Благодаря много. Правилно си предположила, че ми трябва по-семпла рокличка. Все пак не аз съм абитурентка.Първоначално написано от vagarious
А иначе имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени?
Отново благодаря.
Еее тоз път не, аз съм с цикламено и черноПървоначално написано от vagarious
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много зависи - но не повече от 60лв.А и имаше избор на цвят.Първоначално написано от Karcho
marin4itu пак са в един нюанс, а и черното .. хах.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Зравейте, следя темата отдавна и едва сега реших да се включа. Аз също завършвам тази година.. избрала съм си рокля на Julia Kontogruni, но в момента ми я шият и ще бъде готова след около месецТази седмица ще ходя до Варна и ще съм много благодарна, ако ми препоръчате магазини за обувки, козметика, бижута, понеже не познавам много добре града
![]()
Не мислите ли,че е грозно да си със чорапогащник и отворени официални обувки?А и май не е по етикеция...
Повече от съгласна !!! Не е грозно, ужасно е, пълен безвкусизъм...
Обувките за бала са ми затворени, затова мисля да съм с дълги чорапи. Иначе наистина е грозно...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз също си поръчах рокля от този бутик и ми я шиха 1 месец едва сега ми с еобадиха да отивам за проба. Ти каква рокля си избра?Първоначално написано от angelinurmind
То на мен по принцип ми е много грозно и лелско чоропогащник на бална рокля, още повече телесен...нещо ужасно е. А на отворени обувки да не говорим.![]()
В понеделник съм на първата ми проба за роклята и още от сега се вълнувам много.Иначе доволна съм от себе си,вече окончателно си избрах грима и прическите за бала и изпращането.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз в петък съм за взимане на мерки за роклята.А вече започвам да мисля за тоалетите за останалите събития.
Значи аз си избрах само кройката на самата рокля и премахвам и добавям детайли към нея, затова отнема повечко време. Роклята е къса, на 5 март съм във Варна за проба само на кройката, а детайлите ще се доуточнават тепърва. Твоята рокля каква е? И търсила ли си си обувки/чанта/гримове/бижута?Първоначално написано от babyliss0
![]()
С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.
Лелееее хора-най-после си взех рокляяяя![]()
![]()
![]()
Прекрасна е и дълга и ох не мога да й се нарадвам.Остана ми само грим и прическа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кога си дама и на кого?Първоначално написано от sunshine92
Аз съм от Сандански
![]()
Честито. :P И аз ще се похваля като стане моята.Първоначално написано от britzy
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Благодаря!!Успех на всички
![]()
![]()
На 22ри и съм дама на братовчет миПървоначално написано от krisito9212
)
Миналата година си купих за 18 рд от магазина до Пайнер(не булченския,а следващия,който е за дрехи) рокличка къса за около 35 лв. и е тип- изпращане,но е офециална ще ти свърши работа.Също на тези пари има с/у фитнес :Елемаг"-на гърба на стаматологията има магазини магазинерките са рускини :ДПървоначално написано от vagarious
и на др. места има така ,че няма да е много сложно
![]()
marin4itu Meрси , тази или другата седмица ще проверя![]()
въпреки ,че и аз вече незнам какви обувки и сандали да си търся за бала и за изпращането ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Значи си на първото училище,което има балПървоначално написано от sunshine92
Нашият е на 24(последен ден)
![]()
ДааПървоначално написано от krisito9212
)) може да се видим...някъде из суматохата
)
Някой поръчвал ли е от тука http://www.facebook.com/profile.php?...691091&sk=info ?