.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не ми се живее ...

Здравейте .. Значи бих искал да ви разкажа моята история . Преди живеех много добре със семейството си ( майка ми , баща ми и аз ) . Но преди 3 години те се разведаха Аз и майка ми се преместихме да живеем в друг квартал (а в този квартал аз никого не познавам и ми е скучно ) Баща ми вече има 2-ро дете от приятелката си . Мен вече рядко ме поглежда . Въпреки , че работи извън града ми . Идва си на няколко месеца и дори не се сеща за мен ... Преди живеех много добре Дори сега когато пиша очите ми се насълзяват . Преди имах много приятели , веселеехме се купонясвахме .. Аз съм на 13 години , толкова млад а вече не ми се живее

p.p: просто исках да разкажа някъде където никoй не ме познава и няма да ме подиграва .. искам да споделя и дно да ми олегние ;(

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    То според думите ти и аз трябва да са самоубивам. Моите от много отдавна са разведени, баща ми е един тъп пияница, който мисли само за него си. Не иска да даде пари на собственното си дете, а какво да говорим за кака ми (От един баща сме, но сме от различни майки, но може да се каже, че докато растях, тя беше една от хората, които ме отгледаха), а после той тръгна с една друга, която имаше дете от някой си друг. (Но доколкото разбрах, вече били се разделили, а са заедно някъде от близо 6-7 години, но от неговите пиянски истории, сигурно и нея я е гонел по срятните нощти да обикаля улиците, както нас с майка, но тогава поне съм била много малка и нямам спомен) На него въобще не му пука за нас, а още повече пък за мен. Преди няколко месеца майка водеше дело за издръжка с него за поне 120 лв. да ми дава месечно, но той накара баба и дядо(Майка му и баща му) да подкупят съдята и сега дава нищожните 50-60 лв., а съм бая голяма, разбирам да съм малко дете на поне 2-7 години, но аз съм на 13. Даже представи си, разминаваме се един до друг на една улица и той не може да ме познае, такаче няма за какво да говорим просто! То трябва аз да се самоубивам, но няма да го направя, тей като аз съм го заличила от живота си, за мен той е никой! Приятеля на майка, с който са заедно близо вече 7-8 години ме е отгледал много повече, отколкото истинския ми баща!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Относно развеждането - Понякога нещата
    не вървят и родителите са длъжни да се разделят..
    Защото и в двата случая ти ще бъдеш този,който
    най-много ще "пострадаш"..

Отнсно баща ти - Не знам какво да ти кажа,все пак
    ти е баща..Но просто не обръщай внимание на това
    и си продължи да живееш живота..
    Забавлявай се,че от сега нататък проблемите ще бъдат
    повече и повече..А ако ти още от сега си се отказал,
    не те виждам в бъдеще (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    То трябва аз да се самоубивам, но няма да го направя, тей като аз съм го заличила от живота си, за мен той е никой!
    Абсолютно съм съгласна с този отговор. И при мен родителите се разведоха преди 8-9 години и аз бях там когато баща ми ми каза че не ме иска. Тогава майка ми реши да се преместим- не в друг квартал а в друга дуржава. Не беше лесно първите 2-3 години но се свиква. Бих казала че почти вече не мисля за него- просто не е човек за мен. Не сме се виждали от 2 години и той не ми се обажда. Последният път когато се видяхме беше точно за 2 часа защото просто нямше за какво да говорим- той не се интересува от мен.
    Спокойно, ще свикнеш. Не е никак лесно но поне имаш майка ти до себе си и съм сигурна че тя е готова на всичко за теб. Предполагам че имаш и други роднини- баба, дядо, леля, чичо, братовчеди? Поне така ще знаеш че не си сам/а. Просто се опитай да забравиш за баща ти и започни да се усмихваш повече и да мислиш за бъдещето. Учи, помагай на майка ти и се запознай с нови хора. Можеш и да започнеш нов спорт/хоби- танците много ми помогнаха през моя тежък период. Успех!
    ~Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another~ (h)

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Забавлявай се,че от сега нататък проблемите ще бъдат
    повече и повече..А ако ти още от сега си се отказал,
    не те виждам в бъдеще (:

Дам.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Както виждам, проблемите ти не са толкова зле,че да не искаш да живееш. Не се отказвай толкова лесно, наистина, ако сега се откажеш по натам как ще бъде? Запознай се с повече хора, излезте и се позабавлявайте. Млад си още, живей си живота, още нищо не си видял от него.

Ееей, еей отрано си почнал с купоните.
    Горе главата, не е толкова зле положението.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Понеже живота мене си ме прецаква системно съм на принципа ще се боря и ще направя всичко възможно пък ако стане стане ако не стане нищо не съм загубил. Просто казано показваш среден пръст на света и се трудиш !
    ваУ рокс
    Grell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си