.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Essence

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Здравейте,
    а имате ли представа във Варна къде мога да намеря лакове на essence - "матови" ?В сайта им видях че имат и матиращ безцветен лак, някой ако си го е купил да изкаже мнение
    То има само матиращ топ. Аз си го взех от ДМ, ама не съм от Варна, но и там ще го има, ако не са го изкупили де. Ами само съм го пробвала да видя какво ще стане като ефект-хубаво е, но четох и доста мнения, че става на черти. И на мен при една от пробите така мисатан, ама ще го видим някой път по-добре.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Искам мнение и за тази спирала:
    <script src='http://img220.imageshack.us/shareable/?i=mascaraclassicsultravol.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

Много приятелки я имат и казват,че е добра,но на мен не ми вдъхва доверие спирала за 2,20лв. Искам някакво мнение дали си заслужава да я опитам??

Голям фен Аватара на mokka
    ^ Както сама каза, спирала за 2 лв, не очаквай чудо Преди години съм имала такава, като спирала на Голдън Роуз, нищо особено..

смисъл?Ще сгреша ли ако я взема?Да не ми изкапят миглите от нея .. от това ме е страх .....

Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    Искам мнение и за тази спирала:
    <script src='http://img220.imageshack.us/shareable/?i=mascaraclassicsultravol.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

Много приятелки я имат и казват,че е добра,но на мен не ми вдъхва доверие спирала за 2,20лв. Искам някакво мнение дали си заслужава да я опитам??
    Ами майка ми си я беше взела.Не е лоша за 2,20лв. Абе става. ^_^
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Много мерси bonbonkata011

Коя от спиралите е най-добра?

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

(:

Цитирай Първоначално написано от hugelipsskinyhips
    Но моливите им не стават.
    аз пък използвам техен молив и с едно нанасясне е катранено черно и съм супер доволна .. имам техен коректор , заздравител за нокти , гланц , спирала .. марката доста ми харесва, добри продукти на разумни цени (:

аз пък много им харесвам пудрата мозайка. Днес гледах фдт мус, но цветовете им са много тъмни и смея да кажа даже оранжеви.
    , а пък сега съм на вълна фдт мусове и се чудя, защото имат много фина текстура и са леки, а със сравнително добро покритие

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Имам сенки и две червила от там.
    Много съм доволна от всичко. И спиралите им са добри.

+1
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Харесвам балсамчетата и гланцовете им. Използвала съм и фдт и спирали на тази марка, но въобще не съм доволна.. Иначе сега съм навита да си купя техни изкуствени мигли, че ми се виждат евтини, а казаха, че вършат работа

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Имам блестяща пудра. Много е хубава, но вече я няма, излязаха нови продукти и не знам дали някой отговаря на това, което аз имам. На нея пише "all over shimmer - for a natural and fresh shimmering glow". Слагам си от нея по скулите, на деколтето понякога, мн хубаво стои.

колко струва пудрата?

Повече от фен
    Имам http://beautycosmetic.biz/essence-es...ten-p-549.html - много ми харесва..покрива и се нанася лесно.. като за 7 лева е перфектен..
    и също дуо молив черно с бяло..също съм доволна особено от белия хубава марка, хубави цени...със сигурност ще пробвам още неща от тях

da !

Аз също използвам широка гама от техните продукти . Червилата и гланцовете са много добри . Има един гланц за обемни устни (безцветен) , той е много добър . от всички гланцове които съм използвала за обемни устни , този определено е най-добрият. Харесвам сенките им , тъй като цветовете са нежни и имат блясък , не са твърде резки и натрапчиви , а бих казала стоят доста естестевно . :):)

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Bunbl3be3
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Имам блестяща пудра. Много е хубава, но вече я няма, излязаха нови продукти и не знам дали някой отговаря на това, което аз имам. На нея пише "all over shimmer - for a natural and fresh shimmering glow". Слагам си от нея по скулите, на деколтето понякога, мн хубаво стои.

колко струва пудрата?
    Не мога да ти кажа, сестра ми я взе от Германия още когато тук я нямаше тази марка. Иначе сега мисля, че има подобни пудрни на тази, която имам, май бяха 6 и нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си