.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Сънувате ли кошмари след като...

сте гледали някой страшен филм? Аз лично ми идва ад се напикая от страх по време на филма а след това цяла нощ не мигвам

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    зависи.. един филм ми пре*ба психиката и бях в шок доста дълго време но напоследък не..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    зависи.. един филм ми пре*ба психиката и бях в шок доста дълго време но напоследък не..
    кой ? не гледайте такива филми след като сте с слаби нервички

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от wtf2
    the fourth kind пишеше че е по действителен случай. ся до колко е вярно нз но доста се панирах тогава и беше мн кофти период ;дд стряскат ме филми само ако са по действителен случай, иначе..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    "wtf2" е прав..който има слаба психика/слаби нерви не му препоръчвам такива филми Защото после следват кошмари,страхове... аз лично харесвам такива филми , смисъл интересни са ми , после не санувам кошмари обаче само един филм ме накара 1 седмица да не мога да мигна но му забравих името
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ами не Много рядко филм може да ме стресне наистина. Обичам да гледам такива филми но сюжетите на повечето с нищо не могат да ме изненадат или стреснат..Най-страшния който съм гледала е може би paranormal activity заради ефекта с любителската камера, който прави филма адски реалистичен.

едит: Но дори и от него не помна никви кошмари да съм имала. (ще видим кво ще стане след втората част която се очаква да излезе )
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Кембридж
    the fourth kind пишеше че е по действителен случай. ся до колко е вярно нз но доста се панирах тогава и беше мн кофти период ;дд стряскат ме филми само ако са по действителен случай, иначе..
    доколкото видях в описанието на филма в замунда филмчето е боза и пародия за извънземни и тяхното съществуване ... кое му е страшното

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Ами не Много рядко филм може да ме стресне наистина. Обичам да гледам такива филми но сюжетите на повечето с нищо не могат да ме изненадат или стреснат..Най-страшния който съм гледала е може би paranormal activity заради ефекта с любителската камера, който прави филма адски реалистичен.

едит: Но дори и от него не помна никви кошмари да съм имала. (ще видим кво ще стане след втората част която се очаква да излезе )
    2 рата част е излезнала

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    "wtf2" е прав..който има слаба психика/слаби нерви не му препоръчвам такива филми Защото после следват кошмари,страхове... аз лично харесвам такива филми , смисъл интересни са ми , после не санувам кошмари обаче само един филм ме накара 1 седмица да не мога да мигна но му забравих името
    кажи за кфо се разказва

Мега фен Аватара на vagarious

2 рата част е излезнала

Но я няма в замунда.

Иначе и аз обичам такива филми, но никога не съм се страхувала от тях, дори на момента, когато съм ги гледала.Ама никога.
    Сюжетите са ми тооолкова еднакви, че не е истина.
    Нищо не може да ме впечатли, а какво остава за кошмари.
    Единствения филм, на който съм ревала и после съм умувала над него, е "Класът".Знаех, че е по действителен случай и ми беше много тъжно след това.Нищо повече.
    Big or small, lies are lies!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Единствено през 2006 или 2007-не си спомням, когато гледах последен изход 3 с онова влакче и тогава много ше шашнах, но съм бил 7-8-ми клас-доста ме държа в напрежение този филм

Град
    София
    Не... Иначе простотии от сорта на четвъртия вид и паранормал активити не могат дори да ме стреснат Гледайте убийствен пъзел,там поне нещата са малко реални

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

2 рата част е излезнала

Но я няма в замунда.

Иначе и аз обичам такива филми, но никога не съм се страхувала от тях, дори на момента, когато съм ги гледала.Ама никога.
    Сюжетите са ми тооолкова еднакви, че не е истина.
    Нищо не може да ме впечатли, а какво остава за кошмари.
    Единствения филм, на който съм ревала и после съм умувала над него, е "Класът".Знаех, че е по действителен случай и ми беше много тъжно след това.Нищо повече.
    еми няма я въпроса е че е излезнал

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не гледам такива филми.
    Като бях много малка гледах Страшен филм 1 (да знам,че не е страшен ;ддд) и от тогав аме е страх от тъмното,да не ми излезе някой такъв ''човек в черно''
    Шофирай разумно - стигни жив!

ами не
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ами не си спомням, може и да съм сънувала кошмари. Единствения филм заради който не съм спала една нощ е Погрешен завой 2.. Това беше преди година, някъде след известно време бяхме в нас и приятелките колко ме умоляваха да го гледаме пак, просто не е истина е, друг е въпроса, че само те го гледаха, аз неможах, но доста се поизмолиха, докато ме убедят да им го пусна..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хич не мога да ги гледам такива филми, защото после не мога да спя спокойно, а пък са ми страшно интересни

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Явно чувството на страх си е до вкуса. Тия филми които сте ги изброили ми бяха скучни и досадни, нито сюжет нито нищо интересно. И имайте предвид, че ги гледах така, както се гледа ужас - след полунощ, на тъмно, със слушалки на силен звук и сам. Филмите на ужасите може да са гадни, гнусни и т.н., но рядко са плашещи. Досега само 3 филма са ми изкарвали акъла в различни сцени - The Shining, Phobia, Dead End, и то само на 2-3 места. А единственият сериозен начин да ме хване страх и напрежение е от пхисо-мистериите, и то само оригинални и добре представени. Event Horizon, Misery, и още няколко, даже и от тая година един - Altitude.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Не... Кво ли не съм гледала и не съм сънувала нищо Обожавам такива филми да гледам в последната година САМО такива гледам...психясали, страшни, гнусни...

кошмари не ,, по простата причина , че немога да заспя и тва беше само заради един филм: Paranormal Activity
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от Missyyy
    кошмари не ,, по простата причина , че немога да заспя и тва беше само заради един филм: Paranormal Activity
    същия тоя филм не ме стресна накрая оная жената заколя мъжа си ... 1 сцена но и тя не ме стресна

доколкото видях в описанието на филма в замунда филмчето е боза и пародия за извънземни и тяхното съществуване ... кое му е страшното

и аз съм така...това е единствения филм който ме е плашил...а аз съм гледала почти всички страшни филми! Просто защото не ми влиаят и им се смея.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    всяка нощ сънувам по някой кошмар.. не мисля, че идваТ от хорърите обаче
    6б3З10

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Като по-малък - да. Сега - не.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Рядко. Ние сме по-бунтарския тип. Като изглеждахме Mirrors, ходихме и висяхме пред огледалото да видим дали ще ни скочи на бой.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си