- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъпи даскали
Преди малко повече от месец почна даскалото и вече 2 даскалки ми преебаха цялата година и пак няма да има стипендия заради такива същества. Изпитват ме отговарям за 6 на всички пише 6 на мене не. Изпитват ме на трудни неща, другите на лесни на мене 4 на другите 6. Цяла страница не ми проверяват на контролното 3. Ебати и даскалите прости. Вече по 3 предмета съм бетон 4ка заради такива прости същества и пак никва стипендия. Направо следващия даскал, който ми прави курвенски номера ще му ги изкарам през носа!
Или ти куца дисциплината и затова даскалките ти връщат, или не учиш достатъчно.
Даскалите са тъпи...навсякъде е така.Който не става за нищо става даскал.Само умее да "преподава" аа който не умее и т'ва да прави става даскал по физическоПървоначално написано от Foreverbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Навсякаде ги има такива.....![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Със сигурност ще е от дисциплината ти.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
даскьлите тъпи вярно ама понякога и ученици като теб![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
уааау, още един опарен от крив даскалПървоначално написано от chemist9009
мноо си зле, сериозно... проучил ли си всичките учители навсякъде (както сам казваш), че да се правиш на остроумен?
еее ти пък, има време, оправи си оценките
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
не съм опарен от никакъв крив даскал...просто имам ясна представа кво представляват тези хора.Единствено зубарите защитават хората с такава "професия".Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
ти от къде знаеш кой къв е без д а го познавашПървоначално написано от Tempest
.като прост не обсъждай
![]()
xKiFlA-
ти си проста кифло0о0оПървоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
![]()
мога да преценя и без да познавам някой какъв е за разлика от теб
![]()
проста си като гъба
![]()
![]()
![]()
![]()
ами тва се отнасяше за него не за тебПървоначално написано от chemist9009
![]()
xKiFlA-
Първоначално написано от xKiFlA
![]()
да бе повярвах
![]()
![]()
него цитирахПървоначално написано от chemist9009
![]()
xKiFlA-
не сьм те нарекла прост и няма колкото неща да писа против менб за него беше. поне занам кво си мисли за мен цялото време че съм проста![]()
xKiFlA-
Първоначално написано от xKiFlA
хах какво заключение само?!?! никога не съм казвал,че през цялото време съм те мислил за проста![]()
това са някви твои разсъждения...както и да е....
ПТ: извинявам се на автора за спама!![]()
![]()
тогава защо сега ме мислеш за такава.същата съм като преди но неискаш да пишешПървоначално написано от chemist9009
![]()
xKiFlA-
емии ти каза че повече няма да пишеш...Първоначално написано от xKiFlA
![]()
ми тука няма да пиша. пиши в скайп ако исакш на линия съм ама си ме блокиралПървоначално написано от chemist9009
xKiFlA-
къде съм те блокирал.?!? да на линия си ......Първоначално написано от xKiFlA
нямаш късмет майна![]()
проблема 100% е в тебе или не си учиш достатъчно и имаш някфо самочувствие без никакво покритие или дисциплината ти не е у ред! Аи тая стипендия само за престиж може да я ползваш![]()
с 20 лв цигарите ми за 3 - 4 дена хаха
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
зубър пък не бяха ми казвалиПървоначално написано от chemist9009
и все пак - да си даскал не е лесно.. трябва да се търпят кретенчетата, идиотчетата като тебе, които твърдят, че даскалите за нищо не стават и други такива... и нямат право да ударят ученик, щото ше отиде разплакан при директора и ше изкара удара едва ли не опит за убийство.. аз в мойто даскало имам мноо свестни даскали.. изобщо не отговарят на твоите критерии.. ти не че не си ги изградил от 2-3 де, ама все пак
автора - има причин да те забиват и по-добре не ги соли такъв, а вземи кажи кво си направил![]()
Повечето пъти вината за това даскалите да се заяждат си е чисто наша , но наистина има случай , в които и аз незнам защо го правят.Моята даскалка по математика вече ми е нахакала 3 двойки е така без причина...Ма тва е..
ти пък в кой век живееш че пишеш че учителите трябвало да биятПървоначално написано от Tempest
![]()
ако ме удари учител и кажа на баща ми после ще е в болничен няколко седмици![]()
xKiFlA-
Реално погледнато както казват 1-2 от моите даскали 60 % от нещата които се учат в училище се забравят 1 година след завършване...
Автора си е много прав, защото 100% 1 от 3-мата му даскали, които са му оставили 4-ки му преподава по предмет, който както написах ще се забрави... Тези хора са някакви уникални индиви, които са ги "цакали с топла бира" в училище и ся си го изкарват на нас... И после се чудят защо децата пушат, пият и правят всякакви поразии еми то 1 учител неможе ли да ги промени тези деца къф учител е тогава...
В моето даскало примерно има 5-6 учителя, които го правят това, но на фона на целия колектив от 40-50 човека за кво говорим тогава![]()