.
Отговор в тема
Страница 22 от 75 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на vagarious
    Тъмно лилаво и черно.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Предполагам няма да искаш нещо, което си е специално за бал, но все пак ще ти предложа магазина точно до Ревю или по-точно - срещу италианския магазин.
    Също може да погледнеш на Старата главна в магазините са бални рокли има и по-обикновени, по-семпли, които примерно стават за изпращане(за твоя случай ще е идеално).Най-много избор имаше в магазина срещу кафе Мария - именно на Ст.главна срещу магазина за чанти.
    Или като цяло - навсякъде има по-семпли къси роклички.
    Благодаря много. Правилно си предположила, че ми трябва по-семпла рокличка. Все пак не аз съм абитурентка.
    А иначе имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени?
    Отново благодаря.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тъмно лилаво и черно.
    Еее тоз път не, аз съм с цикламено и черно
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Karcho
    Предполагам няма да искаш нещо, което си е специално за бал, но все пак ще ти предложа магазина точно до Ревю или по-точно - срещу италианския магазин.
    Също може да погледнеш на Старата главна в магазините са бални рокли има и по-обикновени, по-семпли, които примерно стават за изпращане(за твоя случай ще е идеално).Най-много избор имаше в магазина срещу кафе Мария - именно на Ст.главна срещу магазина за чанти.
    Благодаря много. Правилно си предположила, че ми трябва по-семпла рокличка. Все пак не аз съм абитурентка.
    А иначе имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени?
    Отново благодаря.
    Много зависи - но не повече от 60лв.А и имаше избор на цвят.

marin4itu пак са в един нюанс, а и черното .. хах.
    Big or small, lies are lies!

Идеално. Напълно ме устройва. Благодаря много

Зравейте, следя темата отдавна и едва сега реших да се включа. Аз също завършвам тази година.. избрала съм си рокля на Julia Kontogruni, но в момента ми я шият и ще бъде готова след около месец Тази седмица ще ходя до Варна и ще съм много благодарна, ако ми препоръчате магазини за обувки, козметика, бижута, понеже не познавам много добре града

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не мислите ли,че е грозно да си със чорапогащник и отворени официални обувки?А и май не е по етикеция...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Повече от съгласна !!! Не е грозно, ужасно е, пълен безвкусизъм...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Обувките за бала са ми затворени, затова мисля да съм с дълги чорапи. Иначе наистина е грозно...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от angelinurmind
    Зравейте, следя темата отдавна и едва сега реших да се включа. Аз също завършвам тази година.. избрала съм си рокля на Julia Kontogruni, но в момента ми я шият и ще бъде готова след около месец Тази седмица ще ходя до Варна и ще съм много благодарна, ако ми препоръчате магазини за обувки, козметика, бижута, понеже не познавам много добре града
    Аз също си поръчах рокля от този бутик и ми я шиха 1 месец едва сега ми с еобадиха да отивам за проба. Ти каква рокля си избра?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То на мен по принцип ми е много грозно и лелско чоропогащник на бална рокля, още повече телесен...нещо ужасно е. А на отворени обувки да не говорим.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    В понеделник съм на първата ми проба за роклята и още от сега се вълнувам много.Иначе доволна съм от себе си,вече окончателно си избрах грима и прическите за бала и изпращането.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Аз в петък съм за взимане на мерки за роклята.А вече започвам да мисля за тоалетите за останалите събития.

Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    Цитирай Първоначално написано от angelinurmind
    Аз също си поръчах рокля от този бутик и ми я шиха 1 месец едва сега ми с еобадиха да отивам за проба. Ти каква рокля си избра?
    Значи аз си избрах само кройката на самата рокля и премахвам и добавям детайли към нея, затова отнема повечко време. Роклята е къса, на 5 март съм във Варна за проба само на кройката, а детайлите ще се доуточнават тепърва. Твоята рокля каква е? И търсила ли си си обувки/чанта/гримове/бижута?

С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Лелееее хора-най-после си взех рокляяяя
    Прекрасна е и дълга и ох не мога да й се нарадвам.Остана ми само грим и прическа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.
    Кога си дама и на кого? Аз съм от Сандански

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Лелееее хора-най-после си взех рокляяяя
    Прекрасна е и дълга и ох не мога да й се нарадвам.Остана ми само грим и прическа
    Честито. :P И аз ще се похваля като стане моята.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Благодаря!! Успех на всички
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    На 22ри и съм дама на братовчет ми )

Цитирай Първоначално написано от Karcho
    А аз малко по-различен въпрос имам - ще съм дама на приятеля ми и ми се иска да си намеря някаква късичка рокличка. Някакви предложения за магазини в Плевен?
    Миналата година си купих за 18 рд от магазина до Пайнер(не булченския,а следващия,който е за дрехи) рокличка къса за около 35 лв. и е тип- изпращане,но е офециална ще ти свърши работа.Също на тези пари има с/у фитнес :Елемаг"-на гърба на стаматологията има магазини магазинерките са рускини :Д и на др. места има така ,че няма да е много сложно

Супер фен Аватара на rosencetooo
    marin4itu Meрси , тази или другата седмица ще проверя
    въпреки ,че и аз вече незнам какви обувки и сандали да си търся за бала и за изпращането ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Значи си на първото училище,което има бал Нашият е на 24(последен ден)

Значи си на първото училище,което има бал Нашият е на 24(последен ден)
    Даа )) може да се видим...някъде из суматохата )

Някой поръчвал ли е от тука http://www.facebook.com/profile.php?...691091&sk=info ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си