- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искате в леглото?
Идеята на темата е същата като тази,която се намира в раздел "Любов",но не,за да споделяте мъките си в любовта,ами да се хвалите,оплаквате и прочие(каквото се сетите,но да е на тема СЕКС!)
Давайте смело!
Целта е същата-излейте всичко хубаво и лошо от душичките си![]()
![]()
Също така е позволено дискутирането на разни въпроси,но без спорове,надпревари и прочие.Бъдете мирни поне тук(да,знам,че никой няма да обърне внимание на тези редове,но все пак...аз да си кажа.)
Надявам се никой да не се сърди за това,че съм "копирала" другата тема.Просто мисля,че ще е забавно и полезно.Ако някой има нещо против,то нека се чувства свободен да се оплаче
Айде сега пишете мили мои![]()
По молба на авторката.
krem4et0
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не мога да разбера как това как някой се чувства ще има нещо общо със секс.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Да,точно.Как се чувствате,какво искате и какво-не.Всекидневно чувам и чета за истории на хора,които са недоволни от държанието на човека,с когото имат връзка.Всеки ден някой се оплаква как му се прави секс,та 2 не вижда(съответно,в повечето случаи,нямат и с кого),а други,в същия момент,жадуват за орална или за изпълнението на някоя от фантазиите си.Великата ми идея е да напишете какво точно искате В МОМЕНТА в леглото-Дали искате секс на нестандартно място,разнообразие някакво,да кажете какво хубаво сте преживели днес ( " Днес правих най-якия секс.Беше така и така.Случи се това и онова...")Просто опишете с думи това,което е в главата ви.Как сте се чувствали,докато днес приятелката ви ви е правила свирка примерно.Изразете емоциите си от дадената случка.Няма да навлизам в повече подробности,засега.
Абсолютно всички могат да пишат.
Това е общо взето.Ако все още нещо не ви е ясно..Ще отговоря пак![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Мразя да обяснявам очевидното, но ако трябва да пишем какво искаме, темата не трябва ли да се казва "какво искате в леглото" вместо "какво чувствате"?
Хората с квадратни глави нямат крила.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
Така или иначе вече не мога да сменя заглавието.Ще помоля модератор да го смени![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
По-рано си ударих една ръчна, значи би трябвало да се чувствам добре.![]()
Точно в момента искам просто да си се гушна до него,все ми е тая дали изобщо ще правим секс.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз искам да съм при него и да му галя,облизвам,целувам,засм квам ч*ена..и не само това да му правя,ама само трябва да ми падне в ръчичките![]()
Направо нямам търпение да го видя,за да му причиня "най-ужасните" неща
![]()
П.П. Преди малко свърших 2 пъти,но съм все така разгонена... : (
МОМИЧЕ СЪМ!!!
^Ами правете секс-уговорка в близко време и се налюбете хубавичко.
beboslava, мога да съм и доста по-искрен.![]()
На мен ми омръзна само на ръчна да го карам. Искам нещо истинско ама немаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
Намери си, не е чак толкова трудно.Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
Абе, трудничко си е, ако искаш и да е живо на всичкото отгоре...Първоначално написано от DarkTemplar
^Аз не съм некрофил, други ако ги влече, тяхна работа.
Що не вземеш да се успокоиш малко?Спри да си увеличаваш коментарите.Идиоти всякакви...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ще отгворя на въпроса ''Какво искате в леглото?" .... Тъъ.. Аз попринцип го предпочитам бурно , колкото повече страст има толкова по-добре ... например: обичам момчето да ме дърпа за косата , да ме хваща за вретлето , да ме пляска по дупето по-силничко ...
ChuDq se na Kade ....?
Хмм...закуска.
Same shit,different day .
Първоначално написано от ThinkerBell
Хмм...Палавница![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Дамм... обичам когато се чувствам безсилна в ръцете муПървоначално написано от ThinkerBell
Когато ме "прикове" на стената или ме блъсне в/у леглото и не ме оставя да се изплъзна на никъде.Т.е. порцията е следната 60 грама бурен секс със лек привкус на употребена + 40 грама още бурен секс, но с вкус на "сега ти ще си употребения" = краен резултат - 100% удоволствие Малко след това може и още една дозичка
![]()
... Охх наистина май ми липсва дозата ми, но трябва да трая още 2 денаа
![]()
Аз искам партньорката ми в леглото да ми чете мислите а не да и казвам ся така ся иначе ама не тъака и тн.![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай