ами защо не запишеш часа за грима към 3 ? а косата ти да е готова към 1:30?
значи наистина към 12 за фризьора ще е добре, зависи и от прическата де![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
само аз ли не се интересувам и все си мисля ,че има вр за този бал???????
Не си единственатаПървоначално написано от rakiQ
Аз завърших миналата година и дори не отидох на бала ... К'ви ги говоря аз не отидох нито на серенадата на класната,нито на изпращането,нито дори на бала ...
![]()
ти тая година ли си абитуриентка беПървоначално написано от rakiQ
абсурд
и кво горда ли се чувстваш?!Първоначално написано от 3oPuTy
бих казала,че няма по-лошо нещо от това..
не е нужно да се хвърлят луди пари, тва си е въпрсо на лично предпочитание.. все пак си прекарала 5 години с тия хора, наи малкото от уважение , ако не са ти били близки.
И кое му е лошото?!Така като гледам съм още жива,така че едва ли е чак толкова лошоПървоначално написано от POLLINA
А и точно,защото съм прекарала 5 години с тия индивиди не отидох на бала си ...Предпочетох да отида с гаджето и приятели на няколко яки местенца за по 4-5 дена,вместо да стоя цяла вечер с тия същества ... А с тези,с които и до сега сме в отлични отношения си отидохме на хижа за седмица и си избухнахме двойно
![]()
Освен това парите ми бяха най-малкия проблем,като се има предвид,че пръснах поне двойно повече за "разходките",които споменах по-горе![]()
мен пък кво ме интересува колко пари си дала?!
супер тупо е да си в такива отношения с класа си
твоя си работа
не ме разбра за кво говоря
Леле, не знаех колко отрано е всичко... Ти знаеш на кой ден ти е бала, че и от колко часа ли?Първоначално написано от krisito9212
![]()
Ами при нас трябваше да изберем датата и ресторанта за бала още 1я срок на 11 клас... На мен ми се стори много отрано и естествено не останах доволна от избора на випуска, но какво да се прави... Напоследък е станало така, че за бал почва да се говори много по-отрано. А сега знам вече почти всички подробности, да не кажа всички и само даваме вече вноските.Първоначално написано от PinkPan7her
Зори, а не искаш ли да се замислиш по въпроса как за 5 години не си успяла да създадеш нормални отношения с "тези" от класа ти и дали в проблема може би не се крие в теб. Двустранчив процес е, но ако има желание и ентусиазъм, може да се постигнат и доволни резултати - поне уважение и търпимост помежду ви, дори при огромните различия, които съществуват. Винаги се създава впечатление, че след като съзнателно човек се дели от някого, то той (в случая ти), се смята за нещо повече, а нека не се лъжем - всички сме си в един гьол.
Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.
и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години...Първоначално написано от fuckme
![]()
и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години...Първоначално написано от fuckme
![]()
при нас е малко по-различно.В смисъл не са ни карали в 11 клас да избираме нищо,но балният ден на нашата гимназия е винаги на 24 май и в 6 и 30 абитуриентите се събират на по-широко място.Но в 5 се ходи за класната/класния,обикаля се града и т.н.А иначе за ресторанта се колебаем още между два.А за екскурзията днес дадох първите 50 лв капароПървоначално написано от Lorein
![]()
съгласна съм със всяка една твоя дума...а междудругото в нашия клас има 3 такива индивида(момичета)които просто се делят от нас,сякаш са като секта.И те няма да идват на балаПървоначално написано от EJIu
При нас датата за бала се решава месец преди негои затова ми се видя странно...
Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е.
На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...
Честито на всички, които завършват тази учебна година!Благородно ви завиждам. Според мен не е рано да се уреди бала сега, за да се мисли после само за изпитите.
До болка ми е познатоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
И въпреки това и аз се вълнувам за тоя пусти балА и все пак не е като да не сме гъсти с няколко души от класа. Така че, ако човек не се мрази с класа си, си струва да отиде на бала, даже си мисля, е задължително
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
EarthShaker ,тази съм
3oPuTy,много е глупаво това ,че не си отишла. Аз с кеф ще хоя ,но просто сега още не съм го замислила с кво ще съм и тн...
от моя клас 6-7 човека няма да си идват на бала
нях.. и аз се присъединявам тук![]()
^винаги съм си мислил, че егоистик е няква супер яка кака 89 примернопък то кво било..
и кат е 92 та кво ? не става ли пф