- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънувате ли кошмари след като...
сте гледали някой страшен филм? Аз лично ми идва ад се напикая от страх по време на филма а след това цяла нощ не мигвам![]()
зависи.. един филм ми пре*ба психиката и бях в шок доста дълго времено напоследък не..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
кой ? не гледайте такива филми след като сте с слаби нервичкиПървоначално написано от ecstazy
![]()
the fourth kind пишеше че е по действителен случай. ся до колко е вярно нз но доста се панирах тогава и беше мн кофти период ;дд стряскат ме филми само ако са по действителен случай, иначе..Първоначално написано от wtf2
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
"wtf2" е прав..който има слаба психика/слаби нерви не му препоръчвам такива филмиЗащото после следват кошмари,страхове... аз лично харесвам такива филми , смисъл интересни са ми , после не санувам кошмари обаче
само един филм ме накара 1 седмица да не мога да мигна но му забравих името
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ами неМного рядко филм може да ме стресне наистина. Обичам да гледам такива филми но сюжетите на повечето с нищо не могат да ме изненадат или стреснат..Най-страшния който съм гледала е може би paranormal activity заради ефекта с любителската камера, който прави филма адски реалистичен.
едит: Но дори и от него не помна никви кошмари да съм имала. (ще видим кво ще стане след втората част която се очаква да излезе)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
доколкото видях в описанието на филма в замунда филмчето е боза и пародия за извънземни и тяхното съществуване ...Първоначално написано от ecstazy
кое му е страшното
2 рата част е излезналаПървоначално написано от StolenBliss
кажи за кфо се разказваПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от wtf2
Но я няма в замунда.![]()
Иначе и аз обичам такива филми, но никога не съм се страхувала от тях, дори на момента, когато съм ги гледала.Ама никога.
Сюжетите са ми тооолкова еднакви, че не е истина.
Нищо не може да ме впечатли, а какво остава за кошмари.![]()
Единствения филм, на който съм ревала и после съм умувала над него, е "Класът".Знаех, че е по действителен случай и ми беше много тъжно след това.Нищо повече.
Big or small, lies are lies!
Единствено през 2006 или 2007-не си спомням, когато гледах последен изход 3 с онова влакче и тогава много ше шашнах, но съм бил 7-8-ми клас-доста ме държа в напрежение този филм
Не...Иначе простотии от сорта на четвъртия вид и паранормал активити не могат дори да ме стреснат
Гледайте убийствен пъзел,там поне нещата са малко реални
еми няма яПървоначално написано от vagarious
въпроса е че е излезнал
![]()
Не гледам такива филми.
Като бях много малка гледах Страшен филм 1 (да знам,че не е страшен ;ддд) и от тогав аме е страх от тъмното,да не ми излезе някой такъв ''човек в черно''![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ами не![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ами не си спомням, може и да съм сънувала кошмари.Единствения филм заради който не съм спала една нощ е Погрешен завой 2..
Това беше преди година, някъде след известно време бяхме в нас и приятелките колко ме умоляваха да го гледаме пак, просто не е истина
е, друг е въпроса, че само те го гледаха, аз неможах, но доста се поизмолиха, докато ме убедят да им го пусна..
![]()
Хич не мога да ги гледам такива филми, защото после не мога да спя спокойно, а пък са ми страшно интересни![]()
Животът е адът описан в Библията!
Явно чувството на страх си е до вкуса. Тия филми които сте ги изброили ми бяха скучни и досадни, нито сюжет нито нищо интересно. И имайте предвид, че ги гледах така, както се гледа ужас - след полунощ, на тъмно, със слушалки на силен звук и сам. Филмите на ужасите може да са гадни, гнусни и т.н., но рядко са плашещи. Досега само 3 филма са ми изкарвали акъла в различни сцени - The Shining, Phobia, Dead End, и то само на 2-3 места. А единственият сериозен начин да ме хване страх и напрежение е от пхисо-мистериите, и то само оригинални и добре представени. Event Horizon, Misery, и още няколко, даже и от тая година един - Altitude.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не...Кво ли не съм гледала и не съм сънувала нищо
Обожавам такива филми да гледам в последната година САМО такива гледам...психясали, страшни, гнусни...
кошмари не ,, по простата причина , че немога да заспяи тва беше само заради един филм: Paranormal Activity
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
същия тоя филм не ме стресна накрая оная жената заколя мъжа си ... 1 сцена но и тя не ме стреснаПървоначално написано от Missyyy
![]()
Първоначално написано от wtf2
и аз съм така...това е единствения филм който ме е плашил...а аз съм гледала почти всички страшни филми! Просто защото не ми влиаят и им се смея.![]()
всяка нощ сънувам по някой кошмар.. не мисля, че идваТ от хорърите обаче
6б3З10
Като по-малък - да. Сега - не.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Рядко. Ние сме по-бунтарския тип. Като изглеждахме Mirrors, ходихме и висяхме пред огледалото да видим дали ще ни скочи на бой.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.