.
Отговор в тема
Страница 12 от 75 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Hybrid View

Мега фен Аватара на vagarious
    ^На нас ни казаха, че през април въобще не сме длъжни да ходим на у-ще. Специално моето у-ще точно така ще направи - никой няма да ходи през април, което пък означава, че ни остават 2 месеца "мъчение" хах ...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    На мен пък ми се завършва
    Да и аз ги бях гледала миналата година в Тенденз
    Ухх .. направо незнам , надявам се в най-скоро време да си намеря обувки, чанта, аксесоари и да мирясвам ;д
    А момичета вие на солариум ли ще ходите или да ви пръскат ?
    И с какво мислите да сте на изпращането в училище ? :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Хаха май само на мен ми се учи. Ми на нас ни казаха ,че от май не от април,ама може би щото ни знаят класа и знаят,че само да го кажат и няма да има никой още от февруари и за това така ни казаха хаха .

Аз мисля за солариум. Това щеше да е другото,което щях да ви питам. Ходила съм един път до сега. Ако започна да ходя към средата на април до 11 май дали ще има добър ефект. Или по рано?

А за изпращането сигурно от 3 часа вече ровя по онлайн магазините. Искам нещо хем да е по-обикновено,но хем да не го купя от Плевен,защото съм сигурна ,че от клас 20 момичета взе ще се дублира някоя.Какво ще кажете за роклите на кокетна.ком? Някой поръчвал ли е от там. Четох в друг форум,че били коректни.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

^ Е е, ама ти от Плевен ли си !?
    Аз ще обиколя Мола, по Старата Главна също има хубави "скъпарски" магазини .. Няма да е кой знае какво за изпращането.

Една приятелка редовно си поръчва неща от кокетна и наистина е доволна от тях
    И аз се чудя какво да е за изпращането хем да е по-официално , хем не толкова официално .. ох незнам Но и аз ровя из сайтовете ;д
    Мии сигурно , аз още не съм почнала да ходя на солариум а трябва и даже мисля другата седмица да почна да ходя
    А пръскането оринтировачно колко лв. върви .. да го имам като резервен план :P

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    ^ Е е, ама ти от Плевен ли си !?
    Аз ще обиколя Мола, по Старата Главна също има хубави "скъпарски" магазини .. Няма да е кой знае какво за изпращането.
    Мхм.Като гледам и ти

Да има един на Старата главна (забравих му името обаче ) точно срещу кафе Мария. И са пуснали страшни рокли.Само ,че са по-официални не е представата ми за рокля за изпращането.Но ,ако минаваш от там хвърли един поглед,ако искаш.А в мола не ми харесват магазините,дано в новия има нещо по-интересно.
    Ти от кое училище си?

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Една приятелка редовно си поръчва неща от кокетна и наистина е доволна от тях
    И аз се чудя какво да е за изпращането хем да е по-официално , хем не толкова официално .. ох незнам Но и аз ровя из сайтовете ;д
    Мии сигурно , аз още не съм почнала да ходя на солариум а трябва и даже мисля другата седмица да почна да ходя
    А пръскането оринтировачно колко лв. върви .. да го имам като резервен план :P
    Ми не съм голяма почитателка на солариума. Предпочитам естествения тен,но май месец няма къде да го намеря хаха пък имам нужда,защото съм доста бяла. Ми аз обмислям или от кокетна или от един друг намерих сега елегантна.нет имат също доста интересни неща.Даже май повече ми харесват отколкото кокетна. За пръскането бях чела ,преди доста време обаче,някакви цени от около 80 лв ,но не мога да ти кажа дали е актуално.Виж в гугъл трябва да има информация.

4y4u_g можеш да погледнеш и в www.bgwebmarket.com , също има хубави работи ..
    Иначе и аз предпочитам естествения тен , а сега зимата определено си го изгубих и отново съм бяла.. а така не мога да се понасям.. и от няма на къде ще ходя на солариум ;д

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Не се реших. Все си мисля, че ще си харесам по-хубава, след като си купя!

И аз така много рокли измерих и все не се решавах да си взема. Все си мислех, че после ще намеря по-хубава и ще съжалявам. Даже имах едно "напразно" ходене до Варна така. Но в крайна сметка ако можеш наистина да си се представиш с дадената рокля на самия бал, всички останали подробности като прическа, грим, обувки и т.н. и представата ти хареса, не се колебай. Все пак имай предвид, че като мериш роклята, ще ти изглежда по-обикновена като не е съчетана с други официални аксесоари.
    И в крайна сметка купи ли си вече рокля?
    Честито на всички, които вече са си купили Аз за изпращането мисля да си купя някаква къса рокличка, но още не съм решила каква. Харесала съм си няколко в ebay, но не съм решила дали ще си поръчам някоя от тях. Ще разгледам по магазините и тогава
    А, момичета, какво ще кажете за черна бална рокля? Някоя от Вас избрала ли е такава? Никога не съм мислела да съм с черна рокля. Беличка съм, със сини очи, затова си мислех (а и всички около мен..), че ще ми отива най-много нещо в синьо и бяло и такава си търсих... до днес, когато пробвах една черна рокля и се влюбих в нея
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Мерси за отговорите. Ами аз я имам тази снимка на компютъра с розовата панделка,но моята рокля е някак си в стил гръцка малко и си мислех ,че с златна ще стои по добре от колкото с друг цвят. Това ,което и харесвам най-много е ,че има много интересна презрамка,която може да се маха и се променя целия облик на роклята ,но както и да е ще кача снимки като реша как да изглежда окончателно.Идеята за цветето също ми допада. Благодаря за идеите.

rosencetooo в борсата PIF продава роклята си с обувки и чанта - розови. Много сладурскиможеш да погледнеш ,ако не ги дава отделно поне да питаш от къде са й ,ако ти харесат. Ето ти снимка даже.

http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1296330078

http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1296330078

Роклята й е божествена,междудругото
    Миналата година имаше едно момиче от моето училище с къса бяла рокличка, много сладурска, беше я комбинирала с голяма зелена панделка на гърба, зелени обувки и чанта. Ефектно беше. Ще ми е интересно да видя каква е роклята ти
    “Усмихни се.

А, момичета, какво ще кажете за черна бална рокля? Някоя от Вас избрала ли е такава? Никога не съм мислела да съм с черна рокля. Беличка съм, със сини очи, затова си мислех (а и всички около мен..), че ще ми отива най-много нещо в синьо и бяло и такава си търсих... до днес, когато пробвах една черна рокля и се влюбих в нея
    Оох и аз съм като теб .. беличка съм, с пъстри очи и аз исках нещо черно с малко орнаменти на друг цвят, но баща ми като чу - директно си ми забрани. Каза, да си избера какъвто искам цвят,дори всички цветове на едно да са, но в никакъв случай да не е черна, защото иначе няма да ми даде пари. И си се отказах,анситина.Нищо, че са ефектни или поне могат да бъдат.

Зеленото ми е любим цвят,но не и за дрехи. Въпреки това ще трябва да пробвам с няколко ,за да видя как стои и чак тогава да реша.Мерси От магазина ,от който си я взех ми предложиха да ми направят и панделка.Ако не бяха те нямаше и да се замисля за такава идея.Ама хайде де.. Ами нямам снимки все още.Бях писала и по-напред,че гледам да не я обличам много ,за да не ми омръзне до бала Даже съм я прибрала в на наще гардероба,за да не я гледам Щом се снимам ще кача да ви я покажа. В крайна сметка,колкото и да ми натякват,че бялото не е за бал. Аз си я харесвам, ПЪК !

Ми според мен черното си е класика и е подходящо за всеки повод. Дори и за бал.И в нашето училище ,само че по-миналата година ( ) имаше едно момиче с къса рокля ,цялата от черна дантела.Изглеждаше супер стилно.

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Не се реших. Все си мисля, че ще си харесам по-хубава, след като си купя!

И аз така много рокли измерих и все не се решавах да си взема. Все си мислех, че после ще намеря по-хубава и ще съжалявам. Даже имах едно "напразно" ходене до Варна така. Но в крайна сметка ако можеш наистина да си се представиш с дадената рокля на самия бал, всички останали подробности като прическа, грим, обувки и т.н. и представата ти хареса, не се колебай. Все пак имай предвид, че като мериш роклята, ще ти изглежда по-обикновена като не е съчетана с други официални аксесоари.
    И в крайна сметка купи ли си вече рокля?
    Честито на всички, които вече са си купили Аз за изпращането мисля да си купя някаква къса рокличка, но още не съм решила каква. Харесала съм си няколко в ebay, но не съм решила дали ще си поръчам някоя от тях. Ще разгледам по магазините и тогава
    Купих си я преди 2 седмици. Още като ми я показаха и ми хвана окото, още повече, че абсолютно същата я бях гледала в нета и даже си я бях смъкнала. И понеже бях с наще, баща ми като я видя и ми я бута в ръцете нея да пробвам първо. И понеже спомена, че си беличка със сини очи - и аз съм така ( само че синьото ми вече е по-скоро сиво ). Същият ден мерих една друга рокля, синя. И аз винаги съм си мислела, че на бала си ще бъда със синя рокля, но като я премерих и не ми хареса как ми стои цвета. Правеше ме още по-бледа и някак си безлична. Ето снимка: http://www.prikachi.com/images/706/2922706I.jpg (изглеждам малко сърдита ) А тази, която си взех е няколко нюанса на лилаво и с мааалко черно, мисля, че ми отива.
    Хубаво си избирай цвета, виж дали те прави по-бледа или напротив. Иначе аз за изпращането още не съм решила, но тази вечер таман търсих рокля за 2ра бална. Искам да е изчистена черна, къса и по мен. Нещо по-обикновено. А за изпращането някъде из нета бях намерила снимка на едно момиче, което много ми допадна избора й - http://www.prikachi.com/images/721/2922721l.jpg Стилно, много добре съчетано и много сладко! :P

Lorein моята също ще е няколко нюанса на лилавото, отгоре с черно.До сега не съм виждала на снимка, нито на живо такава комбинация и много ми е притеснително, дали ще е сполучливо.

Lorein момичето наистина много ми харесва как е подбрала нещата за изпращането си , хем семпло .. и в същото време красиво

Град
    В едно сърце <3
    Съгласна съм за това момиче и на мен ми харесва, но аз смятам да съм маалко по-официална
    Lorein, радвам се, че си си намерила рокля. Честита. А къса или дълга е?
    “Усмихни се.

Град
    В едно сърце <3
    Lorein моята също ще е няколко нюанса на лилавото, отгоре с черно.До сега не съм виждала на снимка, нито на живо такава комбинация и много ми е притеснително, дали ще е сполучливо.
    А как си избра комбинацията? Много е рисковано. Дано да се получи добре
    “Усмихни се.

Ами ако искаш да ти пратя на лично снимка на моята рокля да видиш долу-горе как седи. Просто не искам да я показвам за сега.

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Lorein момичето наистина много ми харесва как е подбрала нещата за изпращането си , хем семпло .. и в същото време красиво

И на мен много ми хареса. Мисля да избера някакъв такъв вариант или за изпращането, или за втората бална - всичко да е стилно и добре съчетано.

А как си избра комбинацията? Много е рисковано. Дано да се получи добре
    Ами в магазина предлагат, да ушият рокля по техен модел.
    Аз мерих една и реших, че тя ще е моята рокля, но беше червена и ми беше късичка.Исках я същата, но лилава и малко по-дълга.Сега чакам да пристигне, ще се снимам по-нататък и ще покажа.И аз си стискам палци всичко да е ок.

Съгласна съм за това момиче и на мен ми харесва, но аз смятам да съм маалко по-официална
    Lorein, радвам се, че си си намерила рокля. Честита. А къса или дълга е?

Малко над коляното е. Не е точно това, което първоначално търсех, но ми харесва. Иначе и аз до известна степен съм съгласна, че е можело мааааалко по-официално, но това с правилната рокля може да се поправи.

Град
    В едно сърце <3
    Дано резултата да е добър наистина
    “Усмихни се.

Lorein много ще се радвам.

Така и така сме на тема снимки. Искам да ви покажа момичето с розовата рокля и сивата панделка. Уникално сладка ми е

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6315342_n.jpg

Lorein и аз ако не избера нещо по-официално ще заложа на нещо такова
    4y4u_g определено е много сладкааа :P и аз исках рокля подобен модел.. но днес като се видях с такива.. и се отказах тотално ;д

4y4u_g, рокличката наистина е много сладка и самия нюанс на розовото ми допада.

Ами аз не бих избрала такова розово.Не отива на всеки,но на нея и стои супер сладко.Не познавам момичето ,дано ако влиза не се засегне ,че съм я пуснала.Случайно я намерих в фб,но очите ми останаха в нея. Някак си се отличава от тези покрай нея.

А момичето ,което бяхте пуснали по нагоре.На мен също ми допада,но и аз се придържам към мнението,че за изпращане трябва малко по официално.Иначе добре е комбинирала аксесоарите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си