- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Но тя просто не те заслужава,както и аз преди.
Карай.Обич да има.
Като дойда при тебе другата година-ще видим к'во ще става.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Сега ако звъннеш какъв секс можем да напра'им....
Да бяга колкото е възможно по бързо че ако я стигна ша има ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Ето, днес вече ще се видим! <3
Намеци ли долавям?
Нека.))
Кефи се там,мен не ме гледай..Виждам си щастлив.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нали си щастлив? Какво искаш от мен в такъв случай?
Ставаш досаден... и жалък.
Някак вече не ми пука за теб. Не плача, когато виждам че ме търсиш, не плача на онези песни, които преди ми пълнеха очите, не плача когато те виждам с нея, когато я прегръщаш и целуваш по същия начин.
Безразличен си ми.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Знам,че мина страшно много време..Но просто искам да поговорим най-сетне .. ей така,просто защото останаха прекалено много неизяснени неща (:
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Бих й казал МАЙНАТА ТИ !![]()
Че си живея младините по вили и купончета и следващите 20 години нямам намерение да се обвързвам..![]()
Всичко рано или късно се връща.И ти го разбра,нали?
Харесваше ли ти тая кучка да те тъпче,да те разиграва ..явно си твърде тъп да го разбереш-.-".Нямаш си и на идея ,колко е забавно да гледаш как някой като теб става жалък заради една курва ^^^.
Обичах те ,наистина...
Но, сега определено не знам кой си.. и не искам да знам !
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Една седмица не ме търсеше и се чувствах ПЕРФЕКТНО. Снощи се появи с гръм и трясък отново в живота ми... и съзнателно го правиш по-труден.
Омръзна ми... да търпя. Сякаш колкото повече те игнорирам, толкова по-голям стимул ти давам.
И ще се повторя: Търси нежност и любов при НЕЯ. Не искам вече каквото и да било свързано с теб...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Такъв си идиот жалък... чудя се кое ще е следващото момиче, което ще се излъже от манипулативните ти възможности и ще тръгне с теб и след това ще трябва да те издържа и да слуша заплахи... =) Скоро обаче ще си ги минал всичките и никой няма да ти вярва на думите, така че... ще си получиш заслуженото споко, ще трябва да си блъскаш главата, за да изкараш пари и за 1но кафе, а не както преди да чакаш момичетото ти да ти копува ВСИЧКО всеки ден...Идиот.
изяждаш се от яд .. знам .. но няма връщане назад![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
I didn't screw her and thats the truth but i eat that vagina through and through
Eatin aint cheatin
You should know suckin` aint fuckin`
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Емии.. не искам повече да съм с теб ..НИКОГА.Приеми го и ме забрави ..![]()
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
Колко спокоен и отпуснат се чувствам без теб. Благодаря ти, че ме лиши от присъствието си.
Защо по дяволите ми писа смс днес??Пак искаш да ми се набъркаш в живота - no way
![]()
Жалък стана вече,спри да ме търсиш,не искам нищо общо с леке като теб.Сам си го направи.
Believe in yourself.
Обади се на майка ти, че ми звъни да пита къде си![]()