- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SAW 3D Movie
Темата няма много общо с любов. Да не кажа изобщо. Надявам се модератора, който я прочете да е в добро настроение и/или фен на Убийствен пъзел. Пиша я тук, щото... няма подходящ раздел за нея, пък на мен това ми е любимия раздел и горе долу познавам хората, които са редовни тук.
Та въпорса ми е кой иска да гледа Убийствения пъзел на 3Д в Мола на Стамболийски в София. Премиерата е в петък. Набирам желаещи за неделя, на ЛС моля
П.П. Всеки ще си плаща сам билета.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ква пара ще е?
Нормален билет - 12 кинта. Все пак е неделя. А учениците мисля че минаваха с 10 лева.
Dr. Gregory House
Ако не беше края на месеца и бях добре с финансите....
Е кво... и аз не съм с кой-знае-колко много, ама отивам...
10-12 кинта не са много....
Dr. Gregory House
Пробвай с онези големите табели, където ги носят протести и заминавай на някой голям булевард(може и на околовръстното), така можеш да събереш по голяма групичка (;
а нали става въпраос за седмата част на филма? защото шестата отдавна минажалко, че не съм от софия
![]()
Как да няма нищо общо с раздела беТова е от любов към филма
![]()
Аз също ще го гледам ... По план в събота,но може и в неделя във Варна.
Надявам се да ми хареса,макар че рекламата,която върви по ТВ-то е доста слабаТрейлъра,който гледах във vbox7 също ми беше малко бозав ...
![]()
Да бе за седмата става дума
Зоренце.. то по тая логика мога да пусна тема за любимата ми марка коли примерно...
Иначе кво муе на трейлъра бе... баш като бикините е.. показва много, но крие основното...![]()
Dr. Gregory House
Т'ва за любовта беше просто оправдание за пред шефовете![]()
А иначе ... Не знам просто нещо не ми допадна трейлъра![]()
Поне се надявам филма да ми хареса,защото в противен случай ще убия някой![]()
А той шефа ако реши да я изтрие.. никви оправдания няма да помогнат.
Иначе.. кого да убиеш... хм... нямам идея точно. Може мъжо ти, примерно![]()
Dr. Gregory House
Мъжо ми?!Аз мъж нямам беНеобвързана съм!
Ама ще убия лапето (не xplay де) ... Решено е!И без това тя има най-голямо желание да го гледаме
![]()
Уффф хора,не че нещо ама може ли да ми кажете какво ви харесва в тоя тип филми.На мене са ми супер нереални и гадни.Въобще какво интересно намирате в някви гнусни убийства и кървища и гадости и т.н
Е туй си е твоя работа вече..
А лапето... ЛАПЕ? о.0 Имаш лапе и нямаш мъж?И това лапе иска да зяпа ужаси?
П.П. Кво стана с Найден?
Dundy - всеки ги гледа по различна причина. На мен примерно ми харесва историята на филма, и гледната точка, която автора предлага. Също така и начина, по който я предлага - да, брутално и натуралистично.
И тъй![]()
Dr. Gregory House
Чакай ще ти пиша в скайп ... Ако случайно решиш да ме забележиш тоя път де,защото последните пъти,когато ти писах никакъв отговор не бях получила![]()
бтв в неделя е хелуин и мисля ,че има някаква промоция на старшните филми.
Мисля че филма е 16+. Ама не би трябвало да искат лични карти.
Dr. Gregory House