- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче...
Здравейте, аз съм 11 клас и имам проблем. Има едно момиче от съседния клас, което много ми харесва, но някак си ми звучи странно да отида и да й го кажа директно, защото дори не я познавам. Имам й фейсбук, имаме общи познати, но просто не знам какво и как да й кажа. Затова ако може някой да ми препоръча какво да направя в тази ситуация :/
Пиши й във ФейсбукТо така винаги се почва. После разпитай тея общи познати и така... Повече съвети не мога да ти дам, защото и аз съм в един батак...
![]()
yeah ... завържи лаф във фейсбуукПървоначално написано от Salom
иии точно за общите приятели
вземи и скайпа у а :Д пишете си там Д; ахахах ще излезете,ще се опознаете
и ще го видиш
![]()
Защо не помолиш общите ви познати - да ви
запознаят.. ???
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При тебе е супер лесно-можеш да я заговориш във фейсбук като за начало, а щом имате общи приятели е още по-лесно-покрай тях може да се виждаш с нея и т.н. Само трябва да действаш.
Пиша, защото ми стана интересно защо ти е такъв никнеймътПървоначално написано от DragTheWaters
![]()
Иначе по темата - пиши й във фейсбуук (въпреки че съм доста против този сайт) и от там в скайп или просто се запознайте. Не може ей така без името ти да знае да отидеш и да почнеш да й се обясняваш в любов.. Маалко ще е странно. Или помоли някой от общите ти почнати примерно да излезете като компания и тя да е там.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
КОЙ ЧАКАШ БЕ МУШМУРОК ДЕЙСТВАЙ , ДОКАТО СЕ УСЕТИШ ТОКУ ВИЖ НЯКОЙ Я Е ЗАЕЛ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
:P ДЕЙСТВАЙШМАТКА
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Благодаря на всички за помощтта! Сега остава да действам.
@DesireToFire ника ми идва от една песен :P
11 клас си, не се ли научи, че не е най-добрия вариант да идеш при нея и да измънкаш едно "амии харесвам те (blush)" Накарай общите познати да ви запознаят, ако те е срам да го сториш сам. Поговорете си, както правиш и с приятелите си, но не се съгласявай с нея постоянно, закачай я и флиртувай. Покани я да излезете и ти си човека![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Първоначално написано от eXxXciTeD
![]()
Да отидеш при нея и да я поканиш да пиете нещо също е оферта, вместо директно да `и казваш, че я харесваш. Звучи по-малко притеснително.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Здравейте отново и благодаря на всички за мненията. Преди 1-2 седмици след като писах тук, най-накрая събрах смелост и реших да пиша на гореспоменатото момиче. Исках и скайпа, писахме си и т.н. Оказа се, че е много повече от красивата външност, която виждах - умна е и е много готин човек като цяло. След това тя започна да ми пише през няколко дни, а миналата седмица почти всеки ден си пишехме, но не се бяхме виждали наживо. След като се видяхме и в училище обаче като че ли се държи някак по-студено и когато аз й пиша не е толкова разговорлива като преди. Възможно ли е чак толкова да се с отвратила от външния ми вид (малко по-едър и закръглен съм от нормалното), че да не иска да контактува с мен? Разбира се може и просто да има лоша седмица... Въпреки всичко това мисля да я поканя някой път да излезнем навън и да й кажа какво чувствам към нея, но не знам дали не е прекалено рано за това или трябва да се опзнаем малко повече. Мерси предварително.
^ Може и да се срамува от теб. Продължавай да общуваш с нея, но гледай това да се случва очи в очи, а не само по скайп и фейсбук. Ако тя е харесала характера ти (а така ми се стори щом ти е писала често) и ако наистина е толкова свестна, колкото ти я описваш, а не само готина на външен вид, за нея няма да е проблем това, че си малко пълен. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Искайте си скайповете пишете си опознайте се излесте и готовоПървоначално написано от SmilezZz
Евала! Така си и мислехПървоначално написано от DragTheWaters
Вземи си пусни Walk или нещо друго надъхващо на Пантера и бягай да я зговориш
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Скайпа много подвежда понякога. Има момичета които много обичат да си чатът с някой ! Не си прави илюзията, че те харесва само с това, че ти пише по скайп. А за външния вид нещо не хванах логиката, щом ти има фейсбук и скайп и сте в едно училище тя не знаеше ли кой си като почнахте да си пишете ?
Ами значи тя не знаеше кой съм, защото във фейсбуук нямам снимки (не го ползвам много), а в училище не се засичаме често по коридорите.Първоначално написано от DeVilTerroR
Еми може да има нещо общо външния вид. Ако си приятно закръглен добре, но ако си разплут вече може да си сигурен, че е от това !
О МЕ ЖЕ !!!
Стига с тоя фейсбук ....
А ако и тя те харесва... и иска да ти каже, мисли те за готин, и в един момент се запознаваш с нея в тва и тя си мисли `този е страхливец, дори го е срам да ми каже едно "Здравей".. май вече не е толкова готин! ` и после к'во правим??
Помоли вашите обще познати примерно да си ударите една среща.. ей така по на кафенце.. и между лафовете се запознай с нея.. усмихвай и се... и такаСлед като се запознаете и казвай "Здравей" като я видиш... и чак тогава може да мислим за фейсбук
Той трябва да е за кореспонденция... а не да се криете от срам зад буквичките и тъпите емотки :X ПО - СМЕЛО !
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
@DeVilTerroR В такъв случай не би трябвало външния вид да е проблема
@sexa_na_kompleksa Надявам се това, което казваш да е правилно.![]()
Запознайте се,ставайте все по-близки и когато прецениш й признай - може би и тя те харесва!
Здравейте отново. Пиша пак относно момичето, за което говорех в предишните постове. Искам да попитам според вас какви може да са причините да започне да ме игнорира така? След като се видяхме и в училище започна това особено държание. Мислех си, че може да не ме е харесала на външен вид, но в такъв случай защо ще започне да ме игнорира (понякога като се видим и съм сигурен, че ме вижда, но не ми казва здрасти). Другия вариант, който ми дойде на ум е да се срамува, защото тя не се мисли за хубава (както и много момчета биха казали, че тя не е, но все пак на мен ми харесва). Въпреки тези неща мисля да й кажа, че я харесвам и тогава ще разбера, но тук идва и другият ми въпрос. Как да й го кажа? Благодаря предварително.
Според мен ще е най-добре да не й го казваш директно щото може да се стресне и още повече да почне да те игнорира, показвай й гоСпоред мен е по-добрия вариант, пък и аз лично бих предпочела някое момче с жестове да ми покаже, че ме харесва отколкото да излезем и да почне да ми се обеснява (ако сме само на здравей-здрасти и няколко чата)..