всички бягат към сф, пловдив , варна ,защото в наи-северните части на БЪлгария просто икономическото развитие е слабо,стопанството също. Университетът може да е добър, както и този в Свищов има много добри специалности ( но никога не бих се забила там),но просто няма развитие.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
По география определено матурата не е лесна.Първоначално написано от POLLINA
Миналата година приятелят ми кара такава и заедно с него гледах после въпросите и отговорите, а темата за писане лично за мен беше ужасна... Не го знам как изкара 5,75.
![]()
И да, успех на всички, които ще я карат тази ( и естествено не само тази ) матура. :P
Абсолютно същото каза и той.Може и наистина да е така, да.Не съм се интересувала.Първоначално написано от Lorein
Иначе POLLINA и с теб съм съгласна.Свищов не ми допада особено, но пък специалностите, които има там, ги има навсякъде,където се учи икономика.То е едно и също.Знам, че академията е добра, а и ми е близо.Не, че очаквам нещо коооой знае какво.
Просто споделям, те те опровергавам или прочие.
![]()
Big or small, lies are lies!
И аз като GabisiTa ще кандидатствам в търновския университет,със изпит по български,но се колебая между няколко специалности: "Социална пегагогика", "Предучилищна и начална училищна педагогика" или "Предучилищна педагогика и английски език"![]()
Втората ми матура ще е по философия (философски цикъл)
Момичета да ви се похваля,днес си взех обувки и чанта.Много съм щастлива,обувките са страшниПо този модел на Джанмарко Лоренци,но доста по-нежни и по-красиви.Утре като си взема апаратчето ще ги снимам
![]()
![]()
Честити (:
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ооо, изпит по езикова култура![]()
Аз ще карам матури по български и история.Ще кандидатствам в СУ и ЮЗУ с бългасрки и история за специалност право.Днес се записах на изпити на 3 април ми е литература в СУ,на 10 история в ЮЗУ,а на 17 април български в ЮЗУ .Обаче имам голям проблем на 17 изпита в СУ по история и този в ЮЗУ по български ми се дублират.Редовните по бг в двата университета също и съм много прецакана,разчитам само на предварителни...
Аууу много е тъпо това с дублирането ... не знам как са го допуснали(университетите). али уж всеки със всеки се "съобразява" ...Първоначално написано от krisito9212
Иначе много успех ти пожелавам.
![]()
Big or small, lies are lies!
ох,незнам направо ужас.Благодаря и аз ти желая успехПървоначално написано от vagarious
))
страхотни саПървоначално написано от krisito9212
аз искам подобни ,но черни за моята рокля. би ли ми казала от къде са
и каква цена ориентировъчно
![]()
Моите са даже по-хубавиПървоначално написано от POLLINA
Подметката отдолу не е назубена.Имаше и черни от този модел.Аз си ги взех от Благоевград с чантичка същият цвят,направиха ми някаква отстъпка и общо ми излязоха двете около 160 :0 Утре ще пусна снимки на моите обувки
![]()
Първоначално написано от krisito9212
![]()
![]()
Взех си същитеее ! В края на януари от Витошка.. само че отгоре е по-различно и чантата с обувките ми излязоха около 450лв и са черни.. Много шибаноДобре че не сме от един град !!!
Целта оправдава средствата !
И аз съм за Търново. И съм се насочила към тези специалностти или към английска филология или връзки с обществеността. Може да се засечем. :Р Април съм на предварителен по английски.Записах се вчера.Първоначално написано от didi02
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Втората ми матура ще е по английски. Не знм къде ще влизам, най-вероятно ВИНС-а във Варна. Искам в друга сфера да се занимавам и ученето ще ми е само ей така, да го има. Сега всичките 100% ще погледнете негативно на този ми коментар![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Каква друга сфера?
Ами като завърша, ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, а по-нататъка може и за гримьорка. С такива неща ми се занимава. И амбицията ми е един ден да си имам мои салони. Аз не съм човек на учението![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами идеята ти е добра, от тези неща доста пари се вземат.Имам една съученичка, която изкара курсове за фризьорка миналото лято и сега даже по време на училище си работи. За сега не взема много пари, защото е "нова", но след време говореше, че ще взема добри цифри. Но хубаво си се ориентирала и все пак нещо да учиш, че без образование пък не върви, трябва да имаш резервен вариант.
![]()
аз също имам подобни амбиции на твоите ,но и една малко по-сериозна , коята не споделям![]()
за да се развиеш в бъдеще по този начин, добре е освен изкараните курсове да си завършил нещо като мениджмънт, управление...
най-малкото, което е трябва да знаеш как да си разпределиш парите,като инвестираш в салона. не е толкова лесно,колкото изглежда![]()
Аз ще съм с матура по АЕ в СУ или ПУ-трябва да видим .Специалността няма да кажа![]()
![]()
а изпит по какво ще държиш
Пак по английски,даже гледах има предварителен в Търново и обмислям да отида да се пробвам ,а и да видя как ще е .
Ужас,много са ти излезли....Първоначално написано от MidnightLove
Иначе и аз имам амбиции за гримьорски курсове,но така междудругото