- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е....??/
Нормално ли е почти всеки път като се видим с моята най-добра приятелка ... да се започне с целуване по вратлето от нейна страна аз да й отвръщам и да я обарвам и възбуждам и тя да ми казва че дори не й трябва и чашка за секс.... и всичко това става навънка... и не е възможно например дда го направим... въпреки е тя ми казва че е хипер възбудена... нормално ли е това да става с най-добрата ми приятелка с която се позанваме от 1 година и повече
П.П според мен това е само причливане между половете.... но просто търся и чуждо мнение
ем опитвам се .... ама тфа сичкото става навънка пред хора а тя е девствена... и много пъти сме говорили кой какво предпочита в секса и сички тея работи... ако ще съм аз първия й ще го направа както трябва с ласки и сичките там работи.. инае съм си приготвил домашното за тфа само трябва некой път у тях или у нас да стаане тфа и краййй ;ддддд
Пич вършете си работата .. няма смисъл да говорите на тема " Кой какво предпочита в секса ? ".
Отивате у вас, затваряте вратата на стаята и слагаш надпис на бравата
"Не чукай, чукам"
Спорта пречи на цигарите :P
Аха, след като привършиш, гледай никой да не намери трупа.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Нямах предвид да я чука с чукаПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Някой коментари ме разбиха от смях ;ддд
мс все пак![]()
Е те хората секс вече си правят на публично да се опипват ли да не е нормално?
Търсещ половинка.
ПЪХНИ ЧУШКАТА КВО МУ МИСЛИШ
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
: ПОСЛЕ ОТВОРИ ТЕМА /БОДНАХ И ГО![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
абе знам че сичко тфа е нормално....
просто един вид присихакта ми неможе да го разбере... а нея си я приемам нали като най-добра приятелка и се познаваме от година и повече и тфа ктао стане и след нещо ми става ;дддд
иначе ако имам възможност ще я опъна.....
Samoten89
МнениеПуснато на: Сря Окт 27, 2010 5:11 pm Заглавие:
Е те хората секс вече си правят на публично да се опипват ли да не е нормално Surprised ?
ама ти казвам че е девствена как да я отворя на публично място...? освен с пръсти ;ддд![]()
Аве фйейс ти ко чекаш-момето само да си го навре ли ма.аз така една ме сваляше-секи ден ми вика добър ден...и аз я опънах...кофти че беше даскалката по химия
Усети я когато е най-възбудена, извикай я у вас, на леглото, съблечи я и и завържи очите. След това бързо извади моторната резачка и я накълцай на парчета преди да се е усетила!!!
По-яко е леко да я клъцне и тя да се разпищи панически и после малко по малко да почне да и реже корема
Добра идея, обичам когато жертвите ми викат!!Първоначално написано от BeastLover
![]()
Мноо е яко.....особено ако си я вързал добре и махнеш превръзката на очите за да гледа.....аз така се пошегувах с една-отрязах и ръката и започнах да и бия шамари с нея...много странно ме изгледа
Хаха весела случка, 100% много сте се смяли заедно. Смеха е здраве, продължавай в същия дух. Аз мисля на мойта да и отрежа пръст, и с него да и бръкна в окотоПървоначално написано от BeastLover
![]()
Пич мисля че е добре да я захапеш за врато и да видиш реакцията
А ако не ти хареса, почваш да хапеш по-силно докато улучи правилната интонация.Първоначално написано от mahovik18
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.