- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искате в леглото?
Ма ти сериозно ли ?Първоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
Бе JB аватара ме кефеше повече беПървоначално написано от BeastLover
![]()
![]()
![]()
Бе нещо само мъжаги го раздават тука и не са му фенове,та ме фана шубето.....![]()
Супер сте,евала ...
Просто,незнам,но не сте вие виновни,това е ясно и незнам дали сте го осъзнали.
Сега ще продължавате да спортие,това са ви учили или не е успял някой да ви научи на уважение и култура.
Когато правя разлиакта между други хора от Европа,като Испания например,разликата е найстина огромна.
Ти и в Испания ли си ходил ? не ти личи, приличаш ми на българин... не на... роам ...
Аз не споря а си праа пишки с тебе шот е весело и шот си пън и на нишо не мязаш чесно казано...пък и е по-яко от тва да гледам тв...там не мога да храня актьорите. Да обобщиме - ти си кльощав пигмей и си гнусен. По тъп си от неделя хахаПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
Ау ма ти си и международен секс симвооол....сега разбирам.А сега се опитай да преодолееш ужаса от образа в огледалото и да формулираш правилно изречение без правописни и смислови сакатлъци,а
Вчера лично му махнах огледалата, по негова така де... НЕВОЛЯ, за да предотвратя евентуални бъдещи щети ... на самите огледалаПървоначално написано от BeastLover
![]()
Аз съм в Испания.
Еми какво да ти кажа kondolizo и аз обичам ебавките и то не малко и мене ми е кеф да се базикам с тебе ама не е тук мястото,разбираш ли ... не е тук раздела ако има форум в който да си излеем лигавщината,щеше ти да си засраменяама това са форуми за други неща.
Явно в испания е много вървежно да си недохранено чирозче с малоуно изражение и да се снимаш с домашния телефон на баба пред огледалото за да забиваш яките испански пички
П.С.подфорума го има-кофата.Ако си толко отворен си доре дошъл
Точно това ме изумява - какво правиш ти в тоя раздел точно??? Човек като ти види рехавата структура на подрастващ анорексик му става леко учудено да те види при нормалните хора? Айде засрами ме де, чекам да ми пееш! Айде булка, ПЕЙ!!!!!!!!!!Първоначално написано от POKEMONFOREVER
Прай си базици колко искаш,от това само ти губиш и нищо не печелиш.
Хората леко се комплексираха, от нашата така изразена умствена "цъкаща" дейност. Мааааааа деее кво се накокръджихте... това си е даденост, не всеки я има. Надявам се да съм ги успокоил и да започнат да ни обръщат внимание, макар и да е малко плахо отначало, защото без тях, нямаше да ни има и нас...
За мен е важно да не наруша душевния ти баланс - при подрастващите е важно да не ги травмираш. Но щом си преживял вече да видиш образа си в огледало не мисля, че има нещо което да те смути. Имам още едно въпроШче - тва на главата ти какво е? Прическа ли е?Първоначално написано от POKEMONFOREVER
Абе батко ти неграмотен ли си или си малоумен-в едно изречение успя да съчетаеш 3 грешки. "ПраВИ си бЪзици колкоТО искаш,от това само ти губиш и нищо не печелишПървоначално написано от POKEMONFOREVER
."
Аз залагам, че е и двете!Първоначално написано от BeastLover
Най-вероятно ще да е 2-те....
Тоя грозник ти ли си ? Hope not...![]()
Хахаха къв манекен си ти беПървоначално написано от POKEMONFOREVER
И за плашило на полетата не ставаш щото даже птичките ти се смеят къв си недъгав, да не говориме за пичките
И що си махна готината снимка, нали мноо се харесваше на нея?? А?
![]()
Оооо тука сме елиминирали елемента "огледалце на стената"....ама лоша новина-дефекта не е в него а си ти е фабричен.Само кажи къде го тоя манекен,че ме заинтригува силно,щот тука се вижда само някво голичко лапе с настръхнали цицки дет лежи в тревата до обора на дядо си
Извинявайте,че не пиша по темата.
Първо.
Както казах МА НЕ КЕ НА се завърна.
Второ.
Снимката показва колко красива е същността.
Трето.
Е*авките с огледалото са игнорирани.
Четвърто.
Това е до испански (еспаньоло - си амиго ? си ? сиии? ) (неграмотни хора трудно правят пътуване България-Испания) басейн.
По темата.
Искам си японката в леглото.
Ммммдааа толкова си възбуждащ,вече си представям как те нагъвам до испанския ти басейн и те пръскам.....с вода.Въшчицата на батко.
И кат ти дойде в леглото кво ше стане? Ше я гледаш парализиран от страх докато не припаднеш щот ше ти е първото в живота хахаПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
Зает съм с пи*ки,извинявай,дано ме разбереш.
Хаха наистина ще ми е първата ЯПОНКА.