Сестра ми миналата година беше абитуриентка и аз преживях всичко с нея и около нея. Тя до последно си беше решила да е нещо по-обикновенно, а не някво кичозно. И в инетерес на истината наистина се различаваше от всички набуклени коси и тортени рокли : ) . Аз съм решила също да бъда семпла и изчистена без излишни престаравания и вживявания.. Като се сетя как ще има да се притесняваме, а всичко минава за ден два.. Не се вълнувам чак толкова много, че да мисля всеки ден и незнам си какво. : ) Аз в Мармарис няма да ходя с класа ми , защото ми се отдава уникалната възможност да отида във Виетнам с приятеля ми (полувиетнамка съм ) и това е уникална възможност за мен и така. ПО нататък може би ще се вълнувам повече за разлика от сега : )
Завършваш даскало. Отиваш да се разделиш с класа си, да се съберете за последно, образно да влизате в истинския живот. Ден, в който 1 вид порасвате.Първоначално написано от POLLINA
Дизайнери на рокли, професионални гримьори и лимузини, купени за ** хилядарки от татковите пари?
Доста странен филм.
и кое е странното , че държа да изглеждам перфектно на бала си ли.. еми не мисля... всеки с мнението си
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
а не смяташ ли , че е някакси по-добре да отидеш с класа си? все пак се разделяте..:] ако сте задръжни разбира се... ние например ще ходим целия випускПървоначално написано от anonimchetou
![]()
При нас е малко по-сложно , защото няма да ходим само класа ами целия випуск , нали който искаПървоначално написано от krisito9212
иначе яхтата ни влиза безплатно в офертата,само консумацията е платена
![]()
Ако смяташ,че темата не е по твой вкус има едно елементарно решение горе в десния ъгъл,червено на цвят с хикс в средата.И не ни разваляй темата!Първоначално написано от EarthShaker
ами и ние сме целия випуск,но всички избрахме една агенцияПървоначално написано от POLLINA
) а за яхтата на нас ние 12 евро но консумацията пук е безплатна :П
))
ти от къде си![]()
стара загора![]()
все още не сме , чудим се колко звезди да бъде.
вие в кой хотел ще сте
незнам...само знам че ще е е стри звезди и че предишните випуски са доволни от негоПървоначално написано от POLLINA
) Има си и басейн
![]()
Аз не разбирам това суетено и някак си ми изглежда като парад на кича. Изведнъж всички говорят за рокли, гримове, нокти и коли, вместо за кандидатстване и бъдеще... Аз не се затормозявам толкова с това мислене, защото реално нямам време...
Аз лично съм си избрала отдавна къде и какво ще уча, даже за магистратура имам планове вече.Съсредоточила съм се и върху ученето и най-вече върху предметите, които ще ми трябват най-много. Затова си позволявам, така да се каже, да мисля и за детайлите около бала.
Реално като се погледне наистина отиват много пари за отрицателно време, но пък се случва веднъж само и аз мисля да си направя всичко, както ми харесва. Естествено без да отплесвам по скъпотии.
![]()
Добре, че сте се разбрали да ходите на хубави места след бала. Моя клас не знам защо много държаха да идат на планина (все едно не живеем в планината) И средата на юни ходиха на Банско. Като пенсионерите. И е било супер тъпо (много ясно) . Аз казах, че за Банско няма да си дам парите и не отидох за което не съжалявам.
Това че се вълнуваме за бала,събититията и приспособленията около него,въобще не поставя на заден план кандидатстването и изпитите...напротив.За мен лично приготовленията за бала,самият той,екскурзията са просто едно разтоварване сред океана от терминология,фактология,те ми и прочие,залял сивото ми вещество и цялото ми същество,в резултат на което получих доста сериозна нервна криза и сега ме тъпчат със число успокоителни...и после няма да мисля за бала,как да се направя красива по един различен начин в този ден,единствен и уникален в живота ми...ГрешитеПървоначално написано от Pliok0019
На мен бала ми мина все едно беше за 15 мин всичко.Цялото това суетене,приготвяне,гости и прочие.
Не съжалявам и за момент за всичко,което сме направили разбира се.
Доволна съм от ресторанта,в който бяхме и дискотеката,но за жалост не отидохме на никаква екскурзия. То ние щяхме да се изпобием за ресторанта,пък камо ли ако трябваше и за екскурзия да мислим![]()
В момента като се сетя имам чуството,че бала ми е бил не преди няколко месеца,ами преди 100 години.Като мине и като почнеш отново да учиш за изпити много бързо забравяш всичко.
Пожелавам ви много хубаво да си изкарате и не се притеснявайте да изглеждате така както на вас ви харесва![]()
да ви се похваля днес си харесах гримьорка
средат ана месеца като отида да си запазя час за прическата после ще запазя и за грима![]()
Аз също нямам намерение да пръскам маса пари за бала, не смятам, че ще ми е нещо кой знае какво - не мога да си осигуря тоалет (роклял обувки; бельо и чанта) за 500 лв. ли?! Хах. Останалото ще е вечер с класа, може и втора бална вечер, която уж плануваме да е в Кушадасъ, Истанбул или (за жалост) Албена ... Личен бал с роднини и такъв с приятели, като последния ще ми излезе доста на тънко, тъй като в нашата компания сме 6-7 души, които завършваме през 2011. Чисти сметки, добри приятели.![]()
I'm inlove with a criminal...
И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...