Цитирай Първоначално написано от shwepsy
Нямаше да ме забравиш?Щяхме да останем приятели?Можела съм да разчитам на теб след като скъсаме?Благодаря ти , че ми показа какъв всъщност си,преди да затъна напълно в заблудените си мисли.Благодаря ти за всичко,за това ,че научих ,че колкото и да обичаш някого,не може да го оставяш да си играе с теб,за това че понякога трябва да си силен,или даже груб.. и за това че не всеки е такъв , за какъвто се представя.. иначе.. ти си тъпо копеле,дано ти се върне тъпкано скапан боклук. (:
Напълно ми прочете ми мислите...
Бих добавила още нещо - Сега дори не смееш да ме погледнеш в очите след всичко, което направи нали ... Когато си с нея ме подминаваш все едно съм пътен знак, но ногато я няма те е срам дори да кажеш "здрасти", въпреки, че го направи и тотолкова тихо, че едва се чуваше. Обаче знаеш ли какво - Наистина вече не ми пука, а доскоро пак продължавах да мисля разни глупости, което не ми напускаха главата. Вярвам в едно нещо - всичко се връща и на теб ще ти се върне. От сърце ти пожелавам да изпиташ болката, която аз изпитах искам да страдаш ... Вече забравих моментите ни заедно, щастливите дни, караниците.... Но вече КРАЙ писна ми да си тровя нервите, оправяй се... Не искам да знам нищо за теб