- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много спешно ви моля за помощ!
Здравейте.Проблемът е следния:на 19 съм.Вчера с приятеля ми правихме за пръв път опити за дефлориране,но не се получи.Пробвахме около 3 часа,без резултат.Той няма проблеми с ерекцията,но си мисля,че проблема е в мен.Когато прониква в мен,чувствам болка все едно,че ми се забиват хиляди игли и ножове в даденото място.Имам чувството,че съм много тясна и другия проблем е,че когато той прониква в мен ,аз се стягам много заради болката,която изпитвам.Тази вечер пробвахме отново и пак не се получи.Вече аз самата се отчаях и решихме с приятеля ми да потърсим помощ тук.Някой ако е имал подобен проблем,да сподели как се е справил.Благодаря предварително!
Ся повечето ще почнат да ми обясняват как не се правело така, как така било грешно и куп други малоумни неща, които нямат нищо общо с това да ти помогнат![]()
1во що не пробвате повечко лубрикант ? Повечко орална ? Бъдете нежни и много търпеливи...
2ри вариант - които е доста странен и рядко сполучлив но все пак - докато още не се е възбудил той да го вкара колкото може и да се възбуди докато е вътре в теб (евентуално нищо няма да се получи но пък какво ви пречи да пробвате ?).
3ти вариант благодарение на който загубих девствеността (за който сега ще ми обясняват как било грешно) е с пръст. Никъде не е речено, че е задължително с пенис да те отворят. Щом не става, нека да си поиграе с тебе с пръст(и). Да вкара един да си поиграе и евентуално да вкара 2ри. Продължете така колкото време е необходимо и опитайте пак![]()
Но задължително ползвайте по-големи количества лубрикант, че иначе можеш намразиш сексаУспех мацева
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
ти обясни за какво става въпросаз имах същият проблем с мойта приятелка
просто вярно ... да те отвори първо с пръст
следващите опити да слагате лубрикант
иии общо взето не трябва да мислиш за болката ... а трябва да мислиш,че ще получиш удоволствие
трябва да се отпуснеш
Трябва всичко да е бавно и нежно
Успех!
Вагиналната сухота е най-честата причина за болезнен секс. Обикновено влагалището поддържа влагата си по естествен начин. Но ако нивото на естроген в тялото ви е ниско(например по време или след менопаузата) или ако не сте напълно възбудена, то вие няма да произведете нужното ви количество смазващо вещество.
Като начало уверете се, че любовната игра продължава достатъчно дълго. Ако сухотата е един от няколкото симптоми на менопаузата, личният ви лекар може да ви препоръча хормонални таблетки или естрогенен крем, който да втривате вагинално.
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Да те овлажни хубаво с език и да те възбуди хубаво и после да се пробва с пениса ако ли не с пръстчета!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Болката е напълно нормална. Бъдете по-нежни в началото и просто когато настъпи момента гледай да се пребориш с болката. Един път успееш ли после всичко ще е наредтрябва да се предразположиш психологически и да си уверена че си възбудена достатъчно.
Няма от какво да се притесняваш, доста жени имат този проблем .. по - добре пробвайте пак, и двамата ще сте по - спокойни !
СЛАГАЙ ЛУБРИКАНТ МАЙНА И ЩЕ СЕ УПРАВИШ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
А АКО НЕ СТАНЕ , ПРОБВАЙ С ПИЕЕНЕ ПОНЕ НЯМА ДА УСЕЩАШ БОЛКАТА ОТ САМОТО ПРОНИКВАНЕ :P![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
купи си едно вибраторче и се оправи сама...след това нека той те ръчка както му е кеф![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Спокойно, нормално е както и другите ти казаха. : ))) И аз бях така, 2 дена пробвахме и не ставаше, но с търпение всичко става!Първоначално написано от hinari
Отпусни се и преодолей болката и просто като проникне трябва да е по-внимателен и ще стане! Успех!
![]()
П.С: Само не пробвай с пиене! Каквото и да казват, това не е добър вариянт, ще съжаляваш!
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
+1 Така става, но аз лично бях отгоре и болеше по-малко...Първоначално написано от krem4et0
Важното е да намериш Твоята поза, с която да почнете и да не боли много.
Аз лично, още при 1вият път изпитах удоволствие, но чак по-късно, защото продължи около час и нещо.
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Е, ще трябва известно време да свикнеш. Веднъж да свикнеш, няма да те боли толкова.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.