- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котаракът ми почина
Наистина съжалявам.
Преди няколко години имах котка, която много обичах. Отгледах я от мъничка и живя в двора ни 2-3 години. Все се запиляваше нанякъде, но до няколко дни се връщаше. Но дойде и моментът, в който тя никога не се върна. Дори не разбрах какво се е случило с нея. Ужасно е.![]()
...
И от мен съболезнования.До скоро и аз имах котенце, но го върнах, защото правеше супер много бели, а две седмици след това, разбрах, че е избягало. Сега не знам дали е живо. И ако не е - вината ще е моя, така че напълно те разбирам.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Напълно ви разбирам, и аз имам котенце, което много си го обичам, но нали знаете, че няма да са вечно сред нас![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
на същото мнение съм преди около година и половина е малко по-малко де но със сигурност е повече от година и ми умря костенуркат и толкова мн плаках за нея а е костенурка и нищо интересно не правеше и знам много добре как се чувстваш просто хората и животните(да поясня по точно домашните любимци и уличните животни бебенца които гледаме на улицата или някъде навън)адски мн се привързват с времето и после адски много болиПървоначално написано от SwEtyy
и моето котенце умря миналото лято,а го гледах 4 години ;(
съжалявам..
Господи, имам 2 котки - едната е на 4, другата на 3, и не знам какво ще правя ако те...Съжалявам много за загубата ти !
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.