Много са ви хубави роклите, момичета![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Много красивоПървоначално написано от babyliss0
аз вече съм си поръчала рокля, но ми е интересно, къде ги пробва тези модели аз като съм обикаляла не съм виждала подобни по магазините.
Кое е смешното? Щом момичето се харесва, не виждам какъв е проблемът. Не може всички да имаме еднакъв вкусПървоначално написано от Emiliya92
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Криси, роклята е приказна, наистина. Ааадски различна е от масовите чалгаджийски модели и цветове и ти стои прекрасно, а ти си стройно момиче.
Обаче цената е космическа, не бих дала толкова пари за рокля, нито пък нашите. Тия пари после ще ги търся, като отида в чужбина да уча.
+Първоначално написано от PinkPan7her
Но роклята наистина е много нетипична и уникална,а на теб ти стои великолепно![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Благодаря много,не очаквах да се хареса толкова,наистина.Мислех,че понеже е по-нетипична и повечето няма да я харесат.Аз също много си я харесвам и най-хубавото е,че след бала няма да застине в гардероба,а ще си направя две рокли от нея като я отрежа
Иначе за цената,да доста е висока...аз лично не бях съгласна и баща ми за мое учудване я кри от мен и чак когато я капарира ми я каза.Но все пак роклята е красива,стилна и на всичкото отгоре практична,така че не съжалявам![]()
Хайде и аз да се наредя на опашката за похвалите относно роклята.![]()
Наистина много интересна , нетипична и супер различна от чалга масовките. Много добро попадение , поздравления.![]()
Цената няма да коментирам , защото знам , че и аз ще се изхвърлям в бъдеще.![]()
To infinity and beyond.
и аз не разбрах кое е адски смешното.Роклята е от бутика на Julia Kontogruni! Може би всички я смятат за чалгаджийска,но в тази рокля се чувствам добре и адски ми допада,че е различна,индивидуална както и роклята на krisitoПървоначално написано от GabisiTa
Подобно на теб и моята рокля после ми казаха,че могат да ми я направят късичка и да си я обличам по-често.Първоначално написано от krisito9212
Поздравявам те за изобра на дизайнер.Джулия е невероятна.Аз искахх нейна рокля,но преместиха бутика във Варна.Но твоята е много красива и най-важното е уникална и практична.А и най-важното е ти да се ччувтваш комфортно и да се харесваш в нея)
Момичета, дайте си мнението за тези обувки: http://prikachi.com/images/572/2962572z.jpg
Представете си къса рокля на същия принцип - отдоло сатен и отгоре дантела, но не на цветя, а на капчици.![]()
Попринцип са възможно най-подходящите за роклята ми, но тя не е сива, а лилава(не тъмно, не светло, а баш лилаво супер готино).
Мноого се чудя дали ще изглежда добре, тъй като по себе си няма да имам нищо светло на цвят с което да се вържат чантата и обувките, но пък ще съм със сребърни бижута и все си мисля, че няма да е кой знае колко "фрапиращо".![]()
Жалко, че още нямам снимка на моята си рокля, но все пак ми се иска да ви чуя мнението.
П.П: забравих да кажа, че ги мерих и са супер елегантни и нежни.Точно това, което търся.
Big or small, lies are lies!
Леле съжалявам много, натиснала съм някаква грешна емотиконка(нз как е станало трябваше да е тази-Първоначално написано от babyliss0
). Егати кашата е станала. Имах предвид, че ми харесват роклите и че се изненадвам, защото не съм виждала подобни готови рокли, всички са цигански и некачествени.
Еми,благодаря ти.Всеки има вкус,а относно роклята ми имаше такава рокля от новата им колекция но отпред имаше 4000 кристала,а аз не обичам прекално кичозното пък и доста оскъпяваха роклята затова замених опред да има голямо цвете различен цвят от роклята както и плата да е сатен.Иначе не съм си представяла балната рокля такава,но когато я обляках и си видях гърба си казах "това е тя".Първоначално написано от Emiliya92
![]()
babyliss0 радвам се, че си си намерила готова рокля. Аз, тъй като исках къса и нищо не ми хареса се наложи да си поръчам и сега риска дали като е готова ще ми хареса е голям. Малко ме е яд, че не съм имала този момнент, в който обличаш рокля и си казваш- Тази е!, но все пак тази, която съм поръчала е страхотна и всичко вече зависи от изработката.
Тези обувки са хубави, но не можеш да ги носиш често, ако това планираш за по-нататък. Ще се скъса дантелката отстрани (отстрани на крака, което е...). Не се изхвърляй за тях, иначе са стилниПървоначално написано от vagarious
![]()
;]]]
Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум, раната никога не заздравява ...
Съжалявам за нахалството, но ми е доста спешно да разбера нещо повече за тази модна къща. Дали някой има впечатления?Първоначално написано от Anabella
![]()
Леле вие направо ме разбихте какви са тия изхвърляния с рокли за по 1000 лвАз си избрах модела на роклята още в края на 11 клас и спрях да гледам каквито и да било други рокли. В момента ми я шият и се получава много добре, плата е тежък сатен , а цената на роклята ми ще дойде около 150 лв
На бала ще съм в червено и черно (любимата ми комбинация). За изпращането си избрах официално облекло черен панталон,бяла риза и черно елече цената на трите части е 70 лв (не са дрехи за еднократно обличане). Кувертите при нас в хотелите са около 60 лв., а за видео и албум дадохме 65 лв. Всичко е рамките на разумното. Аз няма да ходя нито в Турция, нито в Слънчев бряг и т.н. поради простата причина, че нашите нямат възможност да ми платят екскурзията, която е около 500-600 лв (с джобни пари и т.н.). Мисля че всичките ми разходи около бала,изпращането и другите събития ще ми струва колкото роклята на някое момиче.
![]()
![]()
kissorankata мисля че имаш предвид мен,затова ще ти отговоря на постаРадвам се че раходите около абитуриентската като цяло ще ти излезнат толкова малко(колкото моята рокля),но все пак всеки или по-точно родителите на всеки преценяват сами за себе си.Моите имат възможността и преценяват,правят го.Аз никога не съм казала,че искам скъпа рокля или каквито и да е изхвърляния около бала.И както казал предтавите и възможностите на раличните хора са различни,така че да не се обвиняваме или обиждаме
![]()
Не съм искала да обиждам никой. Просто се учудих адски много от цифрите, които видях.Първоначално написано от krisito9212
Радвам се, че родителите ти имат възможността да ти осигурят това, което искаш за балната ти вечер и всичко около нея.
![]()
Съжалявам тогава,не съм приела думите ти правилноПървоначално написано от kissorankata
![]()
Аз съм готова с роклята.![]()
И аз съм готоваааааааа.![]()
![]()
![]()
Боже толкова се притеснявах дали комбинацията ще е сполучлива, а тя се оказа страхотнааааа.![]()
Адски съм доволна, мнго съм щастлива също.
Обувки и чанта комплект ги капарирах вече и във вторник са мои.![]()
![]()
Изобщо балната вечер е готова отвсякъде.Заплюите ме, да не ми е уруки, че каквато съм балъчка..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!