.
Отговор в тема
Страница 10 от 75 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ние вече имаме нает фотограф. Даже преди зимната ваканция ходихме на кръчма с класа и го извикахме. Беше много забавно. Сега имаме идея да идем на ледена пързалка и пак да го извикаме, но ще видим. Иначе ще е забавно после да се гледаме как сме се пребивали!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз моята рокля няма да я кача сега. Иначе няма да е интересно... хаха
    Колкото до фотограф - не сме си наели, но не знам дали изобщо ще си наемаме.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Ние си наехме за изпращането и бала,също и за снимките за албума.

Моят бал мина, но исках споделя, че съм много доволна от фризьор Анелия Кошарска. Правя си косата и грима при нея от години - много е добра!
    До колкото знам тя работи със списанията "Булка" и "Бела", а и беше от екипа, който правеше косите в "Байландо". Сега прави големи отстъпки в цените на прическа и грим за абитуриенти.

Весело на бала ви пожелавам!

Цитирай Първоначално написано от MorganaM
    Моят бал мина, но исках споделя, че съм много доволна от фризьор Анелия Кошарска. Правя си косата и грима при нея от години - много е добра!
    До колкото знам тя работи със списанията "Булка" и "Бела", а и беше от екипа, който правеше косите в "Байландо". Сега прави големи отстъпки в цените на прическа и грим за абитуриенти.

Весело на бала ви пожелавам!
    мирише ми на самореклама
    Ние в понеделник ще каним класната,стана страхотно.Ако искте след понеделник ще ви разкажа и ще кача снимки ))

Град
    Ботевград
    Ние си наехме вече фотограф.. и понеже сме много нетърпеливи ще обсъждаме другата седмица лентичките ..
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    И аз съм тази година. Рокля за балната вечер си имам още от декември. Просто обикаляхме случайно,забелязахме един магазин влязох ,харесах я и я поръчах. Снимки няма да пускам за сега,без това не съм се снимала още с нея. Гледам да не я обличам,че ще ми омръзне до бала. Малко ме е яд ,че се оръсих 300 лева за къса рокля,но един път е бал все пак.Фотографи такива работи не сме си наемали. Не се разбираме много в класа за такива неща чак. Даже за албум не сме говорили...както и да е Вие какво мислите да вземете за изпращането.Аз все още се чудя. Разглеждам разни рокли в нета , но ме е страх сякаш да си поръчам от там, без да знам как ще ми стои.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Здравейте. Аз все още чакам моята рокля да пристигне и вече нямам търпениеее И ние вече си избрахме фотограф и албум и мисля, че ще останем доволни. За видеозаснемането още не сме си избрали кой ще ни го прави, но скоро ще го решим. В понеделник ще си избираме покани за учителите. Надявам се всичко да мине добре
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    Ние си наехме вече фотограф.. и понеже сме много нетърпеливи ще обсъждаме другата седмица лентичките ..
    Ъм... лентички?

Супер фен Аватара на PIF
    ще се опитам да следя темата с интерес, макар че миналата година бях абитуриентка ))

доста съфорумки ще са ми интересни

бвт: продавам си роклята + обувките и чантата
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

anonymous708973
    Guest
    Впрочем, момичета, как гледате на идеята костюм на изпращането?
    Далече съм от бала, но с майка ми си говорихме... и всъщност, това си е официален училищен повод. Има логика.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    не ми допада като идея-губи се женственото-естествено строго индивидуално е какъв е точно,но все пак-много по-красиво е с рокля
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    В събота си взех роклята Но снимки ще кача чак като ми мине балът.. Другия месец мама излиза в отпуска и се почва едно обикаляне по магазините
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Честито на всички, които вече са си взели роклите! Аз днес ходих да си запазя часове за прическа и грим за бала, едва се намери време за мен, не знаех, че съм чак толкова закъсняла. И аз имам рокля, но за обувките не знам нито къде, нито точно какво да търся. Може би нещо подобно: http://news.fashion.bg/img10/obuvki-za-bal04.jpg Някой има ли идея на какви цени вървят?

Град
    Ботевград
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от des1t000
    Ъм... лентички?
    Еми лентичките на тях пише, училище, випуск и клас. Носят се в/у яке или блузата /ама, че обяснение /. )
    http://prikachi.com/images.php?images/7/2897007M.jpg - това е като цяло, но това е грозно подобни са
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Честито на всички, които вече са си взели роклите! Аз днес ходих да си запазя часове за прическа и грим за бала, едва се намери време за мен, не знаех, че съм чак толкова закъсняла. И аз имам рокля, но за обувките не знам нито къде, нито точно какво да търся. Може би нещо подобно: http://news.fashion.bg/img10/obuvki-za-bal04.jpg Някой има ли идея на какви цени вървят?
    http://www.dizi.bg/eshop/front/details.php?pr_id=186

229 лв. Честито !

(Най-добрата ми приятелка беше със същите на бала)

Цитирай Първоначално написано от koshtramba

229 лв. Честито !

Оооо, абсурд да си зема толкова скъпи обувки. Просто из интернет гледах и ми допаднаха.
    Колкото до лентичките - за първи път чувам нещо подобно, свързано с бала. :P При нас някои випуски си правят тениски, на които пише Руската има бал отзад и класа отпред (примерно).

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Много от рано сте готови с пробни прически,гримове и рокли.
    Боже, аз още нищо не съм правила.
    Избрах роклята, те първа ще нося модела в някой бутик да ми я шият. Прическата и грима съм ги измислила,но не си давам зор за часове.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Много от рано сте готови с пробни прически,гримове и рокли.
    Боже, аз още нищо не съм правила.
    Избрах роклята, те първа ще нося модела в някой бутик да ми я шият. Прическата и грима съм ги измислила,но не си давам зор за часове.
    и накрая ще трябва да си ги правиш сама.
    Ние в понеделник поканихме класната,заедно с още трима учители.Беше мн емоционално,едно страхотно преживяване.По-късно ще кача и някои снимки

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Сама няма да ги правя, но в моя град още няма навалица за рокли,прически,обувки и т.н.
    Нямам нито една съученичка или приятелка,която завършва и има вече рокля или е ходила на прическа и грим.

За тези обувки, аз бях пробвала почти същите (не съм сигурна дали не са и същите) миналата година в Пловдив и бяха към 120лв.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

anonymous708973
    Guest
    229 лв. Честито !

Ох, сериозно ли е дала 229 лв за тия обувки?

Впрочем, в Пловдив няма изобщо толкова ранна подготовка покрай тия балове. Онзи ден говорих с едно момиче за рокля и тя ми каза: "Амииии, гледала съм някои модели... знам само, че отпред ще е по-къса, а отзад по-дълга".

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    229 лв. Честито !

Ох, сериозно ли е дала 229 лв за тия обувки?

Впрочем, в Пловдив няма изобщо толкова ранна подготовка покрай тия балове. Онзи ден говорих с едно момиче за рокля и тя ми каза: "Амииии, гледала съм някои модели... знам само, че отпред ще е по-къса, а отзад по-дълга".
    много бъркаш тука аз едвам се наредих да си запазя час за един мн добър салон.Почти насякъде чсовете за коси , грим , маникюр са запазени

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Гледам тук,че доста хора са споменали за фотографите и да питам-още от сега ли трябва да си го наемем или може и по-късно? Защото нашият клас е много несериозен...(за съжаление)...и да не стане така,че да останем без фотограф...Също така имам още едно питане-искаме да си наемем фотограф за албума и за самия ден на бала,който да снима само нашия клас в ресторанта плюс видеооператор отново за ресторанта...Какви са цените някой може ли да ме ориентира,за да говоря с класната и да се подготвяме вече...Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на Melanie
    Ох, като ви чета и направо се плаша. Вече сте избрали рокли, обувки, прически, гримове, а аз НИЩО Единственото, което сме избрали с класа е фотограф и ресторант(само че още спорим за менюто ). Та за рокля знам, че искам да е късичка, гримът сама ще си го правя (умея ги тези неща), а за прическа скоро трябва да запазвам час..дано все още има останали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си