- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котаракът ми почина
Много ми липсва, гледаме го от малък и до сега нищо му нямаше и днес го търся да му дам да яде и го видях там в един ъгъл, помислих, че спи и като го пипнах целият беше се втвърдил и не помръдваше! Много кофти ми стана за него, но такъв е живота!
http://prikachi.com/images/118/2612118A.jpg
![]()
божеее на мен хамстерчето ми беше умряло и ен спрях да рева....ужас моите съболезнования знам колко ужасно гадно се чувстваш![]()
Насълзиха ми се очите. Знам какво е да умре някой домашен любимец. Знам точно какво е чуството. Моито съболезнования.![]()
. Горкото коте, а е толкова сладко.
Моите съболезнования.Много хубав котарак е бил.
На колко е? Може да е умрял от старост.
Много съжалявам! Гадно е да изгубиш добър и верен приятел.
И спря да се върти за миг земята..
Много гадноКато бях на 10 или 11 ми почина кучето,а то беше с мен откакто бях на 3 месеца иде се вика откакто се помня беше с мен и ми беше много тежко,казах че не искам повече куче но ето че и сега имам куче и си го обичам много и само ще ти кажа че това е живота не може да се промени,може да се преживее
![]()
>>DjBelev<<
И на мен ми почина хамстера![]()
Преживява се. Всичко се преживява. Поне си е изживял живота добре така че няма кво да му ревеш за него. Супер му е било.
ваУ рокс
Grell
Преди около 1 месец ми се случи същото ...Моят котарак го бях отгледала от малко котенце. Един ден една моя приятелка (съседка) ми се обажда и ми казва , че са блъснали някакво коте като мойто със същите шарки и аз направо
Бях готова да отида да видя дали е той , но добре че брат ми ме спря.Скоро разбрах , че е мойто коте и най-гадното беше , че всъщност са го блъснали нарочно
Той си е играел на тротоара и ...
![]()
Еее...![]()
![]()
![]()
![]()
много гадно.. Съжалявам ..
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Наистина съжалявам...Аз УЖАСНО много обичам котката ми и не знам като дойде тоя момент.. не знам какво ще правя![]()
Съжалявам.
И аз имам котарак и не искам да си представям ,ако
му се случи нещо.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Педровци !!Първоначално написано от kris4eto15
![]()
![]()
А по темата : Сори .. :S Зн кво е да ти почине котаракът .. :S![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Много съжалявамм..и аз съм губила домашни любимци..имала съм папагалчета,хамстерчета-те починаха отдавна..и сега пак имам хамстерче и ще ми е гадно,ако го изгубя..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Днес едно от моите котенца (наи-сладкото) умря.Онзи ден някаква кола му сгазила задните краченца и неска го виждам, то лежи и не диша.
![]()
Ехх..миличката..много съжалявам..Първоначално написано от SwEtyy
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Милото котенце.. много е сладинко.Знам е какво да ти почине коте,защото ние гледахме 2 котки(нашите ги взеха още преди мене),остаряха и починаха.Сега от 3-4 години пак си имам котараче.Моите съболезнования за любимеца ти.Вземи си друго котенце,ако искаш да си имаш животинка.![]()
Ох,насълзиха ми се очите като ви прочетох историите на няколко съфорумциАз ужасно много обожавам котки,но ми е забранено да имам,защото съм алергична към тях.Не знам какво е да загубиш домашен любимец,но сигурно боли много.Авторе,може би е добра идея да вземеш някое малко котенце,което няма да оцелее зимата навън на студа.Така ще спасиш един котешки живот
Ние миналата зима така приютихме в блока едно котенце,и понеже беше студено тя изобщо не излизаше навън.Та превърна се в истинска домашна котка,не цапаше(сигурно само за това е излизала навън) и дори ловеше мишките в мазите.После това лято изчезна и повече не я видях,а толкова я обичах
![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Много ти е било хубаво котенцето![]()
Аз имах едно котенце, което бях намерила на улицата и го взех в нас, но майка ми ест, не даде да остане в нас и аз го сложих между етажите на блока на 7 етаж... и то падна и умря. Аз исках да му помогна да не го сгазят колите, а аз го убих.. после ми беше адски гадно.
Ако беше голям котарак може би нямаше да умре, но то беше току що родило се![]()
Само си спомням че бях 1 клас и после плаках в училище цял ден![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от mlakniwe2
голям праз, какво толкова?
на мен ми става жал само като видя мъртва котка навън, а не искам и да си представям ако беше мояТ домашен любимец..
6б3З10
Съжалявамм![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Моите съболезнования. И аз имам зайче- много си го обичками не знам какво ще правя ако го изгубя
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()