Аз утре ще ходя да пробвам една рокля!Късичка!Първата,коят ми хвана окото.А съм до никъде![]()
Да живеят късите рокли!![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ние ще сме в Кушадасъ,ако има някои,които ще са там може да ми пишатна 26-ти заминаваме , 5 дни
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Качвайте снимки де,видяхте че няма нищо страшно,все пак темата е затова
Иначе ние сме за Мармарис,заминаваме на 26,за 8 дена![]()
И ние в Мармарис, май от 27 беше..Първоначално написано от krisito9212
Оказа се , че предварителният ми изпит е на дата, на която ще пътува от Турция за България... ;(
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз съм там и тръгвам на 26 от София.Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
И няма да можеш да отидеш?Първоначално написано от POLLINA
Момичета, колко ви струват екскурзиите?
аа .. едва ли.. просто ще измисля нещата как да се върна по-рано
vagarious какви обувки си взе ? тези , който беше показала няколко поста по-нагоре ли ? :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Pollina кофти ситуация...Първоначално написано от PinkPan7her
Иначе моята екскурзия е 385,за 8 дена в 3 звезден хотел със закуска и вечеря и платени са някакви посещения.
Иначе дочух че на границата с Турция проверявали куфарите мащабно и не можеш да сивкараш нищо,дори храна.Даже на някакво момиче му взели скъп крем за лице.Но доколко е вярно всичко незнам
моята екскурзия е в 4 звезден хотел за 5 нощувки -7 дни - 380 лв, 4-нощувки - 6 дни - 350![]()
Ние ще сме в петзвезден - 4 нощувки + една на връщане в друг хотел - 430 лв. Другите атракциони (там разходчици, сафарита и др.) - отделно.
Ооо не, не .. отказах се от тях и избрах тези: http://prikachi.com/images/357/2976357m.jpgПървоначално написано от rosencetooo
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
оо да тези и на мен много ми харесват .. ако ги имаше в друг цвят например розово, щеше да е идеално ;д онлайн ли си ги поръча ?Първоначално написано от vagarious
^ Не.Видях ги онлайн и се оказа, че в моя град има магазин със същите стоки.И просто на късмет уцелих и номер, и цвят и всичко.![]()
![]()
ее супер се е получило значииайде да са ти честити
![]()
Благодаряяя .. да се връща на всички.![]()
![]()
Честити да са ти. Много са хубави. Като гледам пише ZOE ?Kъде има такъв магазин?Първоначално написано от vagarious
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
И аз искам да знам във Варна има ли такъв магазин на Zoe,защото си харесах сандали за бала а и цените им са доста приемливиПървоначално написано от 4y4u_g
Аааа и аз съм си харесала същите! Страхотни саАко не е тайна, за колко си ги купи?
За магазин.. проверете в магазин Мегияс (не знам в кои градове го има), има същите обувки, а други, които са доста хубави![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Момичета, не гледайте, че пише магазин Zoe - не е нужно точно него да търсите във вашия град.Просто огледайте повече и е доста вероятно да има повечето от моделите.Първоначално написано от babyliss0
4y4u_g купих ги от Extravaganze в Макси-центъра.Мисля, че в този магазин зареждат със същата стока, ноо когато споменах името на онлайн магазина - ме изгледаха странно и казаха истинския сайт - но го забравих.Да ти кажа честно, има ги и в Булдозер-а на Старата главна.
GabisiTa обувки и чанта - общо 90лв.![]()
Аз ги гледах за около 100, няма голяма разлика значи
Тази седмица мисля да отида да ги пробвам и евентуално да си ги купя :P
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз съм още 9 клас, но както на повечето момичета им е интересно, така и на менСледя темата с голям интерес и дотук всичко много ми е харесало .. имате страхотен вкус
![]()
krisito9212 - Роклята ти е уникална..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?