Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
не мисля, че я заслужаваш
изглеждаш и адски свястно момче
емии мерси,че така мислиш,честно казано и нейните приятели/ки казаха същото

Цитирай Първоначално написано от findthetruth
Честно казано много се ядосвам за това как карате човека да я зареже толкова лекомислено. Да- винаги трябва да можеш да използваш и здравия си разум за да не бъдеш напълно сляп, но същевременно СЛУШАИ СЪРЦЕТО СИ, защото само така ще си донесеш истинско щастие. Както сам казваш- чувствала се е самотна и някакъв глупак се е възползвал- можеш да й простиш. Ако се съберете отново просто ще гледаш да не правиш глупави грешки, за да няма причина тя да се чувства самотна. Разбира се че няма да бъдеш мекошав и сляп, но ако си пасвате и можете да имате качествено и щастливо бъдеще- на всяка цена си струва да опиташ- може пък заедно да имате нещо което повечето хора никога не намират...

тя принципно не е такъв човек да кръшка трудн осе доверява на хората преди поне беше така след мен явно почна доста лесно да се доверявама ама аз и спечелих пълното доверие ) ии явно е видяла по някакъв начин,че има стойностни хора

Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
Върни си я и провери пак дали това момиче заслужава любовта ти. Тя е свикнала да е свободна (каза, че не си я лишавал от нищо). Веднъж на човек отвърже ли му се синджира...после не е сигурно дали ще можеш да му "затегнеш каишката", ако ме разбираш Можеш да дадеш втори шанс ако прецениш и ако наистина я обичаш. Ако се издъни пак, тогава я зарежи. Защо ти е момиче, което при първа възможност, би кръшнало?

сега тея дни докрая на седмицата,трябва да сме се видяли ако събере кураж да ми каже,това което си е наумила,ще го реша на момента ама предполагам,че ще сме заедно Ама трява тя да направи първата крачка тоя път ... не аз

мерси много още 1 път