.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на fuckme

Re: Тъпи даскали

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Даскалите са тъпи...навсякъде е така.Който не става за нищо става даскал.Само умее да "преподава" аа който не умее и т'ва да прави става даскал по физическо
    уааау, още един опарен от крив даскал мноо си зле, сериозно... проучил ли си всичките учители навсякъде (както сам казваш), че да се правиш на остроумен?
    не съм опарен от никакъв крив даскал...просто имам ясна представа кво представляват тези хора.Единствено зубарите защитават хората с такава "професия".
    зубър пък не бяха ми казвали и все пак - да си даскал не е лесно.. трябва да се търпят кретенчетата, идиотчетата като тебе, които твърдят, че даскалите за нищо не стават и други такива... и нямат право да ударят ученик, щото ше отиде разплакан при директора и ше изкара удара едва ли не опит за убийство.. аз в мойто даскало имам мноо свестни даскали.. изобщо не отговарят на твоите критерии.. ти не че не си ги изградил от 2-3 де, ама все пак

автора - има причин да те забиват и по-добре не ги соли такъв, а вземи кажи кво си направил
    ти пък в кой век живееш че пишеш че учителите трябвало да бият
    ако ме удари учител и кажа на баща ми после ще е в болничен няколко седмици

пффахахаха, кифло, скрий се.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Плевен

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Даскалите са тъпи...навсякъде е така.Който не става за нищо става даскал.Само умее да "преподава" аа който не умее и т'ва да прави става даскал по физическо
    уааау, още един опарен от крив даскал мноо си зле, сериозно... проучил ли си всичките учители навсякъде (както сам казваш), че да се правиш на остроумен?
    не съм опарен от никакъв крив даскал...просто имам ясна представа кво представляват тези хора.Единствено зубарите защитават хората с такава "професия".
    зубър пък не бяха ми казвали и все пак - да си даскал не е лесно.. трябва да се търпят кретенчетата, идиотчетата като тебе, които твърдят, че даскалите за нищо не стават и други такива... и нямат право да ударят ученик, щото ше отиде разплакан при директора и ше изкара удара едва ли не опит за убийство.. аз в мойто даскало имам мноо свестни даскали.. изобщо не отговарят на твоите критерии.. ти не че не си ги изградил от 2-3 де, ама все пак

автора - има причин да те забиват и по-добре не ги соли такъв, а вземи кажи кво си направил

пффахахаха, кифло, скрий се.
    няма да се крия.няма защо
    може би ти трябва да се криеш и те е яд..

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

тебе пък кой те пита?

Повече от фен
    Тука големи спорове станаха

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мен ме дразни факта, че всеки даскал си мисли, че неговият предмет е най-важен и че трябва да знаем всичко по него, ебаси хората значи..
    Тая, дето ни е по химия, като те изпитва, ти създава някво напрежение, постоянно няква се държи все едно сме не знам кви, всички трябва да сме едва ли не най-изпечените химици, при положение, че сме езикова паралелка и езиците трябва да са ни на преден план пред останалите предмети -.-
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Мен ме дразни факта, че всеки даскал си мисли, че неговият предмет е най-важен и че трябва да знаем всичко по него, ебаси хората значи..
    има го и това понякога... вече на някои даскали съм и показал и доказал, че лично за мене някой предмет не ми е изобщо ваажен

Супер фен
    Остри рядко се срещат.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си