.
Отговор в тема
Страница 18 от 75 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Аз ги гледах за около 100, няма голяма разлика значи
    Тази седмица мисля да отида да ги пробвам и евентуално да си ги купя :P
    Попринцип мисля, че бяха някъде около 100, но имаше някаква отстъпка - не успях да разбера.Аз ги пробвах и се гледах, докато обесняваха на мама.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Сега като каза се сетих, че като ходих в магазина, ми дадоха талонче за 10% отстъпка, трябва да го потърся :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Сега като каза се сетих, че като ходих в магазина, ми дадоха талонче за 10% отстъпка, трябва да го потърся :P
    Ми аз нямах талонче, но имах отстъпка.
    Попитаха ме дали имам и като казах, че нямам, значи съм изпуснала дните в които са раздавали.

vagarious днес видях обувките ти,много са красиви на живо Аз иначе искам сандал,тоест лятна обувка

Много благодаря !!!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    всъщност ЗОЕ е само фирмата, обувките са на ред липс и имат сайт, аз най-редовно си пазарувам от него.

www.obuvki-bg.com
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Точно от този сайт ги бях видяла.

Моля ви да дадете български сайтове с официални обувки, защото ми е много трудно търсенето. Трябват ми бледо розови сандали и нз къде ще намеря!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да се похраля и аз имам вече обувки и чанта! От обувките бяха останали само 1 номер и той взе, че ми стана (нося 39-40 номер). Продавачката каза, че само мене чакали Черен сатен са, защото роклята ми има сатен и съм си много доволна.. От едно забутано магазинче във Варна.. излязоха ми 56 лева общо!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Честити
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    vagariousМерси.Ще мина и там като тръгна да търся. И пак да са ти честити.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Хора,вие къде и кога ще си правите абитуриентските вечери с роднините?Аз ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,защото те са разведени.Баща ми си е уредил нещата,а с майка ми досега обикаляхме някои места,но кувертите направо са космически под 25 лв не слизат в механа с музика и сега много се чудим...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Хора,вие къде и кога ще си правите абитуриентските вечери с роднините?Аз ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,защото те са разведени.Баща ми си е уредил нещата,а с майка ми досега обикаляхме някои места,но кувертите направо са космически под 25 лв не слизат в механа с музика и сега много се чудим...
    защо не го направи у дома (не в деня на бала разбира се да ти се пречкат родата докато се обличаш и подготвяш) и без това доста се охарчват по бала семейството че и такива космически куверти роднините
    а попринцип кого канят вашите освен баби дядовци и лели....
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от splendour
    защо не го направи у дома (не в деня на бала разбира се да ти се пречкат родата докато се обличаш и подготвяш) и без това доста се охарчват по бала семейството че и такива космически куверти роднините
    а попринцип кого канят вашите освен баби дядовци и лели....
    ами с майка ми решихме да не е удома,понеже са към 25 човека и ще е много занимавка,после пък и чистене още толкова...
    Сега решихме да сме най-верочтно в една механа,обаче в която най-вероятно няма да има музика и евентуално може да има някакъв певец,куверта там е 13 лева,но ние
    ще внесем отделно и алкохол.ядки,десерт.Ох ,голяма занимавка е това...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Да се похраля и аз имам вече обувки и чанта! От обувките бяха останали само 1 номер и той взе, че ми стана (нося 39-40 номер). Продавачката каза, че само мене чакали Черен сатен са, защото роклята ми има сатен и съм си много доволна.. От едно забутано магазинче във Варна.. излязоха ми 56 лева общо!
    Да са ти честити а може ли да ми кажеш къде точно се намира това магазиниче и има ли обувки , сандали , който са различен цвят от черно и сиво ;д

krisito9212 аз моята абитурентска вечер с роднините ще я правя в една механа близко до нас , с жива музика , каква е цената на кувертите незнам , но и ние ще можем да си внасяме допълнително алкохол и т.н
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    vagariousМерси.Ще мина и там като тръгна да търся. И пак да са ти честити.
    Мерси,мерси.И специално на теб да се похваля хах, взех си и роклята вече с малко грижи отгоре.
    Но няма нищо- важното е, че си е при мен.
    Утре купувам и обувките и чантата и айдеееее.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    моят бал е догодина но отсега ми е малко тръпка гледам рокли едно друго...
    http://www.prikachi.com/images/545/2985545V.jpg i http://www.prikachi.com/images/546/2985546y.jpg sса идеите ми за рокля иначе http://www.prikachi.com/images/547/2985547p.jpg е като нощничка малко но е много сладурска....но се чудя колко ли пари ще заминат....бал евентъално екскурзия после учене квартира...настръхвам направо....а къде ще кандидатствам леле леле
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз вече си поръчах рокля, до края на другия месец би трябвало да е готова. Избрала съм си цвят екрю (бежаво), което пък малко ме задължава откъм бижутата, обувки и чанта ама ще ги измисля и тях.
    Имам запазен час за грим, обаче за фризьор още не и се притеснявам честно казано, а и с тази прическа супер много се колебая...Уф голяма разправия са тия балове хаха.

http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=102567
    Да сте виждали във Варна някъде такива обувки ??

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Да са ти честити а може ли да ми кажеш къде точно се намира това магазиниче и има ли обувки , сандали , който са различен цвят от черно и сиво ;д
    Благодаря! Ами значи както е Ню Йоркъра на центъра и в уличката към ЖП гарата нали има 2 Втори употреби, еми до тях, по няколко стълбички нагоре. Дано да ме разбереш! Еми май различно от черно и сиво няма, не знам да ти кажа, аз черно търсих и не съм обърнала внимание да има други цветове.

А иначе на мене пък сега ми трябват червени обувки и чанта за изпращането, и пак сатенени. Тях от къде ще ги взимам, идея си нямам. Но като цяло като обикалях магазините продавачките ми казваха, че сега било рано и че още се разчистват зимните обувки. Март месец вече трябва да има нови модели, но цените най-вероятно ще са космически. Много ги вдигат за тези балове.

А пък празнуването с роднините ще е в деня на бала. Все пак трябва да ме видят и да ме изпратят. Най-вероятно ще е вкъщи, ама това го оставям на наще да решават. По принцип няма да каня много хора, защото повечето ми близки приятели са от класа и то малко няма как
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Благодаря! Ами значи както е Ню Йоркъра на центъра и в уличката към ЖП гарата нали има 2 Втори употреби, еми до тях, по няколко стълбички нагоре. Дано да ме разбереш! Еми май различно от черно и сиво няма, не знам да ти кажа, аз черно търсих и не съм обърнала внимание да има други цветове.

А иначе на мене пък сега ми трябват червени обувки и чанта за изпращането, и пак сатенени. Тях от къде ще ги взимам, идея си нямам. Но като цяло като обикалях магазините продавачките ми казваха, че сега било рано и че още се разчистват зимните обувки. Март месец вече трябва да има нови модели, но цените най-вероятно ще са космически. Много ги вдигат за тези балове.

А пък празнуването с роднините ще е в деня на бала. Все пак трябва да ме видят и да ме изпратят. Най-вероятно ще е вкъщи, ама това го оставям на наще да решават. По принцип няма да каня много хора, защото повечето ми близки приятели са от класа и то малко няма как
    като каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш

като каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш
    Аха , благодаря ти много .. ще се опитам да го открия това магазинче ;д ... те на някой от сега са космически цените от порядъка на 80-120лв. не ми се мисли тогава какви ще са .. при положение , че няма кой знае какви модели обувки , който да ти грабнат окото
    Колкото до червени обувки , в предния си пост дадох линк от един сайт, там има страхотни червени обувки и сандали..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Като ви чета мненията,мале,почти всички сте готови вече,а на мене преди една седмица започнаха да ми правят роклята. Скоро време трябва да излизам да си търся бижута и по-сложното обувки.Колко магазини има и нищо не може да ми хване окото все още,голяма мъка ще е и най-накрая ще се окаже,че ще поръвчам нещо от интернет.Иначе за изпращането ето тази рокля ми е хванала окото http://prikachi.com/images/492/2998492I.jpg комбинирана с обувки от този http://prikachi.com/images/575/2998575h.jpg или този тип http://prikachi.com/images/579/2998579A.jpg

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    с вторите обувки повече си ходи роклята

Мега фен Аватара на koshtramba
    Много красива рокля и много свеж цвят. Едни хубави обувки, една чанта и едни висящи обеци, без нищо друго ! Неповторимо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си