.
Отговор в тема
Страница 3 от 75 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ами защо не запишеш часа за грима към 3 ? а косата ти да е готова към 1:30?
    значи наистина към 12 за фризьора ще е добре, зависи и от прическата де

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Да сигурно така ще направя )

Супер фен Аватара на fuckme
    въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на rakiQ
    само аз ли не се интересувам и все си мисля ,че има вр за този бал???????

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Не си единствената Аз завърших миналата година и дори не отидох на бала ... К'ви ги говоря аз не отидох нито на серенадата на класната,нито на изпращането,нито дори на бала ...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ти тая година ли си абитуриентка бе абсурд

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Не си единствената Аз завърших миналата година и дори не отидох на бала ... К'ви ги говоря аз не отидох нито на серенадата на класната,нито на изпращането,нито дори на бала ...
    и кво горда ли се чувстваш?!
    бих казала,че няма по-лошо нещо от това..
    не е нужно да се хвърлят луди пари, тва си е въпрсо на лично предпочитание.. все пак си прекарала 5 години с тия хора, наи малкото от уважение , ако не са ти били близки.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    и кво горда ли се чувстваш?!
    бих казала,че няма по-лошо нещо от това..
    не е нужно да се хвърлят луди пари, тва си е въпрсо на лично предпочитание.. все пак си прекарала 5 години с тия хора, наи малкото от уважение , ако не са ти били близки.
    И кое му е лошото?!Така като гледам съм още жива,така че едва ли е чак толкова лошо
    А и точно,защото съм прекарала 5 години с тия индивиди не отидох на бала си ... Предпочетох да отида с гаджето и приятели на няколко яки местенца за по 4-5 дена,вместо да стоя цяла вечер с тия същества ... А с тези,с които и до сега сме в отлични отношения си отидохме на хижа за седмица и си избухнахме двойно
    Освен това парите ми бяха най-малкия проблем,като се има предвид,че пръснах поне двойно повече за "разходките",които споменах по-горе

Град
    Manhattan *
    мен пък кво ме интересува колко пари си дала?!
    супер тупо е да си в такива отношения с класа си
    твоя си работа
    не ме разбра за кво говоря

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение ) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...
    Леле, не знаех колко отрано е всичко... Ти знаеш на кой ден ти е бала, че и от колко часа ли?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение ) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...
    Леле, не знаех колко отрано е всичко... Ти знаеш на кой ден ти е бала, че и от колко часа ли?
    Ами при нас трябваше да изберем датата и ресторанта за бала още 1я срок на 11 клас... На мен ми се стори много отрано и естествено не останах доволна от избора на випуска, но какво да се прави... Напоследък е станало така, че за бал почва да се говори много по-отрано. А сега знам вече почти всички подробности, да не кажа всички и само даваме вече вноските.

Зори, а не искаш ли да се замислиш по въпроса как за 5 години не си успяла да създадеш нормални отношения с "тези" от класа ти и дали в проблема може би не се крие в теб. Двустранчив процес е, но ако има желание и ентусиазъм, може да се постигнат и доволни резултати - поне уважение и търпимост помежду ви, дори при огромните различия, които съществуват. Винаги се създава впечатление, че след като съзнателно човек се дели от някого, то той (в случая ти), се смята за нещо повече, а нека не се лъжем - всички сме си в един гьол.
    Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам
    и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години...

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години...

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами при нас трябваше да изберем датата и ресторанта за бала още 1я срок на 11 клас... На мен ми се стори много отрано и естествено не останах доволна от избора на випуска, но какво да се прави... Напоследък е станало така, че за бал почва да се говори много по-отрано. А сега знам вече почти всички подробности, да не кажа всички и само даваме вече вноските.
    при нас е малко по-различно.В смисъл не са ни карали в 11 клас да избираме нищо,но балният ден на нашата гимназия е винаги на 24 май и в 6 и 30 абитуриентите се събират на по-широко място.Но в 5 се ходи за класната/класния,обикаля се града и т.н.А иначе за ресторанта се колебаем още между два.А за екскурзията днес дадох първите 50 лв капаро

Цитирай Първоначално написано от EJIu
    Зори, а не искаш ли да се замислиш по въпроса как за 5 години не си успяла да създадеш нормални отношения с "тези" от класа ти и дали в проблема може би не се крие в теб. Двустранчив процес е, но ако има желание и ентусиазъм, може да се постигнат и доволни резултати - поне уважение и търпимост помежду ви, дори при огромните различия, които съществуват. Винаги се създава впечатление, че след като съзнателно човек се дели от някого, то той (в случая ти), се смята за нещо повече, а нека не се лъжем - всички сме си в един гьол.
    Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.
    съгласна съм със всяка една твоя дума...а междудругото в нашия клас има 3 такива индивида(момичета)които просто се делят от нас,сякаш са като секта.И те няма да идват на бала

anonymous708973
    Guest
    При нас датата за бала се решава месец преди него и затова ми се видя странно...

Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
    За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
    Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...

Град
    старчески дом
    Честито на всички, които завършват тази учебна година! Благородно ви завиждам. Според мен не е рано да се уреди бала сега, за да се мисли после само за изпитите.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е.
    До болка ми е познато
    И въпреки това и аз се вълнувам за тоя пусти бал А и все пак не е като да не сме гъсти с няколко души от класа. Така че, ако човек не се мрази с класа си, си струва да отиде на бала, даже си мисля, е задължително
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

EarthShaker ,тази съм

3oPuTy,много е глупаво това ,че не си отишла. Аз с кеф ще хоя ,но просто сега още не съм го замислила с кво ще съм и тн...

от моя клас 6-7 човека няма да си идват на бала

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    нях.. и аз се присъединявам тук

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^винаги съм си мислил, че егоистик е няква супер яка кака 89 примерно пък то кво било..

Град
    Manhattan *
    и кат е 92 та кво ? не става ли пф

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    и кат е 92 та кво ? не става ли пф

ммм даже съм 93

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си