- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо???
VeNiTo мога да ти кажа , аз съм момче и гледам на едно момиче точно в сърцето и , когато дойде в нашето училище бяхме още начален 7-ми клас пълни хлапаци това момиче беше никоя си тогава с лунички прекалено слаба не носеше грим но въпреки това някак си ме привличаше . Говорих си с нея и осъзнах какъв прекрасен човек от тогава до днес ( когато съм 11 клас ) си мисля , за нея момичето стана уникално красива ненаситна мацка с прекалено много внимание но все пак тя си остана същата по душа . Не всички сме еднакви !
Аз пак да се включаСмятам, че авторката е наясно, че външният вид все пак е важен, защото оставя първото впечатление. Но не е нужно той да е ВСИЧКО и да бъдем с човека само заради това, че изглежда супер.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Абе.. по скромните ми познания по анатомия.. това се пада точно между цицитеПървоначално написано от devler
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Devler си мисли, че отчаяните момичета по форумите пускат.
Щом е мъж и гледа право в сърцен значи не му е чиста работата
Абе айде стига с тоя външен вид, че се изтърка...
Знаеш, че е важен - до време, но и през цялото време.
all day... all night... what the fuck?!
Аз лично, за да не стават грешки, го изваждам преди да го гледам. Да не каже никой, че съм зяпнал в деколтето.Първоначално написано от valdesbg
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
w0sh ти наистина си бил много тъп. От начина по който пишеш се мислиш си някой всезнайко и всеможещ. Наистина избираме партньора според възможностти те си. Иии нз от къде ме позваш, че и знаеш в кого се целя ....))
Така си е. Аз съм есенцията на думата тъп.
Ама все пак мис е струва,че познах, иначе нямаше да има такъв отзвук.
ами всъшност не позна :![]()
принципно не се целя в никой от училището пък камо ли в :плейбоите"