- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си направим пищов
Мястото, където да развихрите въображението си и да дадете идеи за пищови..... например аз миналата година си правех едни лентички с формулите по математика си си ги лепях по ръцете, а отгоре си слагам блуза или суичър и даскалите нищо не забелязват
Айде, пишете в новата ми темичка дано успее![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Има хиляди такива теми.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Има хиляди такива теми.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами дай линк аз неможах да намеря.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
i kw0 kat0 ima hilqdi takiwa temi 06te p0 huu za nas
Пиши грамотно, че като гледам и пищовите няма да те спасятПървоначално написано от UnIkAlEn
"Извинявай няма да се повтори."
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Хмм.. в интерес на истината до сега не са ме хващали .... Амии аз попринцип си режа вкъщи малки листчета и си пиша най-важното
след това вадя листчето и си слагам раката до него така нищо не се вижда .. А по литература винаги ни дава темите и аз вкъщи си го напиша и само подменям листа
.. а по математика тетрадката м/у моя стол и на съученичката ми нищо не се вижда
![]()
Аз пищови ползвам много рядко, защото не знам какво да напиша :Д Аз сядам близо до някои по-умен и той ми казва всичко или правим номера със гумичката.
За всеки които иска пищови да ми каже къде учи, по кой предмет е пищова, преподавател, телефон, вашето име и кое училище. Аз със най-голямо удоволствие ще ви помогна!![]()