То според думите ти и аз трябва да са самоубивам. Моите от много отдавна са разведени, баща ми е един тъп пияница, който мисли само за него си. Не иска да даде пари на собственното си дете, а какво да говорим за кака ми (От един баща сме, но сме от различни майки, но може да се каже, че докато растях, тя беше една от хората, които ме отгледаха), а после той тръгна с една друга, която имаше дете от някой си друг. (Но доколкото разбрах, вече били се разделили, а са заедно някъде от близо 6-7 години, но от неговите пиянски истории, сигурно и нея я е гонел по срятните нощти да обикаля улиците, както нас с майка, но тогава поне съм била много малка и нямам спомен) На него въобще не му пука за нас, а още повече пък за мен. Преди няколко месеца майка водеше дело за издръжка с него за поне 120 лв. да ми дава месечно, но той накара баба и дядо(Майка му и баща му) да подкупят съдята и сега дава нищожните 50-60 лв., а съм бая голяма, разбирам да съм малко дете на поне 2-7 години, но аз съм на 13. Даже представи си, разминаваме се един до друг на една улица и той не може да ме познае, такаче няма за какво да говорим просто! То трябва аз да се самоубивам, но няма да го направя, тей като аз съм го заличила от живота си, за мен той е никой! Приятеля на майка, с който са заедно близо вече 7-8 години ме е отгледал много повече, отколкото истинския ми баща!