krisito9212 Да.. сега чак ме е яд.. какъв цвят са твоите и как са отгоре? а как им е марката ?)
Аз ще карам матура по математика и ще кандидатствам в УНСС. Дори другата седмица съм на предварителен изпит и съм много притеснена. Дано изкарам хубава отсенка. Имали ли някой друг за УНСС?![]()
Целта оправдава средствата !
Момичета да ви се похваля най-накрая и аз...Днес бях за рокля-взеха ми мерки и започнаха да я шиятМного е готина и след бала мисля да постна снимки,че съм малко суеверна...Направиха ми и косата т.е. боядисаха ме...Остана само да отида да ми сложат ноктопластиката,да си взема час за пробен грим пък за прическата ще се ходи по-късничко...Вече яко ме е хванала предбална треска...
![]()
Браво!Първоначално написано от anity92
А за предбалната треска - май всички сме така....аз например от няколко дена въртя само "Моят клас" и "Един неразделен клас" и ми става едно тъпо.Хем се вълнувам, хем ...А и това, че малко по малко нещата идват на мястото си и колкото повече наближава, по-гадно става.Поне на мен.
Даже вече си запазихме места за вечерта на изпращането ..![]()
![]()
Малко настрани от балните приготовления, но все тая...исках да кажа за предбалната треска.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ух , аз май преди бала ще си окипазя косатаБоядисах се днес.. , но не се получи това , което очаквах... и май няма да я пипам ;д и ще оставя фризьорката ми да ме оправи..
![]()
Иначи за университети .. вчера си подадох документите за Винса , изпит - икономика, началото на април ще ми е :]]
И ще видим как ще се представя на изпита , и от там ще преценя къде другаде да си подам документите :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Vagarious и при мен го има това спокойно...Днес като се прибрах слушах сигурно над 20 пъти "Един неразделен клас" и след това сещаш се...Класа ми не е от най-сплотените,но ще ми липсва всичко свързано с тях...Как сме се забавлявали,дори и караниците сега си спомням с усмивка...Но все някога идва време всеки да поеме своя път в живота...
Мале даа.. и ние не сме от най-сплотените, но все пак от септември насам сме всеки ден заедно и много свикнахме един с друг .. кофти ще е наистина, но както казваш - всеки поема по пътя си.![]()
То и мене една приятелка на мама фризьорка ме вика, когато някое момиче иска плитки да се плетат, защото плета добре и някой друг лев си взимам допълнително. Плета плитки и на маникюристката в салона, тя пък ми прави ноктите и така.. Много ми харесва да съм в тази сфера. Като отида в салона, направо не ми се тръгва.Първоначално написано от Lorein
Иначе знам, че е хубаво да уча нещо с менинджмънт или управление, то сигурно това ше е, няма какво друго..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На моите ще постна снимка утре,иначе моите са сребристи.Фирмата я забравих и ме мързи в момента да ходя да видя,утре като видя ще ти пишаПървоначално написано от MidnightLove
Иначе аз не съм била от няколко седмици на училище и сякаш свикнах,но със сигурност само така си мисля.С моят клас сме много сплотени и задружнимс изключение на няколко човека,намерих приятели за цял живот и силно се надявам пътищата ни за в бъдеще да не се разделят.Иначе предбална треска и депресия май нямам,но пред изпитна-определено.Иначе добре че написахте за места за изпращането,трябва да им акажа.Ние в понеделник ще избираме фотографа официално,а аз в петък съм на фризьор за цвета![]()
Аз пък не знам защо, не се притеснявам толкова за кандидатстването. Чак ме е страх колко ми е спокойно. Едва ли не съм сигурна, че ще вляза. Но понеже моите изпити ще са само по английски, а в момента ходя на курсове за сертификат от Кеймбридж и от там се подготвям и за матурата и всъщност изкараният сертификат ще ми го приравнят като изпит и даже сигурно няма да се наложи да ходя на изпит. Това, което ме притеснява е, че изоставам малко с материала за матурата по БЕЛ.Вие как сте, притеснявате ли се за тази матура или наблягате повече на другите изпити? Мен успех от диплома няма да ми трябва за самото кандидатстване (освен за ВИНС-а, ама то ми е последното желание), но въпреки това искам да си изкарам възможно най-високи оценки на матурите, за да имам хубава диплома за собствено чувство за удовлетворение.
![]()
Да ти кажа, и аз много съм изостанала по БЕЛ.Имаше период от 3-4 нощи в които не съм спала, за да уча по литература главно,защото ако е само до българския - няям грешка там.
Но иначее по литература напълно сама се подгатвям - няма училище, няма уроци, няма нищо.Но поизостанах и наблегнах на биологията, на която м/удр. уча и после решавам матурите - вече изкарвам 5ци и тук-там над 5.50.
А преди все добър(4).
![]()
=D> Дотук добре, но да видим кога ще продължа с бел.
![]()
Иначе и аз разчитам на матурите, защото в София в МУ с матурата+ още един устен изпит, а в Свищов само с матура.Така, чее ... трябва вече да се позамисля, май май, че не остана време.![]()
![]()
![]()
vagarious, браво за биологията!Иначе и аз съм точно като теб с БЕЛ-а. Българският ми е супер, там не се притеснявам, но литературата... Нямаме добър даскал, сами си преподаваме уроците от 3-4 години насам, сами си намираме материали и учим. И по същия начин съм стояла цели нощи будна, за да уча... Поне се радвам, че миналата година също бях седнала яко да уча по литература и все още помня голяма част от нещата, но ми трябва много основен преговор. А за тази година, Йовков още не съм го учила, Багряна и нея отгоре-отгоре, но тя е лесна. Най-много ме притесняват Талев и Димов.
Не съм им чела произведенията, а те както са дълги, няма и да мога... Ама имам класно тази седмица, така че голяма част от нещата ще ги науча за тогава, надявам се.
![]()
Йей, на мен Йовков и Яворов са ми любимци.![]()
Преподаването - да и ние сме така, много е зле положението.
Димов започнах да го чета и да ти кажа - така и си останах с четенето.Стигнах до средата и край.Просто няма смисъллл.На матурите нищо различно не съм срещала, от това - "Кои са герои на "Тютюн".![]()
Виж за Талев нямам мнение, но то .. същото..
На мен болната ми тема са авторите от миналата година.Кошмар са ми.И увод не мога да напиша за тях.Не знам какво ще правя.
![]()
Ами аз миналата година още докато ги учехме и си изваждах на листи най-важното. Малко информация за творчеството като цяло (примерно ако се падне такава тема) и после за всяко произведение четях и си изваждах най-важното. Някъде, където ми беше по-лесно пишех само ключови думи, които да ме подсещат. Просто трябва да си поиграеш малко сама да си намериш подходящ източник, откъдето да четеш.
Иначе ние сега сме на Талев и всичко ми е малко като мъгла, понеже не съм го чела. Основни герои и при него, и при Димов мога да науча, но ме е страх ако се падне някой от двамата за 41 въпрос, какво ли ще пиша...Е, има време, все нещичко ще науча.
![]()
Мда аз и вадя от нета и после малко от тук, малко от там и превеждам във вид произведенията.Ама ме мързи всичко отначало за останалите ... а да не говорим как ще ги уча после..Мани,мани .. зор ми е, признавам.След 2 месеца по това време дали ще се похвалим, че сме добре подготвении, че не се притесняваме толковаа.. изобщо, как ли ще мислим тогава !?
![]()
![]()
Ох, не знам. Искрено се надявам след 2 месеца да мога да кажа с чиста съвест, че съм готова за матурата.Ще използвам сега преди класното да се "надъхам" (
) да науча повечето работи и да преговоря всичко от тази година до сега. А после като поутихнат страстите в училище, ще се върна и към миналата година да преговарям.
Да си сядаме на дупетата да учим, викам аз.
![]()
Аз тази вечер не мога - отгоре празнуват.![]()
![]()
Утре е денят. (да кажем, че си вярвам,де)
![]()
![]()
Аз не се птитеснявам за авторите и произведенията по литература за матурата и изпита в СУ,въпреки,че на 3 съм на изпит в СУ и не съм взела всички автори(готвя се сама за предварителния).Притеснява ме есето на изпита по БЕЛ в ЮЗУ и това,че този на 17 ще ми е единственият в университета...
Ина1е за матурата съм сигурна в себе си![]()
Матурата е елементарна, въобще не трябва да ви спъва.
Аз пък вчера се записах за предварителен по български за 9-ти4y4u_g
И аз съм за Търново. И съм се насочила към тези специалностти или към английска филология или връзки с обществеността. Може да се засечем. :Р Април съм на предварителен по английски.Записах се вчера.Ако искаш ми пиши лично,да си разменим скайп,ФБ и т.н
![]()
Аз още миналото лято завърших курс за маникюр и ноктопластика,но не се занимавам сериозно заради завършването тая година,матурите,бала и т.н.Да поутихнат малко тези емоций и тогаваmarin4itu
Ами като завърша, ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, а по-нататъка може и за гримьорка. С такива неща ми се занимава. И амбицията ми е един ден да си имам мои салони. Аз не съм човек на учението![]()
didi02, много хубаво! Браво! Обаче кофтито е, че навсякъде искат стаж по хубавите салони. Аз затова ще курса ще го изкарам някъде, където ще мога после веднага да почна да работя да си направя стажа. Иначе в хубавите салони във Варна заплатата, която получава една маникюристка е 800-1000 лева, които за България са си чудесни.
Ето ги моите обувки,обаче забравих да си снимам чантичката и сега ме мързи.
http://www.prikachi.com/images/862/3094862B.jpg
http://www.prikachi.com/images/863/3094863g.jpg
http://www.prikachi.com/images/866/3094866F.jpg
http://www.prikachi.com/images/867/3094867X.jpg -тук се мъча да си вдигна краката във въздуха и затова така са отлепени от подметката.Междудругото наживо изглеждат по-красиви обувките,апаратчето ми е много скапано.Не знаех,че имам синини по краката,сега също не забелязвам,а тук е излязло все едно са ме пребили![]()
![]()
Страхотни саааПървоначално написано от krisito9212
![]()
Трагедията е пълна...
Благодаря и аз мн си ги харесвамПървоначално написано от Korrnyy
)
Много са красиви! Аз не бих могла да вървя на такива![]()
Браво, обувките са много хубави и са много различни от моите![]()
Целта оправдава средствата !