Ние вече имаме нает фотограф. Даже преди зимната ваканция ходихме на кръчма с класа и го извикахме. Беше много забавно. Сега имаме идея да идем на ледена пързалка и пак да го извикаме, но ще видим. Иначе ще е забавно после да се гледаме как сме се пребивали!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ние си наехме за изпращането и бала,също и за снимките за албума.
Моят бал мина, но исках споделя, че съм много доволна от фризьор Анелия Кошарска. Правя си косата и грима при нея от години - много е добра!
До колкото знам тя работи със списанията "Булка" и "Бела", а и беше от екипа, който правеше косите в "Байландо". Сега прави големи отстъпки в цените на прическа и грим за абитуриенти.
Весело на бала ви пожелавам!![]()
мирише ми на саморекламаПървоначално написано от MorganaM
Ние в понеделник ще каним класната,стана страхотно.Ако искте след понеделник ще ви разкажа и ще кача снимки))
И аз съм тази година. Рокля за балната вечер си имам още от декември. Просто обикаляхме случайно,забелязахме един магазин влязох ,харесах я и я поръчах. Снимки няма да пускам за сега,без това не съм се снимала още с нея. Гледам да не я обличам,че ще ми омръзне до бала.Малко ме е яд ,че се оръсих 300 лева за къса рокля,но един път е бал все пак.Фотографи такива работи не сме си наемали. Не се разбираме много в класа за такива неща чак. Даже за албум не сме говорили...както и да е
Вие какво мислите да вземете за изпращането.Аз все още се чудя. Разглеждам разни рокли в нета , но ме е страх сякаш да си поръчам от там, без да знам как ще ми стои.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Здравейте. Аз все още чакам моята рокля да пристигне и вече нямам търпениеееИ ние вече си избрахме фотограф и албум и мисля, че ще останем доволни. За видеозаснемането още не сме си избрали кой ще ни го прави, но скоро ще го решим. В понеделник ще си избираме покани за учителите. Надявам се всичко да мине добре
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ще се опитам да следя темата с интерес, макар че миналата година бях абитуриентка))
доста съфорумки ще са ми интересни![]()
бвт: продавам си роклята + обувките и чантата![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Впрочем, момичета, как гледате на идеята костюм на изпращането?
Далече съм от бала, но с майка ми си говорихме... и всъщност, това си е официален училищен повод. Има логика.
не ми допада като идея-губи се женственото-естествено строго индивидуално е какъв е точно,но все пак-много по-красиво е с рокля![]()
В събота си взех роклятаНо снимки ще кача чак като ми мине балът.. Другия месец мама излиза в отпуска и се почва едно обикаляне по магазините
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Честито на всички, които вече са си взели роклите!Аз днес ходих да си запазя часове за прическа и грим за бала, едва се намери време за мен, не знаех, че съм чак толкова закъсняла.
И аз имам рокля, но за обувките не знам нито къде, нито точно какво да търся. Може би нещо подобно: http://news.fashion.bg/img10/obuvki-za-bal04.jpg
Някой има ли идея на какви цени вървят?
![]()
Първоначално написано от Lorein
Еми лентичките на тях пише, училище, випуск и клас. Носят се в/у яке или блузата
/ама, че обяснение /.
)
http://prikachi.com/images.php?images/7/2897007M.jpg - това е като цяло, но това е грозноподобни са
![]()
http://www.dizi.bg/eshop/front/details.php?pr_id=186Първоначално написано от Lorein
229 лв. Честито !
(Най-добрата ми приятелка беше със същите на бала)![]()
Първоначално написано от koshtramba
Оооо, абсурд да си зема толкова скъпи обувки.Просто из интернет гледах и ми допаднаха.
![]()
Колкото до лентичките - за първи път чувам нещо подобно, свързано с бала. :P При нас някои випуски си правят тениски, на които пише Руската има бал отзад и класа отпред (примерно).![]()
Много от рано сте готови с пробни прически,гримове и рокли.
Боже, аз още нищо не съм правила.
Избрах роклята, те първа ще нося модела в някой бутик да ми я шият. Прическата и грима съм ги измислила,но не си давам зор за часове.![]()
и накрая ще трябва да си ги правиш сама.Първоначално написано от LovEsIckk
Ние в понеделник поканихме класната,заедно с още трима учители.Беше мн емоционално,едно страхотно преживяване.По-късно ще кача и някои снимки![]()
Сама няма да ги правя, но в моя град още няма навалица за рокли,прически,обувки и т.н.
Нямам нито една съученичка или приятелка,която завършва и има вече рокля или е ходила на прическа и грим.
За тези обувки, аз бях пробвала почти същите (не съм сигурна дали не са и същите) миналата година в Пловдив и бяха към 120лв.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ох, сериозно ли е дала 229 лв за тия обувки?Първоначално написано от koshtramba
Впрочем, в Пловдив няма изобщо толкова ранна подготовка покрай тия балове. Онзи ден говорих с едно момиче за рокля и тя ми каза: "Амииии, гледала съм някои модели... знам само, че отпред ще е по-къса, а отзад по-дълга".![]()
много бъркаш тукаПървоначално написано от PinkPan7her
аз едвам се наредих да си запазя час за един мн добър салон.Почти насякъде чсовете за коси , грим , маникюр са запазени
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Гледам тук,че доста хора са споменали за фотографите и да питам-още от сега ли трябва да си го наемем или може и по-късно? Защото нашият клас е много несериозен...(за съжаление)...и да не стане така,че да останем без фотограф...Също така имам още едно питане-искаме да си наемем фотограф за албума и за самия ден на бала,който да снима само нашия клас в ресторанта плюс видеооператор отново за ресторанта...Какви са цените някой може ли да ме ориентира,за да говоря с класната и да се подготвяме вече...Благодаря предварително!![]()
Ох, като ви чета и направо се плаша. Вече сте избрали рокли, обувки, прически, гримове, а аз НИЩОЕдинственото, което сме избрали с класа е фотограф и ресторант(само че още спорим за менюто
). Та за рокля знам, че искам да е късичка, гримът сама ще си го правя (умея ги тези неща), а за прическа скоро трябва да запазвам час..дано все още има останали
![]()