.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 166
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Какво искате в леглото?

Идеята на темата е същата като тази,която се намира в раздел "Любов",но не,за да споделяте мъките си в любовта,ами да се хвалите,оплаквате и прочие(каквото се сетите,но да е на тема СЕКС!)
    Давайте смело!
    Целта е същата-излейте всичко хубаво и лошо от душичките си
    Също така е позволено дискутирането на разни въпроси,но без спорове,надпревари и прочие.Бъдете мирни поне тук(да,знам,че никой няма да обърне внимание на тези редове,но все пак...аз да си кажа.)

Надявам се никой да не се сърди за това,че съм "копирала" другата тема.Просто мисля,че ще е забавно и полезно.Ако някой има нещо против,то нека се чувства свободен да се оплаче

Айде сега пишете мили мои

По молба на авторката.
    krem4et0
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Не мога да разбера как това как някой се чувства ще има нещо общо със секс.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен

Re: Как се чувствате?

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Идеята на темата е същата като тази,която се намира в раздел "Любов",но не,за да споделяте мъките си в любовта,ами да се хвалите,оплаквате и прочие(каквото се сетите,но да е на тема СЕКС!)
    Давайте смело!
    Целта е същата-излейте всичко хубаво и лошо от душичките си
    Също така е позволено дискутирането на разни въпроси,но без спорове,надпревари и прочие.Бъдете мирни поне тук(да,знам,че никой няма да обърне внимание на тези редове,но все пак...аз да си кажа.)

Надявам се никой да не се сърди за това,че съм "копирала" другата тема.Просто мисля,че ще е забавно и полезно.Ако някой има нещо против,то нека се чувства свободен да се оплаче

Айде сега пишете мили мои
    Дай пример де,че и аз немога да схвана... ???
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Голям фен
    Град
    Да,точно.Как се чувствате,какво искате и какво-не.Всекидневно чувам и чета за истории на хора,които са недоволни от държанието на човека,с когото имат връзка.Всеки ден някой се оплаква как му се прави секс,та 2 не вижда(съответно,в повечето случаи,нямат и с кого),а други,в същия момент,жадуват за орална или за изпълнението на някоя от фантазиите си.Великата ми идея е да напишете какво точно искате В МОМЕНТА в леглото-Дали искате секс на нестандартно място,разнообразие някакво,да кажете какво хубаво сте преживели днес ( " Днес правих най-якия секс.Беше така и така.Случи се това и онова...")Просто опишете с думи това,което е в главата ви.Как сте се чувствали,докато днес приятелката ви ви е правила свирка примерно.Изразете емоциите си от дадената случка.Няма да навлизам в повече подробности,засега.
    Абсолютно всички могат да пишат.
    Това е общо взето.Ако все още нещо не ви е ясно..Ще отговоря пак
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Сигрно трябва да кажем нещо от рода - чувствам се невероятно, когато членът му проникне в мен сякаш излитам и се пренасям на друго място. ....
    Ще взема да стана поетеса

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Да,точно.Как се чувствате,какво искате и какво-не.Всекидневно чувам и чета за истории на хора,които са недоволни от държанието на човека,с когото имат връзка.Всеки ден някой се оплаква как му се прави секс,та 2 не вижда(съответно,в повечето случаи,нямат и с кого),а други,в същия момент,жадуват за орална или за изпълнението на някоя от фантазиите си.Великата ми идея е да напишете какво точно искате В МОМЕНТА в леглото-Дали искате секс на нестандартно място,разнообразие някакво,да кажете какво хубаво сте преживели днес ( " Днес правих най-якия секс.Беше така и така.Случи се това и онова...")Просто опишете с думи това,което е в главата ви.Как сте се чувствали,докато днес приятелката ви ви е правила свирка примерно.Изразете емоциите си от дадената случка.Няма да навлизам в повече подробности,засега.
    Абсолютно всички могат да пишат.
    Това е общо взето.Ако все още нещо не ви е ясно..Ще отговоря пак
    сега вече го обясни както трябва.Може и да се получи добра тема от това

Мразя да обяснявам очевидното, но ако трябва да пишем какво искаме, темата не трябва ли да се казва "какво искате в леглото" вместо "какво чувствате"?

Хората с квадратни глави нямат крила.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Голям фен
    Град
    Така или иначе вече не мога да сменя заглавието.Ще помоля модератор да го смени
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По-рано си ударих една ръчна, значи би трябвало да се чувствам добре.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Точно в момента искам просто да си се гушна до него,все ми е тая дали изобщо ще правим секс.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    на това му се вика искреност.

Голям фен
    Град
    Аз искам да съм при него и да му галя,облизвам,целувам,засм квам ч*ена..и не само това да му правя,ама само трябва да ми падне в ръчичките Направо нямам търпение да го видя,за да му причиня "най-ужасните" неща

П.П. Преди малко свърших 2 пъти,но съм все така разгонена... : (
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

^Ами правете секс-уговорка в близко време и се налюбете хубавичко.

beboslava, мога да съм и доста по-искрен.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    На мен ми омръзна само на ръчна да го карам. Искам нещо истинско ама нема

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Намери си, не е чак толкова трудно.

Супер фен
    За някои е тръдно....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Абе, трудничко си е, ако искаш и да е живо на всичкото отгоре...

^Аз не съм некрофил, други ако ги влече, тяхна работа.

Голям фен
    Град
    Що не вземеш да се успокоиш малко?Спри да си увеличаваш коментарите.Идиоти всякакви...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...
    ChuDq se na Kade ....?

Град
    Бургас
    Хмм...закуска.
    Same shit,different day .

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...

Хмм...Палавница
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Дамм... обичам когато се чувствам безсилна в ръцете му Когато ме "прикове" на стената или ме блъсне в/у леглото и не ме оставя да се изплъзна на никъде.Т.е. порцията е следната 60 грама бурен секс със лек привкус на употребена + 40 грама още бурен секс, но с вкус на "сега ти ще си употребения" = краен резултат - 100% удоволствие Малко след това може и още една дозичка ... Охх наистина май ми липсва дозата ми, но трябва да трая още 2 денаа

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    По темата..
    Всеки път различно нещо ми се иска.. според настроението най-вече,макар че си падам по по-бурните страсти де. ..Хващане за косата,пошляпване и всякакви такива страхотийки... и съм на седмото небе!

Аз искам партньорката ми в леглото да ми чете мислите а не да и казвам ся така ся иначе ама не тъака и тн.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си