.
Отговор в тема
Страница 2 от 75 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Hybrid View

Сестра ми миналата година беше абитуриентка и аз преживях всичко с нея и около нея. Тя до последно си беше решила да е нещо по-обикновенно, а не някво кичозно. И в инетерес на истината наистина се различаваше от всички набуклени коси и тортени рокли : ) . Аз съм решила също да бъда семпла и изчистена без излишни престаравания и вживявания.. Като се сетя как ще има да се притесняваме, а всичко минава за ден два.. Не се вълнувам чак толкова много, че да мисля всеки ден и незнам си какво. : ) Аз в Мармарис няма да ходя с класа ми , защото ми се отдава уникалната възможност да отида във Виетнам с приятеля ми (полувиетнамка съм ) и това е уникална възможност за мен и така. ПО нататък може би ще се вълнувам повече за разлика от сега : )

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    и кое не ни е добре по-точно ?
    Завършваш даскало. Отиваш да се разделиш с класа си, да се съберете за последно, образно да влизате в истинския живот. Ден, в който 1 вид порасвате.

Дизайнери на рокли, професионални гримьори и лимузини, купени за ** хилядарки от татковите пари?

Доста странен филм.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и кое е странното , че държа да изглеждам перфектно на бала си ли.. еми не мисля... всеки с мнението си

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Сестра ми миналата година беше абитуриентка и аз преживях всичко с нея и около нея. Тя до последно си беше решила да е нещо по-обикновенно, а не някво кичозно. И в инетерес на истината наистина се различаваше от всички набуклени коси и тортени рокли : ) . Аз съм решила също да бъда семпла и изчистена без излишни престаравания и вживявания.. Като се сетя как ще има да се притесняваме, а всичко минава за ден два.. Не се вълнувам чак толкова много, че да мисля всеки ден и незнам си какво. : ) Аз в Мармарис няма да ходя с класа ми , защото ми се отдава уникалната възможност да отида във Виетнам с приятеля ми (полувиетнамка съм ) и това е уникална възможност за мен и така. ПО нататък може би ще се вълнувам повече за разлика от сега : )
    а не смяташ ли , че е някакси по-добре да отидеш с класа си? все пак се разделяте..:] ако сте задръжни разбира се... ние например ще ходим целия випуск

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    И аз съм си харесала мн красив и ефектен грим,гримьорката ми е професионалист,така че мисля че ще се получи добре.За прическа също съм харесала нещо по-различно и ефектно.Рокля също имам идея но може да си харесам и нещо друго.Вие какви прически искате.Може да пуснете някоя снимка на харесани прическа рокли грим...
    А междудругото Жана Жекова хубаво лки работи и къде има бутик?
    А за ексурзия ще ходите ли?
    нямам никаква представа ... просто майка ми ми предложи
    ще ходим в мармарис , а вие ??
    мм и ние.Вие кои дати горе долу,можем да се засечем.Ние сме към 27-28 май.
    е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?
    ами при нас идват представители на арзлични агенции с различни оферти за екскурзия.Ние си избрахме една Макстравел,тя е Софийска.Последните 5-6 години абитуриентите от нашето училище пътуват с тях и са много доволни от всичко.Иначе ние мислим да се запишем на разхона с яхта )
    При нас е малко по-сложно , защото няма да ходим само класа ами целия випуск , нали който иска иначе яхтата ни влиза безплатно в офертата,само консумацията е платена

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    и кое не ни е добре по-точно ?
    Завършваш даскало. Отиваш да се разделиш с класа си, да се съберете за последно, образно да влизате в истинския живот. Ден, в който 1 вид порасвате.

Дизайнери на рокли, професионални гримьори и лимузини, купени за ** хилядарки от татковите пари?

Доста странен филм.
    Ако смяташ,че темата не е по твой вкус има едно елементарно решение горе в десния ъгъл,червено на цвят с хикс в средата.И не ни разваляй темата!

И аз съм си харесала мн красив и ефектен грим,гримьорката ми е професионалист,така че мисля че ще се получи добре.За прическа също съм харесала нещо по-различно и ефектно.Рокля също имам идея но може да си харесам и нещо друго.Вие какви прически искате.Може да пуснете някоя снимка на харесани прическа рокли грим...
    А междудругото Жана Жекова хубаво лки работи и къде има бутик?
    А за ексурзия ще ходите ли?
    нямам никаква представа ... просто майка ми ми предложи
    ще ходим в мармарис , а вие ??
    мм и ние.Вие кои дати горе долу,можем да се засечем.Ние сме към 27-28 май.
    е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?
    ами при нас идват представители на арзлични агенции с различни оферти за екскурзия.Ние си избрахме една Макстравел,тя е Софийска.Последните 5-6 години абитуриентите от нашето училище пътуват с тях и са много доволни от всичко.Иначе ние мислим да се запишем на разхона с яхта )
    При нас е малко по-сложно , защото няма да ходим само класа ами целия випуск , нали който иска иначе яхтата ни влиза безплатно в офертата,само консумацията е платена
    ами и ние сме целия випуск,но всички избрахме една агенция ) а за яхтата на нас ние 12 евро но консумацията пук е безплатна :П ))

Град
    Manhattan *
    ти от къде си

От Санданск съ,,близо до Благоевград се намира )

Град
    Manhattan *
    стара загора

А вие кой хотел сте избрали

Град
    Manhattan *
    все още не сме , чудим се колко звезди да бъде.
    вие в кой хотел ще сте

все още не сме , чудим се колко звезди да бъде.
    вие в кой хотел ще сте
    незнам...само знам че ще е е стри звезди и че предишните випуски са доволни от него ) Има си и басейн

Ох, блазе ви за Мармарис... 2-3 класа от випуска ми ще ходят там, но моя клас не искаше и да чуе за Турция... И ще сме на изтъркания Слънчев бряг.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз не разбирам това суетено и някак си ми изглежда като парад на кича. Изведнъж всички говорят за рокли, гримове, нокти и коли, вместо за кандидатстване и бъдеще... Аз не се затормозявам толкова с това мислене, защото реално нямам време...

Аз лично съм си избрала отдавна къде и какво ще уча, даже за магистратура имам планове вече. Съсредоточила съм се и върху ученето и най-вече върху предметите, които ще ми трябват най-много. Затова си позволявам, така да се каже, да мисля и за детайлите около бала. Реално като се погледне наистина отиват много пари за отрицателно време, но пък се случва веднъж само и аз мисля да си направя всичко, както ми харесва. Естествено без да отплесвам по скъпотии.

Добре, че сте се разбрали да ходите на хубави места след бала. Моя клас не знам защо много държаха да идат на планина (все едно не живеем в планината) И средата на юни ходиха на Банско. Като пенсионерите. И е било супер тъпо (много ясно) . Аз казах, че за Банско няма да си дам парите и не отидох за което не съжалявам.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз в сряда ще ходя да пробвам рокли - вече съм си харесала няколко.. Записах си и часове за маникюр и фризьор ии така... Малко е рано, но не съм единствена и си е цяло щастие, че за датите които исках почти нямаше други записани.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аз не разбирам това суетено и някак си ми изглежда като парад на кича. Изведнъж всички говорят за рокли, гримове, нокти и коли, вместо за кандидатстване и бъдеще... Аз не се затормозявам толкова с това мислене, защото реално нямам време...
    Това че се вълнуваме за бала,събититията и приспособленията около него,въобще не поставя на заден план кандидатстването и изпитите...напротив.За мен лично приготовленията за бала,самият той,екскурзията са просто едно разтоварване сред океана от терминология,фактология,те ми и прочие,залял сивото ми вещество и цялото ми същество,в резултат на което получих доста сериозна нервна криза и сега ме тъпчат със число успокоителни...и после няма да мисля за бала,как да се направя красива по един различен начин в този ден,единствен и уникален в живота ми...Грешите

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    На мен бала ми мина все едно беше за 15 мин всичко.Цялото това суетене,приготвяне,гости и прочие.
    Не съжалявам и за момент за всичко,което сме направили разбира се.
    Доволна съм от ресторанта,в който бяхме и дискотеката,но за жалост не отидохме на никаква екскурзия. То ние щяхме да се изпобием за ресторанта,пък камо ли ако трябваше и за екскурзия да мислим
    В момента като се сетя имам чуството,че бала ми е бил не преди няколко месеца,ами преди 100 години.Като мине и като почнеш отново да учиш за изпити много бързо забравяш всичко.

Пожелавам ви много хубаво да си изкарате и не се притеснявайте да изглеждате така както на вас ви харесва

И аз съм на бал тази година и се записвам в темата

Град
    Manhattan *
    да ви се похваля днес си харесах гримьорка
    средат ана месеца като отида да си запазя час за прическата после ще запазя и за грима

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Аз също нямам намерение да пръскам маса пари за бала, не смятам, че ще ми е нещо кой знае какво - не мога да си осигуря тоалет (роклял обувки; бельо и чанта) за 500 лв. ли?! Хах. Останалото ще е вечер с класа, може и втора бална вечер, която уж плануваме да е в Кушадасъ, Истанбул или (за жалост) Албена ... Личен бал с роднини и такъв с приятели, като последния ще ми излезе доста на тънко, тъй като в нашата компания сме 6-7 души, които завършваме през 2011. Чисти сметки, добри приятели.

I'm inlove with a criminal...

И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение ) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си