- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо???
Защо трябва да боли от любовта ?!?! Защо хората гледат само външността?? Толкова ли са глупави момчетата ??? Не могат ли да бъдат с някое момиче заради самата нея ???? Толкова ли няма да се намери едно момче, ЕДНОО което да вижда хората от вътре а не само колко са слаби гримирани и т.н. ..... На къде отива света щом не можете да разберете когато едно момиче е лудо по вас ????
Отслабни!
Не говоря за тва бе идиот !!!! ти си поредния пример, който показва че единствено и само за това мислите !!!!!
Не всички са такива ( макар и да са малко тези, който не са ) ..
Явно си попаднала на погрешният.
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Стегни се! Ако се самосъжаляваш, нищо няма да постигнеш. Горе главата и продължавай търсенето на такъв, който те заслужава![]()
да за 3 - 4 път .. цяла година все попадам на неподходящите :X :X :X
по скоро аз не заслужавам никой ... явно цял живот ще сам си сама ;sПървоначално написано от Salom
![]()
Афектирана си, затова слагаш всички под общ знаменател. Има и такива, които са с момичето заради самата нея, не заради външността й. Но са единици.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
А ти би ли била с някой, заради самия него? Ама честно? И външността не би имала никакво значение за теб, ако човекът има втора гърбица, циреи и е прост като амеба, ама разбираш ли, обичал те много?
Колкото и кльощава, хубава, гримирана и прочие да си, колкото и да правиш нещата правилно, явно просто не си момичето, което човекът е търсил.
Да не говорим, че какъвто е човек, такива хора привлича към себе си. Преосмисли поведението си, за да разбереш къде и как грешиш, щом привличаш все "неподходящи". Възможно е и филмите да са ти в повечко и затова приземяването да е толкова тежко.
Защото "защо" завършва на "о", очевидно.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
mArMaLaDkA да била сам ! Бях с него заради самия него ! Той ме излага и се наложи да се разделим, но аз бях готова да се върна при него защото " ме обичаше" в последствие се оказа, че е искал само едно ..... ...
Повярвахме ти..whatever..
Момчетата не сме прости....Ти като видиш човек за 1ви път не можеш да го видиш от вътре и да кажеш - "Ей, тоя к'фа душа има"..Бла..бла.
Гледаш го по външния вид и тогава го харесваш, нали така? Е, при нас е същото.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Вярно е...Първоначално написано от FuckedUp
Но обикновено най-хубавите момчета са най-глупави. Май при момичетата е същото :Х
Още едно разбито сърце...
Аа ти само да попитам не гледаш ли външността или гледаш парите ?
Разбира се, че външността е от значение, на тая възраст няма да тръгна да гледам ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Никога не можеш да ме убедиш, че можеш да бъдеш с някой САМО и ЕДИНСТВЕНО заради душата му. Ама никога. Всеки гледа външността малко или много.![]()
Нещата понякога не стават така като ти се иска на теб... те просто се случват ...когато най-малко очакваш и когато дойде определеното време да се случат! Както се казва " За всеки влак си има пътник" не бързай да срещнеш подходящия... и не го и търси той сам ще те намери! Не мислиш ли ... че ще ти е по добре сама сега.. от колкото заобиколена от момчета които така и няма да те оценят. А никое момиче не иска да бъде подритвано като парцал.
Първото впечатлемие винаги е във външността колкото и да не ви се иска.Чааак след това е характера.Проумей, че винаги ще има такива които да те харесват, и такива които да не те : ) .
Хора много , Човеци малко !
Аз бих казал същото за момичетатаПървоначално написано от VeNiTo0
![]()
>>DjBelev<<
Напълно си прав. Но не е нужно като го видиш и ако не ти хареса да го отсечеш моментално. Да кажеш на едно момиче или на едно момче че е грозно/а е пагобно за самочувствието на човека. Знаеш ли какво е да ти кажат ем не си падам по закраглени или по по-високи или по по-ниски. Това може да сасипе човек. За тва просто се замисляйте и човека срещу вас какво е преживял. Дайте му шанс. Може пък да се окаже вашия спътникПървоначално написано от FuckedUp
)))
Да съм казал, че е нужно? Зависи на теб какви са ти критериите..Да, знам какво е да те отрежат по този начинПървоначално написано от VeNiTo0
Btw, пожелавам ти успех за напред
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Само грозните и дебелите не поставят на важно място външния вид.
Както тъпите не поставят на важно място интелекта.
Избираме партньори според собствените си възможности.
Ако 100 килограмовата авторка беше осъзнала това по-рано можеше и да не се цели в плейбойчетата на даскалото ами да си търси мъжле според чергата.
Няма грозни жени ... има зле подържани!
Иначе друго бих бил със момиче заради самата нея.
Иначе кво не ти е наред.. сподели да знаем![]()
ваУ рокс
Grell
А че външния вид винаги има значение. Ако той покрива критериите ти за хубаво момче/момиче чак тогава можеш да погледнеш и по нататък. Щото все пак заради външния вид харесваш някого, първоначално. А кое как влияе на самочувствието на някой не е твой проблем ако този някой ти познат/някой на когото не държиш особено много.
Иначе.. ако си от София, що не драснеш едно ЛС да видим.. може пък и да не си сама в скоро време (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Попринцип съм от "най-редовните" в тоа форум ма винаги има с кво да ме изумите.Така без да съм чел сички коментара така набързичко да питам ти на колко години си та казваш,че цял живот ще си сама? и защо мислиш,че ще е пагубно да кажеш на някой,че е грозен или нещо такова.Напротив! Има хора които заслужават да им бъде казано.А момчетата търсят добре изглеждащи момичета защото ако се замислиш и ти неси фенка на грозноватите момченца и първоначалните впечатления за някой са именно от това как изглежда приятелката му.