Да, аз бях пуснала.
http://www.emili.com.mk/ - Тук си поръчах роклята.Утре ми е първата проба.Стискайте ми палци да е станало както трябва![]()
Целта оправдава средствата !
Аз мисля другата седмица да отида за пробна прическа, тъкмо и да ми махнат цъфтящите краища, аман от тях...![]()
Иначе не мога да не ви се похваля. Днес по някаква абсолютна случайност и напълно неочаквано си харесах и си купих роклята за втората бална.Страхотна е, обожавам я!
И е евтина, 33 лв само.
Ето я:
http://www.prikachi.com/images/375/3075375s.jpg
http://www.prikachi.com/images/381/3075381p.jpg
Точно такава визия си представях да имам. Семпло, удобно и малко по-секси.![]()
П.С. Успех на всички, които си чакат първите или поредните проби за роклята. Дано всичко да е както сте си го представяли. :P
Аууу страхотна си.Роклята също е прекрасна.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Lorein роклята за изпращането ти е невероятнамного сладурска , харесвам рокли с дантела
![]()
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз също си поръчах роклята при шивачка и се надявам до няколко дни да ми звънне за проба. Цвета е тъмно син, кралско син, шифон от естествена коприна и пада тежко, с гол гръб, отпред със сърцевидна форма на бюстието.Обувки и аксесоари още не съм си търсила, но понеже в нашия град нямаме изпращане и бал отделно, а и не сме си наемали и фотограф за предварителни снимки, подготовката ми за самия ден на бала е по-лесна. Имам час за фризъор, но е много късно според мен - в 1 часа, като в училище трябва да се съберем към 4 и 30 , а час за грим нямам все още и се притеснявам, че ако прическата ми не е готова до 2 и малко ще падне голямо бързане... при положение, че в деня ще посрещам гостите си. Споделете вашите часове за грим и прическа и часа за тържеството, за да се ориентирам дали съм преценила добре нещата .
Обадиха ми се и на мен най-накрая, вторник съм на проба.![]()
аз щях утре д си ходя до пловдив , ама се отлжи чак в понеделник![]()
моят час за прическа е кум 10 в Пловдив след това си патувам за Стара Загора и грима ми е в 2:30![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и аз тази година съм абитуриентка и следя темата отдавна. Току що разгледах този сайт и има няколко рокли които много ми харесаха. Колко ти струва роклята и как си я поръча като сайта е македонски??Първоначално написано от MidnightLove
Моята час за фризьор е в 13:00ч., което ми е просто идеално .. за грим още нямам час, но както е тръгнало - май самичка ще действам.![]()
Първоначално написано от Lorein
Имам я същата от теранова. Само дето няма такава черна панделка. Моята си стои в гардероба с етикета. Дано ми влезе в употреба..
Не съм си поръчвала нищо от сайта. Отидох в ателието и си поръчах това, което искам. Не ми е готова роклята, по моя идея се прави, но има и много хубави готови рокли. Цените са малко високи, но мисля, че си заслужава, защото платовете са страхотни. Над 500 евро са хубавите рокли, но поне може да си сигурна,че няма да има никои с рокля като твоятаПървоначално написано от Sharpay
![]()
Целта оправдава средствата !
Часа ми за фризьор е 14:00,веднага след това е грима.
Направо си взех пакет грим+прическа+поставяне на мигли..
Дано до 5 успея да свърша,че все пак да имам някакво време да се прибера,да си облека роклята и да се видя с роднините..
Хей момичета, хрумна ми нещо.
Така или иначе говорим за балове - предлагам да кажем кой, каква матура ще държи и къде, какво ще кандидатства.Може да има съвпадения, кой знае ?!
После ще си продължим с бала, но ми се искаше и това да споменем помеждудругото.
Е, аз съм първа - матура биология, София за Помощник-фармацевт.А с матурата по бел, ще кандидатствам в Свищов.![]()
моята матура е по руски.
ще кандидатствам само в Пловдивския университет. Изпита е по езикова култура, кандидатствам за специалностите от икономически факултет - макроикономика, маркетинг, стопанско управление. Най-мн държа на стопанско управление![]()
Аз ще държа матура по география. Ще кандидатствам във Великотърновския университет с изпити по български и по география, специалността, която искам е счетоводство и контрол![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз съм на матура по география.
Ще кандидатствам в Пловдивския и Търновския.
охх с тая матура по география...![]()
аз също учих учих много по география , но се оказа ,че за специалностите ми може и с езикова култура
ще я вземем,няма страшно
всичко ми е ок,само това с развиването на темата ще ме озори
Матура - Английски език
Университети:
1. Русенският университет, специалност Европеистика и глобалистика (изучаване на англ.език) или Европеистика и многостепенно управление.
2. Великотърновски университет, специалност Психология, но задочно.
3. ВИНС-Варна, специалност Туризъм или Мениджмънт.
Но най-много си искам в РУ.![]()
Lorein онзи ден в училище дойде един мъж от РУ, да ни приканва за там.На повечето им се стори добре.![]()
успех ви пожелавам на всичките с тая матура.Първоначално написано от LovEsIckk
защото миналата година се заканиха да е още по-трудна, незнайно защо.
мин.година средния успех по география в България беше 3![]()
Ами всички русенци честно казано много го подценяват и гледат да избягат най-вече във Варна или София. Като чуят само за РУ и веднага - оооо, мани го тоя смотания университет. Аз не съм на това мнение.Първоначално написано от vagarious
Тази година отвори 4 нови специалности и преструктуира други 4-5. Тепърва започва да се развива и лека-полека тръгва да гони СУ откъм разнообразие на специалности.
Пък и си харесвам града, искам тука да си остана за сега. :P