Момичета, много съм развълнувана! Роклята ми пристигна и е страхотна, но ако ще съм с нея, ще трябва малко да се коригира, защото ми е широка. Още не съм решила дали ще съм с нея или ще си търся друга. Някой обикалял ли е по магазините във Варна? Има ли хубави неща? Мисля скоро да отида да разгледам там, а март в София на изложението...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз съм обикаляла във Варна, но само няколко магазина. В Holiday Sona и Rositsa Couture имаше хубави.
Колкото до това колко е рано - не мисля изобщо, че е рано вече. И аз също едвам успях да си запазя час за прическа и грим в един салон до нас. Според мен просто някои се подготвят за бала, но не говорят за това и така ти оставаш с впечатлението, че никой не се готви още.
За фотограф ние в началото на годината имахме една много яка оферта - за същите пари, които щяхме да дадем за албума накрая, ни предлагаха и цяла година да идват да ни снимат на даскало или където излизаме класа + клипчета + самия бал снимки и видео и накрая всичко записват на няколко DVD диска и си остава за нас. Обаче и ние каквито сме несериозни, някои не искаха изобщо фотограф, други си дърпаха, че било много пари ( 35 мисля беше на човек ), трети пък изобщо не си казваха и мнението. И в крайна сметка офертата май си замина... Чак се дразня как може да имам толкова несериозен клас.![]()
Аз за прическата съм говорила с фризьорката ми, така че не се притеснявам. Преди около 1-2 седмици питах в един салон за грим и ми казаха, че още е много рано да си запазвам час![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Вътрешните снимки за албума вече ги направихмеУтре ще ходя да си ги избирам :P
За рокля и т.н мисля в най-скоро време да се ориентирам да си купя
Гримът и прическата са ми уредени вече![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
фотографът ни на нас е запазен отпреди 2 месеца, даже вече се снимахме на една кръчма за видеото (мили боже![]()
) ресторант ,при нас е традиция и е запазен още от миналата година, диджей си запазихме също преди 2 месеца.грим си запазих също отдавна и тези дни ще ходя да се доуточня.Прическа си запазих началото на месеца. Рокля си избрах и другата седмица ще отида да я взема ( още не е пристигнала)
)
останаха ми обувките за бала,изпращането, чантички и роклята за изпращането![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз избрах бална рокля и чакам да ми се обадят, за да си я взема.
Прическата и грима мислех една приятелка да ми направи, но има вероятност тя да не успее, та ще видя какво ще правя.Тепърва ще обикалям и за това.
Рокля за изпращането също знам откъде ще си купя, но е още раничко.
Останаха обувките, но вече си харесах един модел за изпращането и нищо чудно, да си ги купя идните дни(понеже съм убедена в това какво искам за изпращането).Останаха за балната вечер ии чантите.
В класа сме много неорганизирани.Нито знаем кой, кога и къде ще ни снима за албума, нито за балната вечер - нищичко.Ама на мен ми е все тая за това нещо, може и без него.![]()
А за снимките с какви дрехи бяхте? Аз мисля да си купя някаква по-свежа къса рокличка.. Ние ще се снимаме за албума вероятно към края на април или началото на май, не сме уточнили точна дата.
“Усмихни се.
![]()
![]()
За вътрешните снимки бях с бяла туника с деколте и по него камъчета , с клин и голям колан ;дНа външните снимки мисля да съм по-официално облечена
![]()
Някоя от вас, момичета, ходила ли е в Асеновград? Ако може малко повече информация, всички магазини на едно място ли са или са разпръснати из града?
“Усмихни се.
![]()
![]()
Здравейте и от мен! Понеже и аз тази година съм абитуриентка,не се сдържах да не се включа в тематаПожелавам на всички зрелостници успешно завършване,успехи на матурите и кандидатстването и най-вече - нека всеки изживее бала си така,както си го е мечтал (все пак един път завършваш гимназия) :P ^ GabisiTa ако ще ходиш в Асеновград за рокля,имай 1 на ум.Една фр каза че нейни приятелки са я предупредили да не си купува рокля от там,защото платовете не били качествени и се появяват дупчици по шевовете
Затова тя си купи рокля от Велико Търново,а понеже и аз съм в този район,също ще си взема рокля от там за изпращането
Иначе ми взеха мерки за официаната ми рокля за бала(която ще е къса и лилава с много тюл,но за сега няма да кача снимка) и очаквам да ме викнат за първа проба в най-скоро време.Час за пробна прическа и маникюр си запазих още октомври месец
Грима сама ще си го правя (за разлика от прическите той ми се отдава
)Като се позатопли времето,ще ходим с майка ми обувки да си търся,чанта,бельо и т.н.
В училище с албума ще се занимаваме чак април месец,капаро сме заплатили(първа вноска 20лв, от общо 80) за Калоянова крепост(по принцип хората от Търново и обалстта там си правят баловете всяка година),решили сме си и кои учители да каним (само трябва покани да им дадем) и ни остава само да чакаме 24 май (когато ни е бала)![]()
От къде си всъщност? Аз съм от Велико Търново. Харесах си 2 рокли тук, но във всички магазини тук на етикетите на роклите пише, че са от Асеновград, затова мисля да отида до там. Чувам много противоречиви мнения. Едни казват, че има страшни рокли на добри цени, а други - че е пълно с малки гаражчета с рокли и моделите били едни и същи във всички, затова много се чудя, а е далеч... не ми иска да се разкарвам напразно![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Да се похваля и аз момичетаааа.Днес най-накрая след много пробване си купих рокля за бала от Варна :P
Аз съм от Горна.Да ти кажа май ще е най-добре да отидеш и да видиш каква е ситуацията на място.Тя една съученичка ходи и за гаражчета не е споменавала да има,сигурно там са некачествените рокли.Гадното на купените рокли обаче е че не се знае дали някое друго момиче няма да е със същия модел който ти си си фаресала.Те продавачите казват че се шие само 1 брой от модел,но знае ли човек? Аз поне съм спокойна че като моята рокля никой няма да има![]()
Охх, не знам, много съм объркана. Ако отида до Асеновград ще бъде след 2 седмици, но пък ако не си харесам нищо там, може някой вече да е купил роклята, която днес си харесах. Мама ми казва, че ако е моята рокля "ще ме чака", но май не ми се рискува![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Браво rosencetooo :] кажи подробности (каква дължина е,цвят,цена) :р
Добре,щом си си харесала рокля,защо не си я взе?
Не се реших. Все си мисля, че ще си харесам по-хубава, след като си купя!![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Първоначално написано от GabisiTa
И аз така много рокли измерих и все не се решавах да си взема. Все си мислех, че после ще намеря по-хубава и ще съжалявам. Даже имах едно "напразно" ходене до Варна така. Но в крайна сметка ако можеш наистина да си се представиш с дадената рокля на самия бал, всички останали подробности като прическа, грим, обувки и т.н. и представата ти хареса, не се колебай.Все пак имай предвид, че като мериш роклята, ще ти изглежда по-обикновена като не е съчетана с други официални аксесоари.
![]()
Честита да ти е . :PПървоначално написано от rosencetooo
Я да ви попитам. Много исках бяла рокля за бала и такава си и взех де ,но проблемът е ,че е чисто бяла и се чудя няма ли да изглежда много булченско? Все пак я взех къса ,което малко я откроява от представата за булченска рокля ,но пък е и бяла.. Чудя се дали да не я комбинирам с панделка в цвят старо злато. Вие какво бихте предложили![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Първоначално написано от 4y4u_g
Малко по-закачливи аксесоари, каквито не биха отивали на една булка.Примерно както ти каза някаква цветна панделка, в съчетание с същия цвят обувки и чантичка. Дори в косата си, ако го позволява и естествено ако ти искаш, може да си сложиш някакво закачливо цвете. :P
Ето виж: http://www.promdressshop.com/Images/...f596fc507a.jpgПървоначално написано от 4y4u_g
![]()
Мерси и на теб да ти е честитаПървоначално написано от vagarious
Ами според мен няма да стой булченско .. може и златна панделка или друг цвят .. и да го комбинираш с чантата и обувките
Ухх.. аз се чудя от къде да си намеря розови обувки и чанта , в краен случай ще търся леопардови или зеброви ;д
А роклята е къса черна с черна дантела на бюста и отзад на гърба има дантела,но не по цялата дължина![]()
Мерси за отговорите. Ами аз я имам тази снимка на компютъра с розовата панделка,но моята рокля е някак си в стил гръцка малко и си мислех ,че с златна ще стои по добре от колкото с друг цвят. Това ,което и харесвам най-много е ,че има много интересна презрамка,която може да се маха и се променя целия облик на роклята ,но както и да е ще кача снимки като реша как да изглежда окончателно.Идеята за цветето също ми допада. Благодаря за идеите.
rosencetooo в борсата PIF продава роклята си с обувки и чанта - розови. Много сладурскиможеш да погледнеш ,ако не ги дава отделно поне да питаш от къде са й ,ако ти харесат.Ето ти снимка даже.
http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1296330078
http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1296330078
Роклята й е божествена,междудругото![]()
4y4u_g Благодаря ти , но вече ги видях и обувките са голям номер..иначе мислех да питам дали не ги продава отделно ;д
Ами не знам от къде си ,но мисля,че съм виждала такива в Тенденз при нас миналата година.![]()
Ох направо не ми се завършва,а има само 3 месеца още![]()