.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Как да си направим пищов

Мястото, където да развихрите въображението си и да дадете идеи за пищови..... например аз миналата година си правех едни лентички с формулите по математика си си ги лепях по ръцете, а отгоре си слагам блуза или суичър и даскалите нищо не забелязват
    Айде, пишете в новата ми темичка дано успее
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Има хиляди такива теми.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Има хиляди такива теми.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен
    Ами дай линк аз неможах да намеря.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

i kw0 kat0 ima hilqdi takiwa temi 06te p0 huu za nas

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от UnIkAlEn
    i kw0 kat0 ima hilqdi takiwa temi 06te p0 huu za nas
    Пиши грамотно, че като гледам и пищовите няма да те спасят

" Извинявай няма да се повтори."

Голям фен Аватара на Crazytu
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

..

Хмм.. в интерес на истината до сега не са ме хващали .. .. Амии аз попринцип си режа вкъщи малки листчета и си пиша най-важното след това вадя листчето и си слагам раката до него така нищо не се вижда .. А по литература винаги ни дава темите и аз вкъщи си го напиша и само подменям листа .. а по математика тетрадката м/у моя стол и на съученичката ми нищо не се вижда
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Аз пищови ползвам много рядко, защото не знам какво да напиша :Д Аз сядам близо до някои по-умен и той ми казва всичко или правим номера със гумичката.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от sharkskin Виж мнението
    Аз пищови ползвам много рядко, защото не знам какво да напиша :Д Аз сядам близо до някои по-умен и той ми казва всичко или правим номера със гумичката.
    Щом можеш да намериш тема от преди 2 години, ще намериш и в учебника кво да напишеш на пищова.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    За всеки които иска пищови да ми каже къде учи, по кой предмет е пищова, преподавател, телефон, вашето име и кое училище. Аз със най-голямо удоволствие ще ви помогна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си