.
Отговор в тема
Страница 28 от 75 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    всички бягат към сф, пловдив , варна ,защото в наи-северните части на БЪлгария просто икономическото развитие е слабо,стопанството също. Университетът може да е добър, както и този в Свищов има много добри специалности ( но никога не бих се забила там),но просто няма развитие.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    ще я вземем,няма страшно
    всичко ми е ок,само това с развиването на темата ще ме озори
    успех ви пожелавам на всичките с тая матура.
    защото миналата година се заканиха да е още по-трудна, незнайно защо.
    мин.година средния успех по география в България беше 3
    По география определено матурата не е лесна. Миналата година приятелят ми кара такава и заедно с него гледах после въпросите и отговорите, а темата за писане лично за мен беше ужасна... Не го знам как изкара 5,75. И да, успех на всички, които ще я карат тази ( и естествено не само тази ) матура. :P

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Lorein онзи ден в училище дойде един мъж от РУ, да ни приканва за там.На повечето им се стори добре.
    Ами всички русенци честно казано много го подценяват и гледат да избягат най-вече във Варна или София. Като чуят само за РУ и веднага - оооо, мани го тоя смотания университет. Аз не съм на това мнение. Тази година отвори 4 нови специалности и преструктуира други 4-5. Тепърва започва да се развива и лека-полека тръгва да гони СУ откъм разнообразие на специалности. Пък и си харесвам града, искам тука да си остана за сега. :P
    Абсолютно същото каза и той.Може и наистина да е така, да.Не съм се интересувала.

Иначе POLLINA и с теб съм съгласна. Свищов не ми допада особено, но пък специалностите, които има там, ги има навсякъде,където се учи икономика.То е едно и също.Знам, че академията е добра, а и ми е близо.Не, че очаквам нещо коооой знае какво. Просто споделям, те те опровергавам или прочие.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Горна Оряховица
    И аз като GabisiTa ще кандидатствам в търновския университет,със изпит по български,но се колебая между няколко специалности: "Социална пегагогика", "Предучилищна и начална училищна педагогика" или "Предучилищна педагогика и английски език"
    Втората ми матура ще е по философия (философски цикъл)

Момичета да ви се похваля,днес си взех обувки и чанта.Много съм щастлива,обувките са страшни По този модел на Джанмарко Лоренци,но доста по-нежни и по-красиви.Утре като си взема апаратчето ще ги снимам

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Честити (:
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Моята матура ще е английски, ще кандидатствам в СУ и УНСС, изпитите ми са история, английски, български език и лит. и журналистика. Другата неделя ми е първия изпит- предварителен в УНСС по български език.

anonymous708973
    Guest
    Ооо, изпит по езикова култура

Аз ще карам матури по български и история.Ще кандидатствам в СУ и ЮЗУ с бългасрки и история за специалност право.Днес се записах на изпити на 3 април ми е литература в СУ,на 10 история в ЮЗУ,а на 17 април български в ЮЗУ .Обаче имам голям проблем на 17 изпита в СУ по история и този в ЮЗУ по български ми се дублират.Редовните по бг в двата университета също и съм много прецакана,разчитам само на предварителни...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Аз ще карам матури по български и история.Ще кандидатствам в СУ и ЮЗУ с бългасрки и история за специалност право.Днес се записах на изпити на 3 април ми е литература в СУ,на 10 история в ЮЗУ,а на 17 април български в ЮЗУ .Обаче имам голям проблем на 17 изпита в СУ по история и този в ЮЗУ по български ми се дублират.Редовните по бг в двата университета също и съм много прецакана,разчитам само на предварителни...
    Аууу много е тъпо това с дублирането ... не знам как са го допуснали(университетите). али уж всеки със всеки се "съобразява" ... Иначе много успех ти пожелавам.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Аууу много е тъпо това с дублирането ... не знам как са го допуснали(университетите). али уж всеки със всеки се "съобразява" ... Иначе много успех ти пожелавам.
    ох,незнам направо ужас.Благодаря и аз ти желая успех ))

Град
    Manhattan *
    Момичета да ви се похваля,днес си взех обувки и чанта.Много съм щастлива,обувките са страшни По този модел на Джанмарко Лоренци,но доста по-нежни и по-красиви.Утре като си взема апаратчето ще ги снимам
    страхотни са аз искам подобни ,но черни за моята рокля. би ли ми казала от къде са и каква цена ориентировъчно

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    страхотни са аз искам подобни ,но черни за моята рокля. би ли ми казала от къде са и каква цена ориентировъчно
    Моите са даже по-хубави Подметката отдолу не е назубена.Имаше и черни от този модел.Аз си ги взех от Благоевград с чантичка същият цвят,направиха ми някаква отстъпка и общо ми излязоха двете около 160 :0 Утре ще пусна снимки на моите обувки

Взех си същитеее ! В края на януари от Витошка.. само че отгоре е по-различно и чантата с обувките ми излязоха около 450лв и са черни.. Много шибано Добре че не сме от един град !!!
    Целта оправдава средствата !

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Цитирай Първоначално написано от didi02
    И аз като GabisiTa ще кандидатствам в търновския университет,със изпит по български,но се колебая между няколко специалности: "Социална пегагогика", "Предучилищна и начална училищна педагогика" или "Предучилищна педагогика и английски език"
    Втората ми матура ще е по философия (философски цикъл)
    И аз съм за Търново. И съм се насочила към тези специалностти или към английска филология или връзки с обществеността. Може да се засечем. :Р Април съм на предварителен по английски.Записах се вчера.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Втората ми матура ще е по английски. Не знм къде ще влизам, най-вероятно ВИНС-а във Варна. Искам в друга сфера да се занимавам и ученето ще ми е само ей така, да го има. Сега всичките 100% ще погледнете негативно на този ми коментар
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Каква друга сфера?

И на мен ми стана интересно, с какво мислиш да се занимаваш?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами като завърша, ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, а по-нататъка може и за гримьорка. С такива неща ми се занимава. И амбицията ми е един ден да си имам мои салони. Аз не съм човек на учението
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ами идеята ти е добра, от тези неща доста пари се вземат. Имам една съученичка, която изкара курсове за фризьорка миналото лято и сега даже по време на училище си работи. За сега не взема много пари, защото е "нова", но след време говореше, че ще взема добри цифри. Но хубаво си се ориентирала и все пак нещо да учиш, че без образование пък не върви, трябва да имаш резервен вариант.

Град
    Manhattan *
    аз също имам подобни амбиции на твоите ,но и една малко по-сериозна , коята не споделям
    за да се развиеш в бъдеще по този начин, добре е освен изкараните курсове да си завършил нещо като мениджмънт, управление...
    най-малкото, което е трябва да знаеш как да си разпределиш парите,като инвестираш в салона. не е толкова лесно,колкото изглежда

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз ще съм с матура по АЕ в СУ или ПУ-трябва да видим .Специалността няма да кажа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Manhattan *
    а изпит по какво ще държиш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Пак по английски,даже гледах има предварителен в Търново и обмислям да отида да се пробвам ,а и да видя как ще е .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от MidnightLove

Взех си същитеее ! В края на януари от Витошка.. само че отгоре е по-различно и чантата с обувките ми излязоха около 450лв и са черни.. Много шибано Добре че не сме от един град !!!
    Ужас,много са ти излезли....
    Иначе и аз имам амбиции за гримьорски курсове,но така междудругото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си