- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- -------gfgf
-gtrgr
И ти ми изглеждаш малко нервна честно казано. Не им обръщай внимание, щом толкова много те дразнят. Не им се нерви и за това, че са ти казали да учиш. Две двойки на 13 години не е добре, седни си на задника и учи, вместо да се оплакваш по форумите.
И спря да се върти за миг земята..
Хахх .. прихванала съм това от тях сигурно.Иначе не ми се карат само за учене, а и за всякакви дребни неща. Уча, уча ама пак нещо не ми се запомнят нещата.
Оплаквам се, защото нямам друга възможност.. Тук поне никой няма да изклюкари нещата на другите точно пред мен.
По-добре ще е за теб, ако се поправиш. Тези малки неща, може да не са толкова малки, колкото ти се струват. Щом ти се карат за нещо, опитай се да го направиш правилно или да го поправиш. Взимай само положителното от тези неща.
Щом не можеш да се справиш с ученето, значи не учиш достатъчно. Няма човек, който не може. Има само хора, които не искат.
И спря да се върти за миг земята..
Абе и мойте са нещо такова.. само че в друг смисъл лоши ( твърде много обич ли и аз не знам) . Така че и в двата случая... не е на добре. Ама да не ти пука стискаш зъби и живееш. Нито нещо можеш да промениш нито ако избягаш ще отидеш далече. И на мен ми е писнало от всичко ама както писах в една друга тема показвам среден пръст на света и се трудя !
ваУ рокс
Grell
И аз съм в същото положение. Разликата е, че имам 18 и другата седмица окончателно се изнасям. Досега се справях, като ги игнорирах, до много крайна степен. Резултата е , че вече не се и поздравяваме, което ме устройва.![]()
Само така си мислиш, че ще се изнесеш ей така, веднага.
![]()
Ами всъщност не ми е скимнало за един ден и хоп айде изнасям се. Казах окончателно, защото в момента приключвам една работа и се местя на друга. Цяло лято не съм при тях и живота ми беше песен, но сега ми се наложи за 1 месец да се върна, но тоя месец изтече.![]()
не говорете така за родителите си! може да ви се карат, да са нервни, да ви викат, да ви ядосват, но в крайна сметка и те са хора, и те правят грешки. голяма грешка е да си го изкарват все на децата, но я правят и то много често. опитайте се и вие да ги щадите. може би и на тях не им е лесно да работят, да гледат деца и т.н., пък като ви помолят за малко помощ веднага се почва мрънкане. не, че аз съм перфектната дъщеря, не , че не ядосвам майка ми, но поне не се оплаквам от нея във форумите. кажете ми, как ще се почувствате, ако след години седнете на компютъра на детето си, което сте отгледали с толкова обич, и видите, че то пише в някакъв форум колко ужасни са родителите.
родителите понякога не се усещат, че грешат. един разговор би бил много по - полезен, от колкото циклене в тийнпроблем. и както ти казаха - седни си на г*за и си на учи. лесно става![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.