещастник.. Страхливец
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Депресиращо тъп си, братле.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
МАЙНАТА ТИ !
толкова се борих за теб, че вече ми писна !
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Просто и ясно - майната ти (:
Уж много ме обичаше, идваше до нас в 12:00 само и само да ме види .. чудно как това се промени.Но пък не е първият,нито последният (: сега съм много по-щастлива без него и добре,че го осъзнах навреме. [/b]
не трябваше да свършва така![]()
Благодаря ти, че ме научи как истински да обичам!! А след това така жестоко ме предаде... Сега съжаляваш, но е късно... Боли ме, но няма как... Прекалено късно разбра, че наистина ме обичаш... Сега се махни от живота ми и двамата да продължим сами напред.. : )
No one makes me feel the way you do..! > E... <3
Ахх...ако можех да ти го кажа ... щяхда съм най-щастливата на света:ти си най-смотания,най-отвратителния,най-гнусния и прост тип на света!Хубаво,че дори не те целунах,защото цях да съм отватена от себе си!![]()
![]()
:P
![]()
бих му казала,че тази,с която е сега е най-големия крокодил срещан някога![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
К'во правиш, как си?![]()
Благодаря ти, че ми припомни защо скъсах с теб. Нагонът ми замъгляваше преценката. Не вярвам някога да изпитам нещо към теб, но с удоволствие бих те мачкала още.![]()
"Липсваш ми, както и моментите прекарани с теб..." Но това никога няма да го чуе ...![]()
Ей така понякога се сещам и се чудя как може да съм те харесвала.Ти не ставаш за нищо е маняк.
Бих й казал, че е изпуснала шанса![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Fuck off изпусна си шанса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Браво.. Успя. Накара ме да страдам за нищо и никакво време. Възхищавам ти се, боклук. Обичам те и това е, но повярвай ми.. Омразата е повече от любовта и не ми пука как, но ще те забравя. Не заслужаваш и една сълза.. Не заслужаваш даже да те помня.
Определено си боклук. За твое голямо нещастие успя да ме научиш на доста неща и сега не правя такива грешки.
Успех с новата ти приятелка.![]()
Обичам те.
че го обичам повече и от преди, ако изобщо е възможно и нямам търпение да се прибере в България![]()
![]()
![]()